işin içinden çıkamıyorum

Haa yani özünde artık ailenin sözünü değil benim sözümü dinleyeceksin diyo öyle mi?
Olduuu canımmm... pasta börek de verelim mi yanında?
Hangi sıfatla talep ediyo bunu senden?

haklıısn canım ne desem olmuyor son söz benim diyor..çıldırmışsın sen dedim sayenizde ailen istedi bunu diyor..

burcum kusura bakma ama bunu diyen birisi tamemen çocuk başka bişi diyemiyorum ne demek ya tabiki ailen önde gelicek onlardan dahamı değerli olucak kaan . yani olumlu bakmaya çalıştım hep ama kaanın bu sözüne dayanamadım seni ailenin kararları yüzünden destekleyeceğine köstek olmasının altında bişiler arasan iyi olur sanırım. seven insan sevdiğini sıkıntıya değil zorluklardan kurtarır

Son düzenleme:
Ailen ne kadar sert olursa olsun onlar hakkında böyle konuşabilen bir insana sen hala 'seviyorum' diyebiliyorsan bence sende de sorun vardır derim...
Aileni koruyacağın yerde hayatına 1,5 sene önce giren birini savunmanı anlayamıyorum...
Anlayamam da... :umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:

Burcucum bu cümleleri söylemesi ne kadar doğru ki :uhm:

Burda okudugum bikaç konu vardı: ''sevgilim çok kıskanç, sevgilim şöyle yaptırmıyor, şu buuu''.. diye şikayetçi olanların konuları geldi aklıma ve onların sorunlarına şöyle yardımda bulunuyorduk; baştan tavrını belli etseydın, baştan böyle yapmasına izin vermeseydın diye. Senin durumda böyle giderse ilerde onların konularına benzicek gibi. Benzemesin diye, bence onun dediği bu cümlelere onay vermemelisin.. Yİne de karar senin.. Sevgiler :teselli:

günaydın canım
evet bittiydi ama barıştık çok şükür
sende durumlar nasıl aradı mı?

ÇOk şükür siz bari barıştınız, biz hala barışmadık küsüz :gitme:
Ne ertuqrul aradı nede ben öyle kesilcek danalr qibi bekliyoz anlıycaqınn...

Kaanın söyledikleri hiç hoş deqil burcucum yha... Seni üzüyo bununda farkında deqill...
Sende bence tawrını koymalsın bu durumda
Aç onun qözlerini. Seni anlamasını saqla
Yoksa benim qibi olursun walla :gitme:

son gelişmeler

ya ailen ya ben akannehir

Vay be cürete bak sen... kusura bakma da artık terbiyesiz diyeceğim.
Bu adam mı sana aşktan meşkten bahsediyor?
Seven erkek böyle tercihlere zorlamaz sevdiğini...aileni yok say diyen erkekten ağzıyla kuş tutsa hayır gelmez zaten... olaya bak be...
Kuzum sen bunun eline nasıl verdin ipleri bu kadar haddini aşmayı hak görüyor kendinde?
Tööbe tööbeee...

herşey bir anda gelişti yerde miyi gökte miyim haberim yok kafayı yemiş banada yedirdiyor

dışarı bile çıkıp görüşemiyorsun ama..
bu pek normal değil ki,nasıl yürür birliktelik görüşmeden???

Son düzenleme:
herşey bir anda gelişti yerde miyi gökte miyim haberim yok kafayı yemiş banada yedirdiyor

Bak canım bu adam ya kendine çok fazla güveniyor ki onu bırakamayacağını ve onu seçeceğini zannediyor... ya da senden ayrılmayı kafasına koymuş ama elini taşın altına sokmak istemiyor. Eğer 2. şık geçerliyse yarın bi gün diyecek ki sen bıraktın beni, ben seni değil (böyle de uyanık bunlar işte)

Çok sinirlendim yaa, ya ailen ya benmiş... sen kimsin be bulunmaz hint kumaşı mı te allam yarabbim yaaa...

