Isınma

İkidir fatura konusu görüyorum. Zam geldi hem de kaç kere diye bir kişi bile belirtmemiş, ilginç.

Zam geldi de küçücük evler için 600 liraya varan faturalar normal değil. Zamlı fiyattan da olsa normal değil.
Diğer şehirleri bilmiyorum ama izmirde m3 fiyatı 1.2 liradan 1.5 liraya yükseldi zamlardan sonra. Benim 150'lik fatura da 180'leri gördü. 500-600 lerde sorun var.

Benim 3 oda gece gunduz yaniyo yani hol ve mutfagi yakmiyorum bitek 152 gelmis cok ta iyi geldi isiniyoruz ama anlamadigim elektrik 162 tl su 158 tl ne alaka sinir oldum dogal gaz okadar gelse tamm dicem

Bizim evimizin metrekaresi büyük ama sürekli üşüyüp hasta olarak 400den fazla geldi bu ay. Sırf doğalgaz için kışın ek iş yapmak lazım. Hem evde durmayıp az yakılır hem de gelen faturanın vergilerini ödersin en azından

Bu 30 derece evin sıcaklığı mı? 30da yanıp bu miktar geliyorsa mutlaka bi sıkıntı vardır. Ev 30 dereceyse ki bunun için 60ta falan yakmanız lazım sanırım normal çok fatura gelmesi

ben gece gunduz kapatmiyorum 227 geldi size nasil bu kadar geliyor anlayamıyorum...

Ayy kırkuyorum doğal gazdan şehrime geliyo plot bölgede oturuyorum eşim bağlatcak hemen de senede 3yon kömür 1.600 bu sene heryer sıcacık hatta fazla bile sıcak da üst ve alt katlar ısınamıyo diye doğalgazı eşim çok istiyo ben korkuyorum soba zor diye ayrı ev aldık öbür ev boş duruyo doğal gazla da kaloriferi ararmıyız ki apartmanın yarısı sadece ocak ve sıcak su için kullancakmış kalorifere devam ederiz diyolar bilemedik

Manisada ablam 175 tl gelmiş bu ay 3+1evi banyo ve salon yanmıyomuş sadece kaç derce bilmiyorum sizinki baya çokmuş

İndirim gelcek dedi ablam bindirim gelmesin de

Bu faturaları kafaya göre yazdıklarını düşünüyorum artık .. benim annem 60 yaşında yalnız yaşayan bir kadın . Bu ay 15 gün benim yanımdaydı. Elektrik faturası 150 lira gelmiş . gerçekten allah herkesin yardımcı olsun . Bakalım doğalgaz ne kadar gelecek diyordu . :/

Bir ev kiralamıştık

Taşınmadan kombiye bakim yaptıralım dedik

Servis gelmiş bakmış ve eşime tesisatı ters bağlamışlar ev ısınmaz ısındığınızın iki katı da fatura ödersin demişler

Taşınmadan sözleşmeyi iptal etmiştik

Fatura çok ödeyenlere böyle bir şey olabilir mi acaba

Çok ilginç bir bilgiymiş bu.

Normalden daha da uçuk faturaların açıklanmasında faydalı olabilir.
Dikkat etmek lazım.

Benim 3 oda gece gunduz yaniyo yani hol ve mutfagi yakmiyorum bitek 152 gelmis cok ta iyi geldi isiniyoruz ama anlamadigim elektrik 162 tl su 158 tl ne alaka sinir oldum dogal gaz okadar gelse tamm dicem
Su nasıl o kadar gelmiş ki :) bir yerde sızıntı falan olabilir kontrol edin .

90 metrekare evimde 3 petek 223 ödedim. Mutfak ve hol hariç odaları yaktım. Gayette isindim ama bu ay hesaplarıma göre 350 nin üstü fatura bekliyorum. Annem kullanılmayan odaları kapatiyor,konu sahibi gibi Bursa'dayiz ve anneme 100civari fatura geliyor. Evi arakat ve sıcak oluyor... Ben petek kapatmanın faturayı düşürdüğüne inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…