CanımJane eski nickim. Ama seninle pek muhabbetimiz olmadı ben bu nicki kullanıyorum hep, iyiyim ben de çok şükürbiz Mehfam ile arkadaşız, yani görüşüyoruz özelden. Bir de çok sıcak birine benziyorsun
Ablam benim. Çok seviyorum bendeÇok teşekkür ederim zarifligin için.Mehfami çok severim. Onu seveni de severim Cok ilginç, merak ettiğim bir başlıkta tanışmış olduk.
Hoş geldin mehfamCanım
Ablam benim. Çok seviyorum bende
Ta haBu harfler Elif Lam Mim demi . Bende bunu cok merak ediyorum. Sırları cozulmemis.
Hoş buldummmHoş geldin mehfam
Rivayetlerin çoğuna göre de bilinmeyecek ve Allah ve Rasulü arasında sır imiş abla.Ta ha
Ya sin
......
Daha var hatırlayamadığım
Evet evet dediklerin hâlâ sırları bilinmiyor.
İbadetleri mi yazacaksınız? Plan yapsanız daha güzel olur sanki. Madem adım attınız böyle bişeye, Rutin oluşturmak daha da tetiklerKizlar nerdesinzi yahu. Bugun naptiniz namazlari ibadetleri anlatinn
İste rutin olusturup burdan takip etmek icin yapacaktik . Kizlar pek uyamiyoruz dediler bende haber ettikce hatirlatmis olurum diye dusundum de bugun ses yok kimsedenİbadetleri mi yazacaksınız? Plan yapsanız daha güzel olur sanki. Madem adım attınız böyle bişeye, Rutin oluşturmak daha da tetikler
İşte aranan kanİbadetleri mi yazacaksınız? Plan yapsanız daha güzel olur sanki. Madem adım attınız böyle bişeye, Rutin oluşturmak daha da tetikler
Ya yoğun bir gündü kusura bakmayın yeni girebildim,hatta dedim yazamadım kızlara hiç diye,5 vakit namaz kılındı ama başka bir şey yapamadımİste rutin olusturup burdan takip etmek icin yapacaktik . Kizlar pek uyamiyoruz dediler bende haber ettikce hatirlatmis olurum diye dusundum de bugun ses yok kimseden
bende ayni namaz kilabildim sadece benim icinde baya yogun gecti bugun :)Ya yoğun bir gündü kusura bakmayın yeni girebildim,hatta dedim yazamadım kızlara hiç diye,5 vakit namaz kılındı ama başka bir şey yapamadım
Yarın daha dolu olması duası ilebende ayni namaz kilabildim sadece benim icinde baya yogun gecti bugun :)
Merhaba, mesela bir çizelge oluşturup en çok neyi hayatınıza katmak istiyor iseniz ya da eksiğiniz ne ise o maddeleri yazabilirsiniz. Örneğin 5 vakit namaz. Eğer bunda zorlanmıyor iseniz kaza namazı kılabilirsiniz. Bunu da mesela günde 2 vakit ya da siz ne kadar kılabilirseniz yazarsınız madde olarak. Sonra günde Kuranı Kerim okuması ekleyebilirsiniz sayfa sayısı ile. Günde 5 sayfa 3 sayfa gibii.. Tefsir okuması yapabilirsiniz. Onu da belli bir sayı olarak erklersiniz. Günü abdestli geçirdim gibi bir madde olabilir. Eğer vaktiniz müsait ise fıkıh ve siyer okumaları yaparsınız. Ama hepsi sayfa sayısı ile belirlense rutin açısından iyi olur. Tesbihatlar yaparsınız. Bunları gün bitiminde veya artık yatacağınız zaman işaretleriniz yaptım yapmadım gibi. İlk etapta aklıma gelen bunlar oldu. Yine aklıma gelen olursa yazarım inşallahİşte aranan kanmerhabalar maneviyat rutini konusunda bocalıyorum, fikriniz varsa severek dinlerimmm.
Umarım devamı gelirİste rutin olusturup burdan takip etmek icin yapacaktik . Kizlar pek uyamiyoruz dediler bende haber ettikce hatirlatmis olurum diye dusundum de bugun ses yok kimseden
Çok teşekkür ederim,planla hareket etmeyi seviyorum çok motive edici oluyor benim için. UygulayacağımMerhaba, mesela bir çizelge oluşturup en çok neyi hayatınıza katmak istiyor iseniz ya da eksiğiniz ne ise o maddeleri yazabilirsiniz. Örneğin 5 vakit namaz. Eğer bunda zorlanmıyor iseniz kaza namazı kılabilirsiniz. Bunu da mesela günde 2 vakit ya da siz ne kadar kılabilirseniz yazarsınız madde olarak. Sonra günde Kuranı Kerim okuması ekleyebilirsiniz sayfa sayısı ile. Günde 5 sayfa 3 sayfa gibii.. Tefsir okuması yapabilirsiniz. Onu da belli bir sayı olarak erklersiniz. Günü abdestli geçirdim gibi bir madde olabilir. Eğer vaktiniz müsait ise fıkıh ve siyer okumaları yaparsınız. Ama hepsi sayfa sayısı ile belirlense rutin açısından iyi olur. Tesbihatlar yaparsınız. Bunları gün bitiminde veya artık yatacağınız zaman işaretleriniz yaptım yapmadım gibi. İlk etapta aklıma gelen bunlar oldu. Yine aklıma gelen olursa yazarım inşallah
Rica ederim. Umarım yardımcı olmuşumdur. Tam olarak böyle bişey miydi demek istediğinix bilemedim amaÇok teşekkür ederim,planla hareket etmeyi seviyorum çok motive edici oluyor benim için. Uygulayacağım