- 11 Aralık 2018
- 40.855
- 253.972
- 598
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
İkidir fatura konusu görüyorum. Zam geldi hem de kaç kere diye bir kişi bile belirtmemiş, ilginç.
Kombinize bi baktırın o halde kaçak falan olmasjn Allah korusun.Hava alan bir yerde yokki .
Anlayamadım bende.
Banyo camım bile kapalı buhar çıksın diye duş alırken açıyoruz sadece birde hafta başı ev temizlerken açıyorum her yeri
Bu 30 derece evin sıcaklığı mı? 30da yanıp bu miktar geliyorsa mutlaka bi sıkıntı vardır. Ev 30 dereceyse ki bunun için 60ta falan yakmanız lazım sanırım normal çok fatura gelmesiPetek su akıttı gecen ay kombi tamircisinin aradık bütün petekleri inceledi ..
Eşim temizletmek istedi ..
Adam abi ben temizlerimde Paraná yazık daha peteklerin suyu tertemiz dedi ..
Bakım yaptırdık baktırdık havasınıda aldı.
İyide ev 30 derece nasıl üşünüyor ki yine iyi gelmiş o fatura
O zaman ciddi problem var 30 derece ile kombi kendini bile ısıtmıyor ki petekleri ısıtsın da bu fatura gelsinEv 30 derece değil peteklere giden suyun ısısı o
ben gece gunduz kapatmiyorum 227 geldi size nasil bu kadar geliyor anlayamıyorum...Bayanlar iyi akşamlar ..
Bu ısınma dert oldu ısınamıyoruz bide üstüne böyle faturalarla karşılaşıyoruz 8 aylıkta bebeğim var ..
Sizce tek odada elektrikli ısıtıcımı kursam doğalgazı kapatsam ..
Yatak odam çok küçük oraya klima kurulu orayamı gecsem ..
Yemek masamız mutfakta kurulu mama sandalyesi vs hep orda yiyoruz.
Şaşırdım kaldım ..
75 metrekare bir ev alt tarafı ..
Bu faturaların 500.600 gelmesi normalmi
Elektrik faturası 300 lira geldi bu ay ..
Ve bebeğim tulumla dolaşıyor evde gece kalktığımdada elleri üşümüş oluyor bu kadar fatura gelmesine rağmen bana bir akıl verin ..
Sizlerede bu kadar mı geliyor ?
Bir ev kiralamıştık
Taşınmadan kombiye bakim yaptıralım dedik
Servis gelmiş bakmış ve eşime tesisatı ters bağlamışlar ev ısınmaz ısındığınızın iki katı da fatura ödersin demişler
Taşınmadan sözleşmeyi iptal etmiştik
Fatura çok ödeyenlere böyle bir şey olabilir mi acaba
Su nasıl o kadar gelmiş ki :) bir yerde sızıntı falan olabilir kontrol edin .Benim 3 oda gece gunduz yaniyo yani hol ve mutfagi yakmiyorum bitek 152 gelmis cok ta iyi geldi isiniyoruz ama anlamadigim elektrik 162 tl su 158 tl ne alaka sinir oldum dogal gaz okadar gelse tamm dicem
Ay bilmiyomki ya gerci gecen aylarda dedim bikere yaziyim bakim nekadar camasir yikiyom 35 makina camasir yikadim 1 aydaSu nasıl o kadar gelmiş ki :) bir yerde sızıntı falan olabilir kontrol edin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?