işin içinden çıkamıyorum

baban zaten biliyordur senin bir sevgilin olduğunu bence ailelerin tanışmasından önce sevilinle aileni tanıştır bi güven versin dedin yeni askerden geldim iş bulayım düzenimi kurayım ailemide getirmek istiyorum falan konuşsun çocuk babanda kiminlke en azından gezip tozduğunu bilir.

benimde eşim ilk kendisi tek geldi tanışmaya ailem ilk onu tanıdı benim kiminli buluştuğumu vs gördüler sonrasında aileler tanıştı..

haa pardon ortada bir mezhep farklılığı varsa iş biraz daha değişir.. çocuk sonuçta ailenin artık birşeyleri bilmesini ve bilerek seni yanına göndermelerini buluşmanızı istiyor bu gayet normal birşey. yani işini kursa da herşeyi yerli yerinde olup sonrasında tanıştırma evresine gelindiğinde sırf aleviler diye sizinkiler tamamen resti çektiklerin de ne olacak herşey boş...
rahat görüşmek istemesinin aslında altında yatan neden budur. aslında erkek arkadaşın gayet mantıklı birşey istiyor. yani düşünsene senin bir kızın olacak ve ailesinden gizli gizli erkek arkadaşıyla buluşacak hemde ailesi bu çocuğu tanımıyor hiç sağlıklı birşey değil. bence tanıştır. tanıştırmak için işi olması önemli değil sonuöçta istemeye gelinmiyor. hem zaten yeni askerden gelmiş işsiz olması çok doğal.

Baban kızıyla ilgili ciddi olduğunu anlasın karakterini az çok öğrensin en azından güven duysun efendi biriymiş desin içinden :) yine çok rahat izin vermeyecektir ama içiniz rahat olacaktır

canım benim babam anlayışlı değilki oda diyor söle babana gelim tanışım diyor ama ben cesaret edemiyorum deli bir abim var oda duyarsa bunu bu sefer dışarı çıkmam daha zorlaşabilir cesaret edemiyorum ya

Denqesizde ondan canım neyden olcak başka ? Beyinsiz işte klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava:klava::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Ahhh ahh burcucum sen = ben diyorum yha yine öyle beee...
Nerden bulduk bunları biz bee klava:
Olan bize oluyo hep...
Seni şuanda o kadar iyi anlıyorum ki aynısını ben akşam yaptımm.
Şimdide ben qidiyorum dönersemde allah belamı wersin dedim. Bak kaç saat oldu ses seda yokk :mymeka::mymeka:

tatlım ben yeni okuyorum konunu ya çok üzüldüm ama bana sorarsan babanın keyfi olduğu bir anda anlat durumu yeni askerden geldiğini söyle 1-2 aya kadar iş bulur de gelsinler istesinler olmadı yada sadece kaan gelsin babanla tanışsın daha sonra isteme olur
anlamadığım ablan niye bu kadar karışıyor kıskanıyor mudur nedir

canım benim babam anlayışlı değilki oda diyor söle babana gelim tanışım diyor ama ben cesaret edemiyorum deli bir abim var oda duyarsa bunu bu sefer dışarı çıkmam daha zorlaşabilir cesaret edemiyorum ya

tatlım benimde babam anlayışlı değildir bana herşeyi söyle sevgilim var deme derdi hep yakalamayayım evden çıkamazsın derdi ben emirin beni istemeye geleceğini söylediğim gece annem evden resmen kaçtı ben babamla kaldım halamla beraber söledik biz ve korkumdan ağlamaktan zor söyledim babama ama ne bişey dedi nede bişey yaptı ki beni 4 senedir olan ilişkim bunu öğrendi ben onu 4 senedir uyutuyorum moduna düştüm resmen

herşey bitttiii

15 ay çöpe gitttiiii nasıl dayanıcam böle bir acıyaa:gitme:mafoldumben

annen 'in babanla konuşması en mantıklısı sonucta annen ortamı yumusatması lazım ...( ve ayrıca sende anneni ikna et madem evleneceğin adamsa savun ,,işte) böyle böyle kızın görüştüğü var tanışmak istiyor falan filan ,ayrıca kaanda senin üstüne çok gelmiş ne bu ya yangından mal kaçırır gibi mi olur böyle işler madem seni seviyor bu kadar beklediniz bu sürecide birlikte gögüslemelisiniz bu konu aşılamıyosa zaten birbirnize verdğiniz emeklere yazık allah yardım etsin benimde basımdan gececek bu olaylar kısmetse bakalım biz ne olcaz ...

