Yazın boşandım bir tane çocuğum var anaokuluna gidiyor. Eski evden de taşındım yine yakın yerlerde ev tuttum hem okula yakın hem babasına yakın olsun haftasonları git gel yorulmasın çocuk diye düşündüm çünkü babasının arabası yok.
Çocuğa da annem bakıyor Allah razı olsun ben çalışıyorum. Ailemin evi başka ilçede ben başka ilçede annem bende kalıyor babam çalışıyor bekar kardeşim var onlarda evlerinde kalıyor. Ailemle beraber yaşama isteği yok ailemin oraya taşınırsam kiralar çol uçuk iş bulma şansı az hem bu iş yerime uzak.
Sorun şu; annem bende kaldığı için sıkılıp sorun yaratmaya başladı sürekli ben mi bakacağım biraz onlar baksın yoruldum diyor. Geçen ay kendi kendine karar vermiş eve gideceğim dedi hazırlandı gitti 1 haftalığına gitti 2 haftaya uzattı babannesine gönderdim baktılar haliyle. Sonra geldi 2 hafta sonra yine aynı sorun ben eve gideceğim dedi gitti kaldı 1 hafta, çocuk yine babanne baktı. Geleli 1 hafta oldu bu sabahta diyor haftaya ben gideceğim onlarında çocuğu onlarda baksın vs vs sonrası tartışma.
Beni düşünmüyorsan çocuğu düşün dedim düzen kalmaz sabah okula gidiyor babası eve geç geliyor o gelsin diye bekliyor haliyle babannede. Yeni geldin daha 2-3 ay olmadı hemen kaçma dersindesin dedim. Nasıl çözeceğim bu durumu bilmiyorum.
Sabah 6.30 da evden çıkıyorum akşam 6’da evdeyim. Babamla aynı evde yaşamayı sürdürmek istemiyorum tartışma oluyor. Hem babam hiçbir zaman yardım lazım mı diye sormadı? Maaşımın geç yattığı ay oldu söyledim bende maaş almadım dedi. Bunaltıyorlar. Yazıp rahatlamak istedim. Sizler nasıl yol izlediniz acaba?