israil mallarını boykot ederek filistinli kardeşlerimize destek olmaya davet......

Biz İsrail mallarını ABD mallarını boykot etmeye başlayana kadar Siyonist İsrail'den Türk mallarına boykot kararı geldi.

İsraililli büyük firmalar, Gazze saldırılarına büyük tepki gösteren Türkiye'ye zarar verebilmek için boykot yoluna gitti.

BOYKOTLAR ARDI ARDINA GELDİ

Rami Levi ve Blue Square, Türk firmalarının ürünlerini raflarından kaldıracaklarını, ancak Türkiye'de üretilen ama kendi markalarını taşıyan ürünleri, stokları bitene kadar satmayı sürdüreceklerini de kaydetti.İsrail'in Kanal 10 Televizyonu, süpermarket zincirlerinin bu kararının Türkiye için yaklaşık 93 milyon dolar dolayında kayıp anlamına geleceğini öne sürdü.

Brand For You'nun CEO'su Rafi Sheffer de Türkiye'deki üreticilerle bağlarını kesmeleri konusunda henüz bir karar almadıklarını söyledi. İsrail'deki en büyük süpermarket zinciri Super Sol'un de boykot uygulamasına katılması da bekleniyor.

Şirket, Türk mallarının çok daha ucuza gelmesine rağmen, İsrail’e düşman bir ülkenin mallarını satmanın ilkelerine aykırı olduğunu iddia etti.

biz zengin bir ülkeyiz gavurun merhametine muhtaç değiliz çok şükür

kusura bakmayin siz konu atlayisini cok seviyorsunuz sizin bos iddialariniza cevap vermeyi gerekli bulmuyorum.sizin zihniyetiniz ortada fazla size gerek yok....

Hahaha ne kadar bos konusmussunuz madem bu kadar cok biliyorusnuz o zaman sizde sunu yanitlayin tabi isinize gelmez yine yaaa
Kimmis ya bu dediklerinizi yapicak adam. Cok komiksiniz gercekten.

He he oyle gercekten degmez sizin gibi laf salatasi yapan biriyle bir kac yorumu ojuma zahmetinde bulundum hala benim ilk sorukarima cevap yok anca siz karalama yapmaya çalışırsiniz.ama bu halk uyandi merak etmeyin yedirtmezzzz...
ben rte nin yerine gelebilcek baska paryiden adam gibi adam birini goremiyorum o yuzden kaybediyorlar :)
Akp ile ne alakası var bu olanların. Siz akp ile kafayı bozmuşsunuz. Böyle günlerde saçma siyasi yorumlar atmayın yeter..
Zihniyet diyorum ya anca laf kalabalikligi manyikli hic bisey yok kendilerince egleniyorlar.
Aynen oyle bas yiyicilerin derdi buyuk kesin anca karalama yapmaya calisirlar :)
Hükümete çakmak için resmen saçmalıyorsunuz.. Tebrikler.. Ayrıca tebrikler konuyu tam siyaset meydanına çevirmişsiniz. Hemde böyle acılı bir günde.

Zihniyetleri bu her haber altinda alakasizsa olsa tayyip yaptı 5 yasinda cocuhun tavirlari sekerimi aldi uhuhuhu.ellerinden geleni yapıyorlar da yedirtmeyiz.otobuste bi macerqm daha var yasli bir amca yasli dediğime bakmayin adam genclere tas cikarir aslinda.yine siyaset bi adami koylu gormusler uzerine yuruyor durdum durdum dayanamadım konuya atladim.karsilikli tartisiyoruz ama ayni zihniyetki oda laf salatası yapiyor oyle bos konusuyorki soru soruyorum cevap veremiyor mantiksiz adam en son dediği sey suydu ' bi kere denesen nolur bi kere oyunu ver chp ye' busorudan sonra nasil bi cehaletle karsi karsiya oldugumu gordum ve sustum sanki cocuk oyunu bu ah suna bi kkere oy verimde beğenmezsem almam hahahha:) arkadaslar forumun 20li sayfalarında soru sordum onun yöntemi ile neden dedim ses yok once inlari yanitlasin desin ki ona karşı su adam sonra konussun laf salatasi ile ugrasamazsiniz cehalet

