işin içinden çıkamıyorum

canım iş yok güç yok nereye geliyor ne tanışması çok saçma düşünüyor sevgilin bence...gerçekten işi olmadana babanın karşısına utanmadan yüzü kızarmadan çıkabilecek mi? hiç olacak iş değil...işi bulmadan sana baskı yapmasın boşuna ayıp bence ..sen ona de ki iş bul öle sölücem sonrada istemeye gelirisniz de...anneside çok haklı işi olmayan adamın elinden tutup kız mı isteyecek ..olacak iş değil..sevgilin iş bulsun sen de,sevgilinde,anneside rahat etsin nişan takın olsun bitsin.herşey iş te bitiyor..

ayrıca bence,kaana deil ailenin itirazı..
senin evlilik yaşının gelmediğini düşünüyolar..
bununla beraber,kaan işini bulsun..
iş bulana kadar bu kadar görüşmeyle idare edicek çaresiz..
sonrasında ailesini alıp gelsin..
iş buluncaya kadar siz biraz daha tanıyın hem birbirinizi o zaman zarfında..

bak canım benimde sevgilim askerden yeni geldi...iş olmadan babanın karşısına çıkamam diyor...olurmu öle saçmalık diyor..hatta bırak işi birikimleri yapıp altını falan alıp öle gelicem babandan istemeye diyor...senin sevgilin nasıl olurda işsiz olarak gelmeye kalkışıyor

Yani evet ben de bunu duygusal ve sinirli bi anında söylediğini düşünmek istiyorum cidden.
Hem zaten babana söylesen ne değişecek, sabah 9 akşam 6 izin verecek mi ki sana.

perşmebe günü görüşelim dedim bende
megimm gerçekten artık kafayı yedirdi bana ya

çok ilginç yaa bu çocuk ya seni çok seviyor karasevda mı desem ya da tuhaf biri anlamadım gitti

Canım zaten demiş mevzu burda babana söyleyip söylememen ya da tanışıp tanışmama değil, mevzu ben ne zaman istersem o zaman yanımda olman bu yüzden istiyorum diye. Rahat rahat görüşmek için istiyor aklı sıra bunu ama hangi baba kızının bu durumda bütün hafta sonlarını biriyle geçirmesini kabul eder ki?

fıstık,özlemiş adam seni anla işteee..
iş bulsun,işşşş..
ailelerin tanışması ve isteme sonraaa..
sende her fırsatta görüşmeye çalış onunla..

Canm hiç kafayı yeme, madem o sana şartlarını sundu, sen de sun şartlarını, ortada buluşmaya çalışın, kabul ederse ne ala, etmezse de keyfi bilir yani, bu yüzden ailene rest çekecek değilsin, mantıklı olsun biraz.

Her konuda bi umut vardır burcucum..
Söyle anlat kaana herşeyi.
Seninde onu görmeyi çok istedigini ama şartların bunu gerektirdigini söyle..
Ama sakin sakin konuşun.
Bi iş bulsun şartlar düzelsin sonrası çok güzel olur..

aaaa mevzu istemeye gelmek değilmi
sadece babasına sölücek bu kız babasıda tamam kızım sürekli buluşabilirisn diye izin mi verecekmiş...olay bu mu yani..

burcum ya ben ya ailen demiş hadi çektin resti evdekilere bu seferde başka şeyler sürecek önüne ya o ya ben hep böyle olacak bence sen kaana resti çek korksun biraz gözü üzmesin seni bu kadar ya

valla hiç bir erkeği o kadar şımartmaya değmez..ne zaman istese yanında olabilmen için ya tek başına yaşıyor olman lazım ya da evli olmanız lazım...düşüncesiz mi desem ne desem bilemedim..

Bu çocuk seni sevmiyor!!!!!!
2+2=4!!!!!!!!!!!!
Sen ailenden 2 ya da 3 saat izin zar zor koparırken sabah 8,akşam 6 görüşmeyi teklif eden,seni bile bile zor duruma sokmaya çalışan adamın seni sevdiğine inanıyorsan pes doğrusu!!!
Hele ki ya ailen ya ben teklifi tamamen terbiyesizliğe giriyor,yorum bilem yapmıcem..

Lalecimm,tatlıkısla beraber şafak sayıyoduk düne kadar..
asker yolu bekledi o da..
çok özlem oluyo askerlik ve sorasında ve adamların kafaları da biraz çatlamış oluyo haliyle..
bu özlemden dolayı yaşanıyo bu acaiplikler diye düşünüyorum ben..
yoksa sevgisizlikten deil..
yani umarım ki böyledir..
genellemeye uyar bu durum da..

Son düzenleme:

dilim varmamıştı seviyor diyenleri okuyunca , ama aynı fikirdeyim sevmiyor bence de malesef...

Yahu insanın kafası aileni sil diyebilecek kadar çatlar mı hiç... ben de bunu anlamıyorum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…