- 24 Mart 2014
- 4.741
- 5.085
- 158
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Çok güzelmiş anlamı. Ama içinize sinmiyorsa yapacak bir şey yok.Sefkatli, merhametli, yumusak huylu, dost. Anlami bu
Cok guzel bir ismin var.. ece den daha guzel.. nostalji tadinda. . ece ye turku yazamazsin mesela.. eceler alinmasin da..ismim Mihriban 20 yasindayim ve ismimi degistirmeyi dusunuyorum. ismimden bazen utaniyorum cunku gunumuzde modern bir isim degil ve pek yaygin bir isimde degil. bana yakismadigini dusunuyorum acikcasi. Mihriban denince köylu bi kiz aklima geliyor, bencede yakismiyor sana demisti bir arkadasim. bundan dolayi daha fazla kafaya takmaya basladim. ismimin cemre veya melisa olmasini isterdim. sizce degistirmeye degermi ve bu zor bir surec mi? isminiz Mihriban olsaydi degistirmiydiniz?
Cemre de çok cidden.Ama Melisa ismine katlanamıyorumAnnem mihriban ben cemre bu konu cok etkiledi beni oyuzdencemre bu kadar cokmu cidden bi haberim ben durumdan ama evet cemre melisa cok daha iyi
Foruma ilk üye olduğumda kendi isim ve soyismimle üye olmuştum. Bu şekilde olan bir üyeyle bayağı dalga geçmişlerdi nedenini pek anlamasam da apar topar yeni nickname buldum kendime. Bu hikayem olmasaydı şimdi sevdiğiniz Meryem ismiyle gorunecektim.begenmeniz hoşuma gitti.
Sevgili Mihriban kardeşim M Mihribantje bence isminiz çok güzel. Kötü bir anlamı olmadığı gibi tınısı kulağa hoş geliyor.
+AleynaCemre de çok cidden.Ama Melisa ismine katlanamıyorumİlayda da keza öyle.
Ay evet o da var.+Aleyna
Merak ettim ben
daha çok varda ilk akla gelen bunlarAy evet o da var.
Bir de her ismin sonuna su getirilmesidaha çok varda ilk akla gelen bunlar
Kulupte alenen İsim Soyisim kullanmak pek adetten değil sanırsam.Keşke değiştirmeseydiniz, dalga geçilecek nesi var anlamadım valla tınısı çok hoş, yumuşak, kızım olsa adını koyardım o derece güzel
Gerçi insanlar her şeye bir kulp buluyorlar...
bide farklı bir isim koydum diye kasım kasım kasılıyorlar. Sanki sadece kendilerinin çocugu varmış edasıyla yapıyorlar. Bak bizim çocuğumuz oldu farklı isim koydukBir de her ismin sonuna su getirilmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?