Bence o sadece rahat görüşebilmek için böyle şeyler yapıyo ailene söyle filan..
Ciddi düşündüğü için degil kesinlikle canım..
Sen şimdi bu yüzden gidip babana anlatsan, sonra ayrılsanız çok kötü olmaz mı?
Çok iyi giden ilişkiler bile bitebiliyorken sizin hep sorunlar çıkıyodu zaten öncedende..
Bu çocuk kesinlikle olgunlaşmamış, hiç büyümemiş mantıklı asla degil..
Seven insan katlanır sevdigini zor durumda bırakmaz.
Tamam üzülüyor olabilirsin ayrılık konusunda ama ilerde daha çok üzülmeyecek misin?
Sende onun ailesi olacaksın o zaman senide terkeder bi kalemde bu çocuk.
Seni iyide kötüde olsa büyüten bu yaşa getiren aileni arkana asla alma 1 sene tanıdıgın biri için.
Yoksa çok pişman olursun canım..

düşüncelerim aynı canım dün bitti dediğimde arayıp sormadı bile
onuda ösledim ayrılmak mı istiyorsun bu kadar zorlaştırıyorsun herşeyi dedim o da hayır ayrılmak istesem uğraşmam buluşmak istemem dedi ben herşeyi göze aldım diyor hala
ayy kafaı yedim iyice ben ya

dışarı çıkmasına çıkarım 2-3 saatliğine ama bunu kabul etmniyor

Ulan millet kıtalar arası ilişki yürütmeyi beceriyor da senede 1-2 defa görüşerek, beyefendiye haftada bir kaç saat yetmiyor rest çekiyor. Gönül elbet ister daha sık görüşülsün ama bu kadar mı sabırsızsın yaa.. git işini bul adam gibi çık kızın ailesinin karşısına ondan sonra istediğin kadar görüş. Bu kadar çok sevip özlediğini söyleyen adam böyle saçma sapan restler çekmez, yarım saat bile kafidir sevene, sabretmeyi bilir, boşversene sen.

E DÜŞÜNECEĞİMİ BİLMİYORUM CANIM ÇOK HAKLIISN KATILIYORUM SANA ARTIK DÜŞÜNMEK İSTEMİYORUM YA YETER DİYORUM ŞU 4 GÜND EÇEKTİĞİM SIKINTIYA BAK YAmafoldumben

bütün sorun burada zaten canım sabahtan 9 dan akşam 6 ya kadar yanında olmmaı istiyor yahu nişanlılar bile bu kadar beraber olamazken biz nasıl o kadar beraber olucaz anlamıyorumki

dışarı çıkmasına çıkarım 2-3 saatliğine ama bunu kabul etmniyor

tatlı tatlıkısım,kaan'a de ki;
''ben günde 2-3 sa dışarı çıkabilirim..
şimdilik böyle en azından..
iş bul hemen bu zaman zarfında sen de ..
sabırlı ol,öncelikle iyice emin olalım ilişkimizden ki,büyükleri devreye sokabilelim sorasında..''
bu,budur de...

Son düzenleme:
Canım benim şu anda çok üzülüyorsun farkındayım ama bi an mantıklı düşünmeye çalış.
"Aileni sil" diyen birinden ne kadar vefa ve sadakat bekleyebilirsin?
Aileyi bile silmek bu denli kolayken gözünde yarın bir gün işine gelmediği bi noktada seni de silmez mi bi kalemde?
Ki bu adamın öyle evlenmek gibi bi niyeti de yok belli yani, gezeyim tozayım istiyor, oldu paşam.
Sen şimdi bunu kabul etsen yarın senden daha farklı şeyler isteyecek, isteyecek de isteyecek... tam dayaklık yaaa....

'ailen yada ben' lafının üstünde çok durma bence..
çok özlemiş ve doya doya görmek istiyor seni ASKERLİK SONRASI..
ki bu doğal..
bu sebeple o laf çıkmıştır ağzından..
bi süre sora daha normal bir ilişki sürecine girecektir ilişkiniz..
şimdi büyük özlem var işin içinde..
o tamamen duygusal düşünüyo besbelli..
art niyet yok bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…