Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim bildiğim zaten tüm yurttaki faturalara dağılıyor o kaçak elektirik kullanımları, yani daha önce ne ödüyorsanız aynı ayarda ödersiniz. bizde sizin gibi kaçak bedeli ödüyoruz sonuçta, sadece oradakiler o fark yansıtılmıyor.
Sadece ben ödüyorum demedim ki ben sadece şuan yaşadığım sıkıntıyı dile getirip varsa çözüm yolu istedim. Ben batıda yaşarken faturam 100lira bile gelmezdi. Ama burda herkes 400 500lere hazırlıklı ol deyince korktum
işte dediğimiz şey bu aslında önceden de ödüyordunuz bu kaçakları, şimdi niye 400-500 gelsin. ha önce elektrik sobası kullanmıyorsanız, şimdi o eklenir en fazla.
15gün önce elektriğimi açtırdım ve taşındım. 15gün sonunda gelen fatura 75 tl. Çalışan şeyler ise küçük buzdolabı tv akşamdan akşama elektrik ve gün aşırı ani su Isıtıcı. Şaştım kaldım 15günlük fatura bu aylık olsa 150yi bulcak belki geçicek. Mini fırın ve elektrik süpürgesi alcaktm resmen vazgeçtim şuan canım sıkıldı çok. Bi tane halım var zaten gırgırlar geçerim. :/