Son düzenleme:
canim benim sevgilimde , is bulmadan hangi yüzle cikacam babanin karsisina diyordu..., yani erkekler biraz gurur yapiyorlar utaniyorlar..., bence biraz erteleyin 3-5 ay ozamana kadar kaan is bulsun , sonra babana ac konuyu , aileler tanissin , isteme olsun söz olsun biraz öyle takilirsiniz iliskinizde iyice oturur bu arada yani bence... hakkinizda hayirlisi canim :) zemuszemus

bencede iş bulsun öyle gelsin tnışsın burcum neden dersen işsiz karşısına çıkıpta güven vermez babana bana kalırsa...baban dünya soru soracak kaan kendini ezik hissedecek bence bu kadar gerilmeye gerek yok ki???

Günaydın burcucum
Daha yeni qördümm noldu ne bitti yhaa eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı

Günaydın burcucum
Daha yeni qördümm noldu ne bitti yhaa eyvahedigeldismile bilmiyorumkismile kafamçokkarıştı

günaydın canım
evet bittiydi ama barıştık çok şükür
sende durumlar nasıl aradı mı?

Kız Burcu hızına yetişilmiyo he :)
Nedir durum peki ısrar halendevam mı?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
babamla konuşma hakkında hiçbişe demiyor akşamleyin
ama şunlar canım
şu anda diyorki istediğim zaman yanımda olucaksın kimse karışmıcak dedi bende ilşkimize 3.kişileri sokmucam ama ailem bir yerde karışıcak tabii ne yani ailemin dediğini yapıyorum diye beni cezalandırıyor musun dedim oda ben öle bişey mi dedim demedim ama sırfa ailene inat yapıyrum bunu dedi nereye gidilceğine ben karar vericem dedi bi karar alındığında benimde fikrim önemli bu tek taraflı değil dedim oda tabiki ama son söz benim ailenin sözünü nasıl dinliyodun beni kırıyodun şimdi benim dideiklerimi yapıcaksın dedi ben gitmek istediğim zaman giderim buna mani olmazsın dedim oda yaparmıısn deyince evet yaparım dedim sonra bırakmam rezillik çıkarırım dedi ne yaparsın en basiti dedim o da bağırır kolundan tuttuğum gibi doğru götürürüm dedi bende gelmem dedim öle bi düşüncen yok senin dedi görücez dedim yalvarsanda ağlasanda bırakmıcam dedi artık yeter dedi birazda benim sözüm geçsin dedi

sizce normal mi bunlar?

Oeehhhh :1shok: bu ne yaaa... ne demek artık son söz benim, ben ne dersem o olur aileni takmicam artık... yuhhh.... Burcucum çok pardon da bunlar tabiki normal değil. Tamam anladık sevgilin, seviyorsun vs. de an itibariyle o kim oluyormuş demek istiyorum. Kocan değil bişeyin değil, senin baban varken başında çok afedersin ama ona söz söylemek düşmez. Haddini aşmış epey.

haklıısn canım ne desem olmuyor son söz benim diyor..çıldırmışsın sen dedim sayenizde ailen istedi bunu diyor..

bence sen burda hatalısın annen baskı yapıyor diye sen niye çocuğa baskı yapıyorsun o istemzmi seninle ciddi adımlar atmayı mutlu olmayı ama işi yok hem daha yeni gelmiş hele bi iş bulsun kendini toplasın babanın karşısına öyle çıkar başı dik bi şekilde ..
anneni alıp karşına konuşmalıydın iş bulunca , kendini toplayınca gelip isteycek diye .. annene boyun eğmişsin..
benim annemde bunu yapmak istedi.. baskı kurmya çalıştı.. karşı çıktım parasız nasıl gelip istesin sıkıntı içindemi yaşayayım dedim.. gerektiğinde duygu sömürüsü yaptım sen benim evden gitmemimi istiyosun dedim... ama sonunda ben kazandım.. tabiki ömür boyu beklicek değiliz ama herşeyin zmanı var neden aceleye gelsin herşeyi güzel güzel yaşamak varken..
sevgine, sevdiğine ,inananıyosan savaşmalısın..

geçmişteki sorunlarınızı bilmiyorum ama onun annesi de senin annen de haklı..İşsiz güçsüz haldeyken pek olumlu şeyler düşündürmez insana..
Ayrıca son sözleri seni ezmek isteyen bir tavır içinde sanki ve hiç normal değil.....
kızma ama bu işin sonu yok gibi..devam edersen de epey yıpranıcaksın...Hayırlısı olsun hakkında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…