arkadas herseye cevap vermek zorunda degilsin
burda saf boykot cagrisi var katilcaksan katil
katilmiyacaksan ayak bagi olma
sanki adam oldurun diyoruz
muhalefet istemiyorum
boykota cagiriyorum
arkadaş sen azıcıkta doğudaki teröristlerden neden kurtulamadık ona kafa yorsan..oradaki öldürülenler gavurmuydu bu kadar birlik olmadınız.?
Siz burda birliği sağlamıyorsunuz. Böyle yaparak mı terör biter sanıyorsunuz?
istediğim yere fikirlerimi yazarım özgürüm sizin kadar..gezi parkında ölen çocuk işin oh olsun demiyorsunuzdur inşallah sizde
O bahsettiğiniz olay bir kardeş kavgasıdır. Ama israil olayı islam düşmanlarına karşı bir harekâttır.
Şimdi p olayı neden karıştırıyorsunuz. O bizim iç meselemiz. Bir kardeş kavgası. Bununla aynı şeymi?
benim kardeşim doğuda askere gitseydi terör kurbanı olsaydı kardeş kavgasımı olacaktı
yada suriyedekiler mezhep yüzünden öldürülmek zorundamı kardeşlik bunun neresinde..
Kürtler ile Türkler din kardeşidir. Terör dediğiniz şeyin nasıl ve kimler tarafından başlatıldığına bakın, gerçekleri göreceksiniz.
Mezhep yüzünden öldürenlere, fitne çıkaranlara Allah hesap sormazmı zannediyorsunuz?
siz boyle tartisa durun boykot etsekmi etmesekmi
israildeki tum marketlerde turk mallari raflardan indirilmis bile
hey allahim ne tuhaf milletiz
ne kadar cok onarilmasi gereken beyin var
bizim ürünlerimiz 869 koduyla.....geç oldu ama ben de burdayım.
çok güzel konu açmıssınız. ürünlerin birçoğunu kullanıyoruz. haberlerde görüp israili kınıyoruz ama ne yazikki ürünlerini kullandığımızı fark edememişim nedense aklımdan çıkmış.umarım bir an önce bilinçleniriz..
siz boyle tartisa durun boykot etsekmi etmesekmi
israildeki tum marketlerde turk mallari raflardan indirilmis bile
hey allahim ne tuhaf milletiz
ne kadar cok onarilmasi gereken beyin var
allah aşkına ya gelme oyunlarına ya.yoklar gibi davran.bizim burda amacımız boykot....terör falan da filan değil.....bu yazdıkların tercüme olmşsn bana.o terör dedikleri var ya kimin nasıl ne şekilde ve nedenli kmlern yarattğı ortada.neyse lütfen ......... en güzel cevap susmaktr.ben cevap yazmyrm çünkü yazdıkları boş laflara ayıracak zamanım yok.lütfen son kez rica edyrm:amaçlarına ulaşmalarna alet olmayn cevap vermyn.AMAÇLARI ORTADA....Kürtler ile Türkler din kardeşidir. Terör dediğiniz şeyin nasıl ve kimler tarafından başlatıldığına bakın, gerçekleri göreceksiniz.
Mezhep yüzünden öldürenlere, fitne çıkaranlara Allah hesap sormazmı zannediyorsunuz?