Isınma

75m2 ev için biraz fazla.
Bize 350-400 civarı geliyor 40-45 derece arasında yanıyor.
Ki evimizin 3 cephesi açık ama yeni bina olmasına rağmen yalıtımı çok uyduruk.

8 aylık bebek yürümüyordur kapıyı kapatınca odada gezinir.
Valla bu yüksek faturaları düşündükçe denemekte yarar var diyorum.
Seneye bir odada tutamazsınız zaten. Bu sene yaparsınız tasarrufu anca..

Biz çocuktan önce salona küçük ısıtıcı koymuştuk. Akşam onu açıp oturuyorduk. Banyo yapacağım zaman oraya takıp ısıtıyordum..
Ama çocuk olunca pek mümkün olmuyor..

Yalnız o derece evin derecesi değil kombide yazan o ev soğuk sadece havadaki soğukluğu kırıyor bu derece evin derecesi düşük oda termostatım kırıldı oda ısısını tam bilmiyorum ..
İyide o zaman 30 derece ile nasıl öyle yüksek fatura geliyor . Kombinin servisini arayın bi sorun olduğu aşikar

Doğalgaza herkes gerekeni söylemiş de 300 elektrik nedir ne yapıyorsunuz evde o kadar.bizde kocaman bir akvaryum var ısıtıcı hava hep takıli o halde 103 geldi en fazla

Şimdi birşey derim direrek uçururlar beni o yüzden demiyorum Zam üstü zam olunca böyle işte. Hatta yeni bütçede yine vergi gelirleri büyük yer kaplıyor. Yine zam var yani. Zamanında doğalgazı Türki cumhuriyetlerinden almalıyız dedim diye bana demediğini bırakmayanlar şimdi ah vah modunda. Arada sakalda çıkıyor ama dinleyen yok

Bu faturada bir hata olmasın?
Ufak bir ev ve 30da yakıyormuşsun..

Ben İstanbulda yaşıyorum. Evim 160 m2. Kuzey cephe, en son kat, bina dışı btb. (Her şey negatif) 45_50 arası yakıyorum. Bana böyle geliyor normal olarak ki klima takviyesi de oluyor arada..
Sizin şartlarınıza göre çok çok fazla fatura. 2 aylık falan gelmesin ya da abonman parası falan içinde olmasın?

Abone parası faturaya yansımıyor bu bölgede.
Taksitte yapmıyorlardı.
Nakit ödedik abone parasını.
2 aylık olamaz gecen ay 400 ödedim .

Valla herkesin dediği böyle yakın bölgemde bir tanıdık oturuyor ..
Bassettim biraz durumu .
Evleri bizim evden 3 tane büyüklüğünde 300 lira ödemişler şaştım kaldım evde kapriyle taytla dolaşıyorlarmış bide bir ben her sene ısınma sorunu yaşıyorum sanırım ..

Benim evim 95 m2 40 da yaniyor kombi 98 lira fatura geldi evde tişörtle duruyoruz ama sağ sol alt-üst dolu o çok farkediyor
Öyle bir yere taşınmamız şart oldu zaten ..
Bu ne böyle usandım ya ev buz biraz daha ısıyı yükseltmeye elim varmıyor valla ..
98 lira nedir ya duydukça içim açıyor 1000 lira verdik dün faturalara içim çızzz etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…