- 12 Temmuz 2006
- 55.527
- 212.896
- 52
- Konu Sahibi karamelcikolata
Ben tonunu sormadım da alışverişe giderken kömür satıcılarının önünden geçerken meraklı teyze modunda torba fiyatını sordum, 3 marka kömür vardı fiyatları da 30-32-35 liraydı.üçüzümsüyüz abla
Ben de egedeyim klima yetmiyor diye soba mı yaksak dedim babam sormuş birkaç hafta önce sanırım 2500 demiş tonuna. Torbası kaç oluyor bilmiyorum 2 ay falan gitse çok pahalı oluyor ya. Canım çekmişti şöyle kuzine vs oturdum kaldım klimamla
Klima yetmiyor mu? Çok sıcak mı seviyorsun acaba? Biz İstanbul'da doğalgaz kullanırken dahi oda sıcaklığını 21 dereceye sabitliyorduk doğalgaz, klima vb ısıtıcıların sıcaklığı çok yapay olduğundan bizimkileri çarpıyor 21 derece ideal geliyor.
Ben de kuzineyi seviyorum mutfağa döküm kuzine istedim aslında ama malum Ege'de baca sıkıntısı oluyor
Kömür normal geldi de sobaların fiyatı uçmuş, bizim burada yapmıyorlar ama Marmaris'in köylerinde yerleşiksen ismini yazdırıyorsun her sene hastalıklı vb diye belirlenip kesilen ağaçları muhtar her haneye dağıttırıyor, o yüzden genelde Marmaris'in köylerinde soba yakıyorlar.
Doğalgaz gelmedi gelse hemen bağlattırım, ısınmadan ziyade ocağa tüp almaktan sıkıldım