israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

böbürlenme padişahım senden büyük Allah var,diye bir söz vardı sanırım:44:

Insanlar kola talep etmedikçe asnaf ve marketlerde satmamaya başlayacaktır. Tabiki kola ile bitmiyor. Ama bir yerlerden başlamak lazım.

Iste bu kadar olur ya ven ne zaman israilli cocuklari hedef alfim daha neler duyacam sen sabir ver mantik ver akil fikir ver neyse uğraşamicam seninle anlayişın kitsa benim elimden birsey gelmez kibliyorum saha fazla yazip küçülme....

arkadaşlar munenin diğer konuda uyası var; açılan konular dine,gezi olaylarına ve içerikten farklı herhangi bir şeye dayandırılırsa o msjların sahipleri ceza alacak diye bilginiz olsun..

her konuyu biri gelip dine ya da gezi olaylarına dayandırmasa olmuyo dimi?

Teşekkürler dikkat edeğim inşaAllah. Tabi süreklilik önemli.
ben tşk edrim canım benim....bizim burda tek amacımız var:boykot.....başka hiç kimse hiç bir şey yok...........duymuyoruz görmuyoruz çünkü yoklaaarrrrren güzel cevap budur ok mi tatlım

Son düzenleme:
Bi kere de konu ak partiye recep rayyibe bağlanmasa ölürüz sanirim...

Bi kere de konu ak partiye recep rayyibe bağlanmasa ölürüz sanirim...

ranana o dediğin parti iktidar partisi dediğin isim başbakan,tabii ki konu ona bağlanır.sonuçta bizi yöneten insanlar tepkisiz kalırsa e onlar nerede sadece bizim boykotumuzla yeteri tepki toplanamaz deriz.din ve gezi olayları ile aynı kefede mi bu?

neyse yine sabah ki olaya dönecek toplu ban yicez sonra.

Son düzenleme:
Rasülullah saîlallahu aleyhi ve sellem şöyle buyurdu:
"Mü'minler birbirlerini sevmekte, birbirlerine acımakta ve
birbirlerini korumakta bir vücuda benzerler.
Vücudun bir uzvu hasta olduğu zaman, diğer uzuvlar da bu
sebeple uykusuzluğa ve ateşli hastalığa tutulurlar."
Buharî, Edeb 27; Müslim, Birr 66

Hisedebilene..

Karmin böceğinin renginden yapılan bir çok boykot ürün var arkadaşlar... Üstelik içindekiler kısmında açıkça yazılmış...

Sağ taraftaki dilekçeyi imzala kısmımı? O listede türkiye bile yok kii işaretleyeyimm

anlamadim bende orda farkli cikiyor sanirim.gormeden bisey diyemiyorum.
bi kac arkadasta yapamadi.ben ingilizceden dolayi sandim ama
sanirim tr yi kabul etmiyrmu ne
cunku oy veren bi turk dahi gormedim

bugun bu zulmu karistirmak isteyenleri asla kaile almayiniz
konudanda sasmayiniz
bunlar her yerde ve ayaginizi dolandirmak icin herseyi yapar
kac yahudiyle turkce tartistigimi hatirlamiyorum bile
turkce bildiklerini dahi dusunmezken ki onlar israilde yasiyorlardi
adamlar korkudan turkceyi bile sokmus
haaa birileri onlarin lafina bakip geri adim atiyosada onun zekasi ve inanciyla ilgili bu durum
tartismak konularini muatap almak yapmak istedigini baltalamak icin bi firsattir onlara
bu tarz boykotlar saf inanc ister, 20 sene onceki zencilerin yaptigi gibi otobuse binmeyerek onlarin malini kullanmayarak abd yi dize getirdiler

Son düzenleme:
Tüketiciler birliğinin resmi sitesinden..

Bunların hepsinin alternatifi var. Mesela nokia yerine samsung. Lipton yerine çaykur. Nescafe yerine mis gibi bizim kahvelerimiz var. Hepsinin alternatifi var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…