- Konu Sahibi december90
-
baban zaten biliyordur senin bir sevgilin olduğunu bence ailelerin tanışmasından önce sevilinle aileni tanıştır bi güven versin dedin yeni askerden geldim iş bulayım düzenimi kurayım ailemide getirmek istiyorum falan konuşsun çocuk babanda kiminlke en azından gezip tozduğunu bilir.
benimde eşim ilk kendisi tek geldi tanışmaya ailem ilk onu tanıdı benim kiminli buluştuğumu vs gördüler sonrasında aileler tanıştı..
annesi gün boyunca netin başındaymış kalkmıyormuş benim arkadaşlarım burda diyomuş kaana
ablası ayrıldı bunlarla beraber oturuyor herşeyinize karışır mutlu olmanızı istemez diyor annemde
anlayışlı eğil canım anlatıyorum abikide yine ailen sorun diyo ama
ertuğrul niye o şekilde adlandırıyorki bunu
canım benim babam anlayışlı değilki oda diyor söle babana gelim tanışım diyor ama ben cesaret edemiyorum deli bir abim var oda duyarsa bunu bu sefer dışarı çıkmam daha zorlaşabilir cesaret edemiyorum ya
Günaydın burcucum
Daha yeni qördümm noldu ne bitti yhaa eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı
Kız Burcu hızına yetişilmiyo he :)
Nedir durum peki ısrar halendevam mı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
babamla konuşma hakkında hiçbişe demiyor akşamleyin
ama şunlar canım
şu anda diyorki istediğim zaman yanımda olucaksın kimse karışmıcak dedi bende ilşkimize 3.kişileri sokmucam ama ailem bir yerde karışıcak tabii ne yani ailemin dediğini yapıyorum diye beni cezalandırıyor musun dedim oda ben öle bişey mi dedim demedim ama sırfa ailene inat yapıyrum bunu dedi nereye gidilceğine ben karar vericem dedi bi karar alındığında benimde fikrim önemli bu tek taraflı değil dedim oda tabiki ama son söz benim ailenin sözünü nasıl dinliyodun beni kırıyodun şimdi benim dideiklerimi yapıcaksın dedi ben gitmek istediğim zaman giderim buna mani olmazsın dedim oda yaparmıısn deyince evet yaparım dedim sonra bırakmam rezillik çıkarırım dedi ne yaparsın en basiti dedim o da bağırır kolundan tuttuğum gibi doğru götürürüm dedi bende gelmem dedim öle bi düşüncen yok senin dedi görücez dedim yalvarsanda ağlasanda bırakmıcam dedi artık yeter dedi birazda benim sözüm geçsin dedi
sizce normal mi bunlar?
Oeehhhh :1shok: bu ne yaaa... ne demek artık son söz benim, ben ne dersem o olur aileni takmicam artık... yuhhh.... Burcucum çok pardon da bunlar tabiki normal değil. Tamam anladık sevgilin, seviyorsun vs. de an itibariyle o kim oluyormuş demek istiyorum. Kocan değil bişeyin değil, senin baban varken başında çok afedersin ama ona söz söylemek düşmez. Haddini aşmış epey.
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
babamla konuşma hakkında hiçbişe demiyor akşamleyin
ama şunlar canım
şu anda diyorki istediğim zaman yanımda olucaksın kimse karışmıcak dedi bende ilşkimize 3.kişileri sokmucam ama ailem bir yerde karışıcak tabii ne yani ailemin dediğini yapıyorum diye beni cezalandırıyor musun dedim oda ben öle bişey mi dedim demedim ama sırfa ailene inat yapıyrum bunu dedi nereye gidilceğine ben karar vericem dedi bi karar alındığında benimde fikrim önemli bu tek taraflı değil dedim oda tabiki ama son söz benim ailenin sözünü nasıl dinliyodun beni kırıyodun şimdi benim dideiklerimi yapıcaksın dedi ben gitmek istediğim zaman giderim buna mani olmazsın dedim oda yaparmıısn deyince evet yaparım dedim sonra bırakmam rezillik çıkarırım dedi ne yaparsın en basiti dedim o da bağırır kolundan tuttuğum gibi doğru götürürüm dedi bende gelmem dedim öle bi düşüncen yok senin dedi görücez dedim yalvarsanda ağlasanda bırakmıcam dedi artık yeter dedi birazda benim sözüm geçsin dedi
sizce normal mi bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?