- 27 Haziran 2013
- 67
- 7
iste tuhaflik orda
bana ulkemi sormadiki
hotmailimi sordu sadece
sing dedim is bitti
Hotmail, ülke ve açıklama istiyor. Ülke seçeyim diyorum türkiye hariç hepsi var:26:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iste tuhaflik orda
bana ulkemi sormadiki
hotmailimi sordu sadece
sing dedim is bitti
Bu konuda bari siyaset yapmayalım. Lütfen..
hükümetin israile tepkigöstermesini beklemeyelimmi yani
Yok canim bekleme. Kola icme iki agla olen cocuklar icin yeter.
O degil de turk mali bildigimiz israil ortakli sirketleri bulun cikarin hadi? Israil ortakli bankalar havayolu sirketleri? Tohumu israilden alan pazarci mehmet amca?
arkadaşlar,konuyu kapattırmak için her yola baş vuranlar (siyaset,din vs.)var.bakın en güzel cevap,cevap vermemek....görmüyoruz,duymuyoruzbizim burdaki tek amacımız boykot
yedi sülalem Müslüman arkadaşım,realisttim sadece elhamdüllillah Müslümanım..İçimizdeki israil..
İçimizdeki israil..[/QUOTE:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
İçimizdeki israil..[/QUOTE:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
içinizdeki israili bilmeme ama Hristiyanlardaki gibi aforoz etme fırsatınız olsa bizi dinden atardınız bu kadar barışçı Müslümanlarsınız..
arkadaslar aramizda yahudi cok var.
herseyi deneyebilirler
yeri gelir senin gibi davranir yeri gelir baska
cunku bizim gibi gozukerek Osmanliyi gucsuzlestirdiler
TC yi bu hale getirdiler
aklin yolu birdir
onu hissedersiniz sozleriyle ama musluman sanarsiniz aldanirsiniz
arkadaş sen azıcıkta doğudaki teröristlerden neden kurtulamadık ona kafa yorsan..oradaki öldürülenler gavurmuydu bu kadar birlik olmadınız.?
arkadaş sen azıcıkta doğudaki teröristlerden neden kurtulamadık ona kafa yorsan..oradaki öldürülenler gavurmuydu bu kadar birlik olmadınız.?
yedi sülalem Müslüman arkadaşım,realisttim sadece elhamdüllillah Müslümanım..
Siz burda birliği sağlamıyorsunuz. Böyle yaparak mı terör biter sanıyorsunuz?