israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

bizim için toprağımız ne kadar değerliyse onlar içinde değerli..bir avuç toprağı vermek ödün vermek demektir..bizde doğuyu doğuya verelim adamlar özgürlük istiyor yıllardır..

Ne alaka ya
Filistin toprak mı istiyor?
Asıl İsrail ,Filstin topraklarını işgal ediyor.

Hamas da zaten amerikanin masasi hepsi kurgu olanlarin.

Bu konu tartışmak için açılmadı.
Tartışmak istiyorsanız farklı bir yerde konu açın ama artık şu konuyu baltalamayın
Siz yaptıklarımızı beğenmeyebilirsiniz ama sizler 'onu' da yapmıyorsunuz Unutmayın!!!
Mune mudahale etsin artık ya
Bu kadar da olmaz

sen ilk önce kendi ülkende yıllardır teröristlerin katlettiği şehitleri onların ailelerini düşün..

Aynen,ben de öyle düşünüyorum
İsrail kendini haklı çıkarmak için bu oyunu oynuyor, bizimkiler de inanıyor

sırtını dayadığın parti müsaade etmesin o zaman çok Müslümansınız ya..

Son düzenleyen: Moderatör:

Eleştirilmeli tabiki ama sırf akp yi eleştirmek için gelen sonra beynimize bilgimize hakaret edip çıkan birinin yaptğına eleştiri değil saldırı diyorum ben

sırtını dayadığın parti müsaade etmesin o zaman çok Müslümansınız ya..

Ya ben akp li bile değilim ne diyorsun sen ya?
Bir daha da muslumanlığıma laf etme yeter artık iki de bir müslümansınız çok dindarsınız , yeter ya
banlanmamak için bu sana son yorumum

Son düzenleme:

nereden biliyorsun yapmadığımızı bu gün sadece katliam olmasın diye dua ettim ..nedir bu kendini üstün görmeler..

Ya ben akp li bile değilim ne diyorsun sen ya?
Bir daha da muslumanlığıma laf etme yeter artık iki de bir müslümansınız çok dindarsınız , yeter ya
banlanmamak için bu sana son yorumum

geçen tartışmada yazmıştın yürürlükte uygulamalar diye yaaaaa.

Bİr şey yaptın da biz mi katılmadık. Konu bu değil,konu dışı konuşup da ban sebebim olma

şehit aileleri çıktığında haberde diziye geçiyorsunuzdur..ülkemizde normal oldu tabii artık

Bİr şey yaptın da biz mi katılmadık. Konu bu değil,konu dışı konuşup da ban sebebim olma

siz yettiniz artık anladınmı siz yettiniz..hırsızlığı bile iyi amaç için deyip örtbas eden kim....

Saniye başı mesaj yagmuru hepsi de kişisel saldırı. Ben bir şey demiyorum.

Burda konu Gazzenin bebekleri icin israil mallarini boykot etmektir
sehit aileleri ve sehitler icin konu aciniz ordada sizi destekleyelim
istiyoruzki corba olmasin tartisilmasin.
sizin anlayisiniza kalmis artik

kadın akpli gezicilerin içinde başı açıklar kürtler birde ünüversiteliler vardı diyo bu nedemektir ya..gezide ölen çocuk için oh olsun pislik deniyo..

ister inan ister inanma gerçek bu işine gelmez tabiiki..sen ülkeni düşün önce benim eşimi ağzına alıcak kapasitede insanmısın..seni sopa manyağı yapacak nişanlına git..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…