- Konu Sahibi december90
-
haklıısn canım ne desem olmuyor son söz benim diyor..çıldırmışsın sen dedim sayenizde ailen istedi bunu diyor..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
babamla konuşma hakkında hiçbişe demiyor akşamleyin
ama şunlar canım
şu anda diyorki istediğim zaman yanımda olucaksın kimse karışmıcak dedi bende ilşkimize 3.kişileri sokmucam ama ailem bir yerde karışıcak tabii ne yani ailemin dediğini yapıyorum diye beni cezalandırıyor musun dedim oda ben öle bişey mi dedim demedim ama sırfa ailene inat yapıyrum bunu dedi nereye gidilceğine ben karar vericem dedi bi karar alındığında benimde fikrim önemli bu tek taraflı değil dedim oda tabiki ama son söz benim ailenin sözünü nasıl dinliyodun beni kırıyodun şimdi benim dideiklerimi yapıcaksın dedi ben gitmek istediğim zaman giderim buna mani olmazsın dedim oda yaparmıısn deyince evet yaparım dedim sonra bırakmam rezillik çıkarırım dedi ne yaparsın en basiti dedim o da bağırır kolundan tuttuğum gibi doğru götürürüm dedi bende gelmem dedim öle bi düşüncen yok senin dedi görücez dedim yalvarsanda ağlasanda bırakmıcam dedi artık yeter dedi birazda benim sözüm geçsin dedi
sizce normal mi bunlar?
günaydın canım
evet bittiydi ama barıştık çok şükür
sende durumlar nasıl aradı mı?
son gelişmeler
ya ailen ya ben akannehir
son gelişmeler
ya ailen ya ben akannehir
Vay be cürete bak sen... kusura bakma da artık terbiyesiz diyeceğim.
Bu adam mı sana aşktan meşkten bahsediyor?
Seven erkek böyle tercihlere zorlamaz sevdiğini...aileni yok say diyen erkekten ağzıyla kuş tutsa hayır gelmez zaten... olaya bak be...
Kuzum sen bunun eline nasıl verdin ipleri bu kadar haddini aşmayı hak görüyor kendinde?
Tööbe tööbeee...
dışarı bile çıkıp görüşemiyorsun ama..
Bu pek normal değil ki,nasıl yürür birliktelik görüşmeden???
herşey bir anda gelişti yerde miyi gökte miyim haberim yok kafayı yemiş banada yedirdiyor
bak canım bu adam ya kendine çok fazla güveniyor ki onu bırakamayacağını ve onu seçeceğini zannediyor... Ya da senden ayrılmayı kafasına koymuş ama elini taşın altına sokmak istemiyor. Eğer 2. şık geçerliyse yarın bi gün diyecek ki sen bıraktın beni, ben seni değil (böyle de uyanık bunlar işte)
çok sinirlendim yaa, ya ailen ya benmiş... Sen kimsin be bulunmaz hint kumaşı mı te allam yarabbim yaaa...
dışarı çıkmasına çıkarım 2-3 saatliğine ama bunu kabul etmniyor
Bence o sadece rahat görüşebilmek için böyle şeyler yapıyo ailene söyle filan..
Ciddi düşündüğü için degil kesinlikle canım..
Sen şimdi bu yüzden gidip babana anlatsan, sonra ayrılsanız çok kötü olmaz mı?
Çok iyi giden ilişkiler bile bitebiliyorken sizin hep sorunlar çıkıyodu zaten öncedende..
Bu çocuk kesinlikle olgunlaşmamış, hiç büyümemiş mantıklı asla degil..
Seven insan katlanır sevdigini zor durumda bırakmaz.
Tamam üzülüyor olabilirsin ayrılık konusunda ama ilerde daha çok üzülmeyecek misin?
Sende onun ailesi olacaksın o zaman senide terkeder bi kalemde bu çocuk.
Seni iyide kötüde olsa büyüten bu yaşa getiren aileni arkana asla alma 1 sene tanıdıgın biri için.
Yoksa çok pişman olursun canım..
ulan millet kıtalar arası ilişki yürütmeyi beceriyor da senede 1-2 defa görüşerek, beyefendiye haftada bir kaç saat yetmiyor rest çekiyor. Gönül elbet ister daha sık görüşülsün ama bu kadar mı sabırsızsın yaa.. Git işini bul adam gibi çık kızın ailesinin karşısına ondan sonra istediğin kadar görüş. Bu kadar çok sevip özlediğini söyleyen adam böyle saçma sapan restler çekmez, yarım saat bile kafidir sevene, sabretmeyi bilir, boşversene sen.
dışarı çıkmasına çıkarım 2-3 saatliğine ama bunu kabul etmniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?