- 22 Nisan 2016
- 259
- 72
- 48
- 29
- Konu Sahibi Mihribantje
-
Bunu ben demedim. Arkadasim demisti ve bir kac kisiden daha duydum Mihriban koylu isim diye. Yoksa ben asla kimseyi asaglamam. Cidden kirici konustun simdiIsmim Mihriban ve sen halt etmişsin. İsim de eminim senin bedenine ait olmaktan mutlu değildir. Böyle aşağılayıcı saçma şey duymadım. İstanbul'un ortasında yaşıyorum fakat köylü de olunabilirdi, ne var bunda?
Metropol kızı olunca ne oluyor. Bilinen 20 olabilir ama IQ seviyen yerlerde. Ismini sevmemeni anlarım fakat böyle köylü olmayı aşağılaman isim üzerinden hiç hoş değil. Umarım değiştirebiliyorsundur da seninle adaş olan bütün Mihribanlar kurtulur.
ZeynepBen olsam değiştirmezdim. Zamanın tırt modern isimlerinden çok daha iyi olduğunu birkaç sene sonra anlayacaksınız.
Elif'lere, Zeynep'lere hasretiz resmen.
züleyha mihrimahı..sakineyle aynı kefeye nasıl kyodunuz
Zeynephayalimde isimi koymayı nasip etti Rabbim. Bir kızım Aişe bir Kızım Zeynep
Foruma ilk üye olduğumda kendi isim ve soyismimle üye olmuştum. Bu şekilde olan bir üyeyle bayağı dalga geçmişlerdi nedenini pek anlamasam da apar topar yeni nickname buldum kendime. Bu hikayem olmasaydı şimdi sevdiğiniz Meryem ismiyle gorunecektim.Mihriban çok sevdiğim isimlerden benim bir diğeri de Meryem
Birde cok eski bir isim yani ne biliyim 20 yasinda bi kiza yakismiyor sanki. Ben bu sekilde dusunuyorum ama yinede bilemiyorum kizlar ismimi degistirsemde ailem hala Mihriban diye seslenecek bana. Birde arkadaslarim falan
Oy oy Emine de varSanirim türküsü yuzunden değiştirmek isterdim. Zuleyha, Mihriban, sakine gibi isimleri duyunca kafamda direkt türküleri calmaya basliyor.
Şansları bol olsun o güzel isimli meleklerin.
Melisa veya cemre dusunuyordum ama emiPeki değiştirseniz ne olmasını istiyorsunuz?
arkadasim oyle demisti ben kimseyi asaglamiyorum.Köylü kızlarında ne varmış????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?