- 16 Mayıs 2016
- 15.732
- 66.718
-
- Konu Sahibi hippotalamus
Yok kız az ıspanak gidiyo.. artanı başka şeylerle değerlendiriyorumSuper olmus buuuu. Ama bana gore degil hicc, onca ispanagi saatlerce yikayip sonra corba yaparsam kahrimdan ölürüm bennnn
Tabak eşimin babaannesinden kalmaAnam nerden bulursunuz bu tasları tabaklarıilk 3tesin demedin deme başarılar canım
Saol cnm..Ayy canim cok guzel gozukuyor ellerine emegine saglikhippotalamus
Saol cnm..Ellerine sağlık, yarışmada başarılar dilerim
Pasta miiiiYok kız az ıspanak gidiyo.. artanı başka şeylerle değerlendiriyorummesela pasta
Resmini bulsam atıcam pastayo da..Pasta miiii
Allahim sana geliyorum
Sanki o pasta cok kolay yapiliyo da
Cita yukseliyi citaaaaaa
Saol cnm..Ellerine sağlık hipo başarılar dilerimenfes olmuş
Ohaaa cok guzel bu laaaayyyn
Kıymetimi bilmiyoOhaaa cok guzel bu laaaayyyn
Elerine saglik
Ne becerikli hatunsun,alan yasamis vallaha
At tavayi kafasina at kizzzKıymetimi bilmiyo
Bu arada yanına bugün yemek yapmadım ama burda bunun yanına katıklı pide yapılır.. yani ıspanaklı harç hazırlanıp fırına gönderilirBirde yanına yemeği kim yapacak
Sağol canım paylaşımın içinBu arada yanına bugün yemek yapmadım ama burda bunun yanına katıklı pide yapılır.. yani ıspanaklı harç hazırlanıp fırına gönderilirben diyette olduğum için yapmadım..
Kız hangisine cvp verdim hangisime vermesim bilemedim.. oğlan durmuyoSağol canım paylaşımın içinAman pide bizim için tehlikeli
Teşekkürler cnm.. seninli kdr olmasa daEllerine sağlık canım, sunumun da çok güzel olmuş
Super olmus buuuu. Ama bana gore degil hicc, onca ispanagi saatlerce yikayip sonra corba yaparsam kahrimdan ölürüm bennnn
Cnm ben önce yıkıyorum sonra sirkeli suya bastırıyorum sonra duruluyorum.. miktar az yaa rahat olduBen saatlerce yıkayıp ardından yaptıgım ıspanak yemeginde de kahroluyorum
Ellerim büzüşene kadar yıkadıktan sonra bu olmamalı sonuç ortaya sarma gibi bir lezzet çıkmalıydı diyorum :)
Konu sahibi ellerine sağlık, başrolar dilerim
Bir de bereketi yok,benim adam yarim kilo ispanagi on dakikada yiyor yahu.Ben saatlerce yıkayıp ardından yaptıgım ıspanak yemeginde de kahroluyorum
Ellerim büzüşene kadar yıkadıktan sonra bu olmamalı sonuç ortaya sarma gibi bir lezzet çıkmalıydı diyorum :)
Konu sahibi ellerine sağlık, başrolar dilerim