- 16 Aralık 2024
- 32
- 203
- Konu Sahibi cherry cherry lady
Bu saatten sonra dalga geçseler ne? 25 yıl Döndü ismini taşımış insanım, bana koyar mı beBaşak ' ta sanki t.şak gibi dalga geçen olur
Döndü yok olsun gitsin istiyorum.. Sonuna bir isim eklesem bile dikkat çekecek kadar berbat bir ad :')İstersen döndü göbek adı kalsın başına da istediğinn adı koy mesela Ela hem kısa hem güzel Damla da güzel
Kesinlikle değiştirin. Yaşın ne önemi var? Bunca sene benimseyemediğiniz bir ismi taşımışsınız, en azından bundan sonra içinizden geldiği gibi yaşayın. Ben bir dilekçelik basit bir mevzu olduğunu bilseydim 18'e girer girmez değiştirirdim. Param yoktu o zamanlar, ama avukata gerek bile yokmuş ki :)Konunuzu sabote etmiş gibi olmayacaksam ben de bişey sorabilir miyim? 85 doğumluyum. 40 yaşında sayılırım artık. Aynı sorundan muzdaribim ve 13 yaşımdan beri başka isim kullanıyorum. Ben de değiştirebilir miyim acaba? Yoksa çok mu geç oldu? Daha mı zorlaşır değiştirmek? Konuyla ilgili bilgisi olan yazabilir mi?
Tabi insan birinden nefret edince onun ismini kötü şeylerle özdeşleştiriyor, anlayabiliyorumEla ismi ise yanlış anlama ama Ela benim sevmediğim bir isim çünkü bizim okulda bir kız vardı aşırı gıcık ve sinir bozucu biriydi
Teşekkür ederim, bu nedenle Buket isminde karar kıldım :)Başak ismiyle de dalga geçerlerdi biz orta okuldayken bencr guzel tabii ama erkek cocukları acımasız oluyorlar. Vence türkçe karakter içermeyen bir isim de secebilirsiniz yurtdısında yasamak veya yurtdısı ile iş yapmak vs gibi bir amacınız varsa eğer...
Düşman mıyız size uleyn Ya dedemi de çok severdim oysa, ama bana en büyük kötülüğü etmişGerçekten döndü düne nedir ya ey büyüklerimiz şu isimleri seçerken niye böyle plan yapmışlar,
Çok araştırdım. Bir dilekçe ile adliyede dava açıyorsunuz, mahkeme de 5 dk sürüyor diyorlar. :) Buraya da yazacağım mahkeme sonucunuEla olsun bence en güzeli o Ben de değiştireceğim ama nasıl yapacağım bilmiyorum henüz cesaret edemedim
Kime nereden baktırabilirim ki? Bir araştırayım :)Başak ismini çok severim.Bana en yakın o geldi.Bu arada numerolojiye inanır mısınız bilmiyorum.Madem isim değiştireceksiniz numerolojiye göre değiştirin belki hayatınız olumlu yönde de değişir.
Evettt.. Hatta dilekçem hazırdı, sadece isme karar verip dilekçedeki ilgili yere yazacaktım. Buket ismine karar verdim, yarın direkt kartal adliyesine gidip dava açacağım :) Yarın güncelleme yaparım buradaDestekliyorum bende değistirirdim yerinizde olsam değiştirince yazın şimdiden yeni adınız uğurlu olsun size.
O zamanlar avukat zorunlu sanıyordum, param yoktu. Çok zor bir dava sanıyordum. Oysaki basitmiş. Ailemdeki isimleri bir görseniz Ece, Buse, Aslı kuzenlerimin adları bunlar Bir ben Döndü'yüm ya.Kesinlikle değiştirmelisin. İş hayatına başlamadan önce bu işi halletmelisin bence. Hatta üniversite öncesi en doğru zaman ama geçmiş artık.
Ela ismini de hem kısa hem nahif hem de yurtdışı kullanışlı diye eklemiştim. Ama Buket isminde karar kıldım. :)Deli oluyorum çocuklara babaanne dede ismi koyanlardan öyle acayip isimler duyuyorum küçücük çocuklarda ana babasına dava açsa hakkı var. Duyduğum en acayip isimlerden biri hanzala değiştirin bence de. Ela dışında hepsi güzel ela da bana özenti bir isim geliyor bir babaanne isimlerine sinir oluyorum bir de yeni akım tuhaf isimlere ela alya bilmem ne
Anne babamın da bunca sene az kafasını şişirmedim ismimden ötürü