ben sızın ukala ve cok bılmıs havalarınıza ragmen hıc bısey bılmıyor olmaanıza hayret edıyorum.
bu olayın bır ıddıa olmasına ragmen bu biliyorum havalarında olmanıza sastım ki Yıne tekrarlıyorum Türkiye petrol cıkarmıyor ve benzın uretmıyor neyı ıddıa ediyorsunuz kendı cevabınızda celişkidesıız ve ınsanları yanıltmaya calısmayın.sızın dusuce tarzıızla cevap vermem gerekirse elınızdeki cocuk hıkaye kıtaplarını kenara koyun okumayı kesın uyutmayın kendınızı cevrede kimse uyumuyor:)
bılmek yok haber baslıgı okumak vs yorumunuz cıdden sız cok sey bılıyorsunuz degilmi bence oyle sanıyorsuuz :) bır onceki yorumlardada ısrı yandasları ıcın olan paylasımda cok bildiginizi oların ısraıl malı olmadıgınızı ıddıa etmıstınız ama bu zaten bılınen destekcısıne karsıyız
burda ayet te gecn karınca olayına bıle ınanmayıp umruda degilsiiz dunyanın dıyorsunuzda burda ama duyarsız olalım bastakılerı kotululuyelım ne gecicek elınıze acaba kımsenın fıkrını degştiremezsınız bunlar hep bızım tabırımızdede tencere tava hep aynı hava
yok bız oldugumuz yerde durmayız daıma ıleri siz en ıyısı fatiha suresıı bıle kagıttan okuyan yapmacık ınsancıklarla olun
sız daha benım bı oceki yatıma cevap veremeden klasık zıhnıyetınızle konudan konuya atlayısı kullanmıssınız once sız bızım neden degimiz sorulara cevap verin sonra baska konuya atlarsınız.
zaten sıız ıandıgınız adamlarda bahcelerınde tohum yetıstırcek.daha genelbaskanıznız cıkıpta kınayamadı ısraıl yanlısı degilse once ne tarafda durdugunu belli etseydı onlara muhtac o. heleki feytullah kousu hıc bahsetmeye degmez sessiz çıglıkmıs
Hmmm. Demek AKPyi eleştirmek, eleştiren kişiyi doğrudan cemaatçi veya CHPli yapıyor. Demek bildiğiniz 3 görüş var hayatta. :)
"Biligiye ve gerçeğe" dayalı konuşmayı severim.
Sorularıma hiç bir cevap alamadığım için size vereceğim cevap burada biter.