Hassasiyetinizi anlıyorum ve hak veriyorum inanın. Umarım gerek kalmaz da bizde bilgi paylaşımımızı,istişare ve tatlı bilimsel&dini tartışmalarımızı keyifle yapabiliriz. Çok teşekkür ediyorum.Merhaba,
hemen cevaplayalım
Oksijensizsu siz dini içerikli bir konu açmış sonra yasak diyen üyeler olunca silmişsiniz, o yüzden işlem yapılmış, ki konunuz gebelik bölümündeymiş.
Dualarımız Sizinle bölümü dışında hiçbir bölümde dini içerikli konu ve mesaj yazılamaz yasak.
Bu konu Dualarımız Sizinle bölümünde olduğundan açık kalabilir sorun olmaz ama-Bibli size de özelden belirttiğim gibi polemik, üslupsuz yorumlar, hakaret vs olursa müdahale etmem gerekir, din herkesin hassas noktası olduğundan dikkatli olmak gerekiyor
Üstelik çok dolu yorumluyorsunuz. Hayran kalmamak elde değil.Sorun değil, site işleyişi, kurallar vb aklınıza takılan bir şey olursa bana özelden yazın, anında cevap veremiyorum bazen ama fırsat bulur bulmaz yanıtlıyorum
Şey de yapabiliriz, günlük kuran meal kitap okumalarımızı, ibadetlerimizi de birbirimizle paylaşabilirizHassasiyetinizi anlıyorum ve hak veriyorum inanın. Umarım gerek kalmaz da bizde bilgi paylaşımımızı,istişare ve tatlı bilimsel&dini tartışmalarımızı keyifle yapabiliriz. Çok teşekkür ediyorum.
Bibliosmia bunu sevdi.Şey de yapabiliriz, günlük kuran meal kitap okumalarımızı, ibadetlerimizi de birbirimizle paylaşabiliriz
O sizin teveccühünüzÜstelik çok dolu yorumluyorsunuz. Hayran kalmamak elde değil.
Kaygı derken,eksik ya da fazla mı okudum diye değil mi?4444ü merak ederdim ben ve sayo önemli diyorlardı, yoğun kaygılarla okuyor insan
Ee ben varım?Kimler dahil oluyorŞey de yapabiliriz, günlük kuran meal kitap okumalarımızı, ibadetlerimizi de birbirimizle paylaşabiliriz
Muthis fikirŞey de yapabiliriz, günlük kuran meal kitap okumalarımızı, ibadetlerimizi de birbirimizle paylaşabiliriz
SüperQUOTE="-Bibliosmia, post: 73332765, member: 1070902"]
Ee ben varım?Kimler dahil oluyor
[/QUOTE
Benn tabikiiii
BennnEe ben varım?Kimler dahil oluyor
Harika. O halde yarın başlıyoruz.Namazda istikrarlı olamıyorum.Belki bu sayede düzen oturtabilirim.
Cok iyi olur. Her kildigimda yazarim buraya . Sende kilarsinHarika. O halde yarın başlıyoruz.Namazda istikrarlı olamıyorum.Belki bu sayede düzen oturtabilirim.
Anlaştık.Kızlar maneviyat rutininiz var mı? Günlük okuma,zikir sayısı,belli bir süre gibi yani.Cok iyi olur. Her kildigimda yazarim buraya . Sende kilarsin
Var Gunluk namazlar disinda uyaninca ve gece yatmadan okudugum dualar var okumaynca uyuyamiyorum.Anlaştık.Kızlar maneviyat rutininiz var mı? Günlük okuma,zikir sayısı,belli bir süre gibi yani.
O bende de var.Koruyucu dualarım var. Ama günlük 3 sf Kur'an 3 sf meal şu kadar zikir falan gibiVar Gunluk namazlar disinda uyaninca ve gece yatmadan okudugum dualar var okumaynca uyuyamiyorum.
Sabah akşam zikirlerini yapmaya çalısıyorum ama bazen unutuyorumAnlaştık.Kızlar maneviyat rutininiz var mı? Günlük okuma,zikir sayısı,belli bir süre gibi yani.
TarihSabah akşam zikirlerini yapmaya çalısıyorum ama bazen unutuyorum
Her gün meal okumaya çalısıyoruz genelde aksam eşimle okuruz. Bir de mutlaka tefsir okuyorum her gün, bir de siyer. Bir de klasik türü kitaplar okuyorum roman falan, tarih de okuyorum.
Ya oyle uyum yapamiyorum Hatim yapacaktim normalde baslayamadim. Meale basladim sadece. Bi rutin plani var aklimda ama icraat yok henuzO bende de var.Koruyucu dualarım var. Ama günlük 3 sf Kur'an 3 sf meal şu kadar zikir falan gibi