bu ne perhiz bu ne lahana tursusu

Tabi orası öyle ama yine bizim yapamadığımızı yaptılar işte bu gücü nerden buluyolar şaşırıyorum

basariya giden yolda dusmanin dahi olsa ornek almak faydali
adamlar kimseye aldirmiyor,kimseden izin almiyor
yapacagini yaparken onune cikan ufak tasi bile en agir cezayla cezalandiriyor
ama burda kadinin biri cikip herseyi birden ortaya seriyor herkezde ona cevap verme derdine giriyor.ben asil buna sasiriyorum
adamlarin zeki oldugu bizi saflastirmamali

Bakin yine alintiladim 30lu sayfalardaymis alinti yapılarak sorular sorulmus cevap alinamamis ki bu saatten sonrada demekki verecek cevaplari olmadigi icindi baska sorulara atlanmistr. Ben hala merak ediyorum genel baskanin israile neden gebe gibi kinayamadigini .feytullahin beddua edebildiği halde sesiz ciglikcik attigini. Siyaset konusmayi cok sevmiyorum ama su son sene artik varya zorla konusturmaya calisiyorlar susuyoruz bisey bilmiyor saniyorlar kendileri cok zekiler yaaa hahahaha
heleki iddia olmasina ragmen su yoruma cok guldum turkiyeden benzin aldı evet hatta arka bahcemizde cikariyoruz biz petrolu bizim evin bahcesinde.:) isletmesi icin devletimize satiyoruz onlards israil e

Son düzenleme:
Kusura bakmayin son yorumlara sinirden bakmadim direk cevap verdim.Ki bir daha ciddiye alinmamasi fereken insanlara yanit vermicem 10 agustosu beklesinler son soz bu.
Israil benim urunumu kaldiriyor biz onlarim eknegine yag surelim almasak nolcak diye milleti caydiralim icimizdekiler iste .....

ağutosta bir güneş doğacak bu aşikarama konumuz sadece boykot.lütfen hiç cevap yazmayın.görmeyin duymayınamaçları ortada.....bizim amacımız boykot.lütfen artık muhattap olmayın çünkü topiğin gidişatını değiştirmek ve kapattırmak.neden mi?herkesin safı belli!lütfen dikkatli olalım.

Kesinlıkle haklısınız

Allahım deliricem yahu Hamas da Hamas
Akıl var mantık var İsrail için sadece bi araç. Bu teror devlet bunu yapmak istedi ve yaptı
Neredeyse bu adi devleti savunacaklar
Hamas yapmasa Hamas olmasa bu adilği yapmayacaklarını sanıyorlar
Kudüs çevresinde kaç aile yerinden edildi biliyor musnuz siz
O da mı Hamas

trend23
arkadaşım bazı ülkeler kendini savunma hakkı var demiş yazmışsın..
türkiyeye saldırı yapılsa biz savunmayacakmıyız ülkemizi..savaş sadece Müslümanlara mübah değil herhalde

Sen kocandan aldığın bilgilerle buraya yalan yanlış şeyler yazıp durma.
İsrail köpeklerinin işgal ettikleri yer Gazze mi sadece, Kudus her gün kan aglıyor ,evleri boşaltılıp yerine siyonist aileler yerleştiriliyor.
Bu sadece bahane, neymiş kendilerini savunuyorlarmış Hamas tam da Ramazana denk getirmiş , inanansak mı?!?!?!

Takıldıgım bır konu da var ki oda hamas da hamas da
Arkadasım madem hamas'a karsı bu savaş neden hamas askeriyle degilde ozellıkle denizden havadan neden sivillerin olduğu yerlerı ateşe veriyorlar neden hastane yaralıların olduğu yerı,kumsalda oynayan çocuklar okullar sivillerin sığındığı yerler vuruldu.neden sıvıllerın ıhtıyaclarının karşılanması ıcın yardımlara ambargo konuluyor.

AAA Candan hanım mıdır Canan hanım mıdır bunu cevapladı ya . Adamlar güçlü , Hamas saldırırsa(!) onlar da böyle sustururmuş ya ondan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…