• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çok Yoruldum... Nefes Alamıyorum :(

İlk okuduğumda çok şaşırdım açıkçası,nivea bb krem istediğini yazmışsın sonra telefonu yüzüne kapatmış çöpe atarım falan demiş.
Hayret verici bir şey. Eminim ki onun kreminde falan değilsin,düşünememiş olabilirsin tabi ki.. Bana tuhaf geldi kendi babannem böyle olmadığı için olabilir.
Ama yaşlı,ihtiyarlamıştır iyice bu yaşta onlar çocuk gibi oluyorlar. Elinden geldiğince yine de iyi davran gönlünü alırsın zaten bir şekilde.

Bu ilgisizlik iğrenç bir durum ya. Benimde ilişkimde ilgisizlik vardı,hatta beni haftada bir kere arıyordu 10 günde bir olduğuda oluyordu. Mesajlaşmamız 5 sms'i geçmiyordu.
Bu insanı öyle yıpratıyor ki.. Değişir düzelir falan diye düşünüyorsundur ama değişmiyorlar. Ben 8 sene de gördüm bunu. Değiştirmeye çalışmadım tabi ki olduğu gibi kabul ettim. Ama biraz ilgilense,sevdiğini gösterse diye düşünüyordum bunlar zor değil,değil mi? Böyle nereye kadar gidebilir ki? Çok seviyor olabilirsin ama sevgi karın doyurmuyor. Sevgi her şeye yetmiyor.

Erkek arkadaşınla son kez bu durumu konuş derim ben,yüz yüze..

İnsanlar yaşlandıkça çocuklaşır derler ve de ilgiyi daha çok isterler .
Krem sorununda da durum bu yüzden ortaya çıkmıştır.
Senden bu ilgiyi beklemiştir ama o an senin aklına gelmemesi de bir art niyet değil sonuçta. Arayıp konuşmuşsun da.
Unutur bu durumu da . Sen yine ona karşı saygılı davran , alttan almaya çalış .
Çok sık görmüyormuşsun zaten .

İlişkindeki ilgisizliğe gelince de, gerçekten insan ilgi bekliyor.
Benim ilişkim gibi siziki de farklı şehirlerden yürütülüyor .
Cidden kolay değil . Sürekli zaten yüzyüze görüşme olmuyor ve de telefonda da bu kadar az görüşme olursa bana göre araya daha çok mesafe girer.
İnsanları paylaşımları yakınlaştırır bana göre.

mesafeden dolayı biraz soğukluk olabilir zaman zaman ama sevgilin abartmış bu durumu..
gerçekten çok zordur ayrı şehirlerde ilişki yürütmek..
kendini çekmende pek işe yaramamış gibi görünüyo..
hayırlısı olsun hakkınızda..

tövbe yaa..
bu yaştan sonra bb kremi ne yapacakmış.. hadi onuda geçtim insan elindekini versin der miii hadi yaşlıdır yaptı bir hata
erkek arkadaşın senin üzüleceğini bilmiyormu sana söylüyor.
tavrı çok yanlış erkek arkadaşının. gerek ilgisizliği,gerek patavatsızlığı açısından..

Babaanneyi boşver.
Takılma ona, bb krem istemesinden aklının gidip geldiği aşikar :9:

Ama sevgilinin tavırları ciddi manada sorun.
Anladığım kadarıyla kendinden çok ödün veriyorsun.
Yapma derim.

Babaanne kendini kaynana gibi hissetmeye başlamış... şuda bir gerçekki insanlar yaşlandıkça gerçekten çocuklaşıyor... benimde yaşlanma fobim var okuyunca korktum:18:

ya aslında babanneyi de takmıyorum da şimdi başlıycak yok ben onu istemiyorum v.s ler biliyorum huyunu çünkü hayatı erkek arkadaşıma da bana da zindan edicek

erkek arkadaşım kabullendirmeye kalksa yada rest çekse önce ayılıp bayılıp duygu sömürüleri sonra yok intihar etcem öleyimde kurtul benden v.s ler oda sökmezse bi kutu hap içip arıyor erkek arkadaşımı kurtuluyorsun benden sevin diye bizimkide koşa koşa gidiyor haliyle gece hastanede kalıyor midesi yıkanıyor herşeyi istediği doğrultuya çeviyor:53:

inanın bunlar şaka değil :):47:

şaka gibi ama değil 85 yaşındaki kadın istediği bişi olmadığı zaman cidden bunları yapıyor :1:

erkek arkadaşıma gelirsek değişmiyor ya defalarca konustuk artık dilimde tüy bitii derler ya o hesap

onun beni sevdiğini biliyorum ama ilgisiz sevgide bi işe yaramıyor açıkçası kuru kuru seviyorumlarla olmuyor

inanın kafam çok karışık bu kadının kaprislerini çekmekten de bıktım

bu adamın ilgisizliğinden de :43:

Son düzenleme:
ya aslında babanneyi de takmıyorum da şimdi başlıycak yok ben onu istemiyorum v.s ler biliyorum huyunu çünkü hayatı erkek arkadaşıma da bana da zindan edicek

erkek arkadaşım kabullendirmeye kalksa yada rest çekse önce ayılıp bayılıp duygu sömürüleri sonra yok intihar etcem öleyimde kurtul benden v.s ler oda sökmezse bi kutu hap içip arıyor erkek arkadaşımı kurtuluyorsun benden sevin diye bizimkide koşa koşa gidiyor haliyle gece hastanede kalıyor midesi yıkanıyor herşeyi istediği doğrultuya çeviyor:53:

inanın bunlar şaka değil :):47:

şaka gibi ama değil 85 yaşındaki kadın istemediği bişi olmadığı zaman cidden bunları yapıyor :1:

erkek arkadaşıma gelirsek değişmiyor ya defalarca konustuk artık dilimde tüy bitii derler ya o hesap

onun beni sevdiğini biliyorum ama ilgisiz sevgide bi işe yaramıyor açıkçası kuru kuru seviyorumlarla olmuyor

inanın kafam çok karışık bu kadının kaprislerini çekmekten de bıktım

bu adamın ilgisizliğinden de :43:

ilgisizlik ayrılıktan daha zor arkadaşım... insan sevdiğinden ilgi görmek ister. arada sırada sadece ''seni seviyorum'' dmek için aramasını ister. geceleri onun sesiyle uyumak ister. tatlı kıskançlıklar olsun ister. ilgisiz biriyle hayat geçmez... daha sevgiliykrn böyle. ilgi çok önemli... babaanneye söyliyecek lafım yok sözün bittiği yer:31:

ilgisizlik ayrılıktan daha zor arkadaşım... insan sevdiğinden ilgi görmek ister. arada sırada sadece ''seni seviyorum'' dmek için aramasını ister. geceleri onun sesiyle uyumak ister. tatlı kıskançlıklar olsun ister. ilgisiz biriyle hayat geçmez... daha sevgiliykrn böyle. ilgi çok önemli... babaanneye söyliyecek lafım yok sözün bittiği yer:31:

gece bırak aramayı iyi geceler diye msj atsa seviniyorum sen düşün durumun vahimiyetini
ama yeter arama sorma istemiyorum artık seni dediğimde de yapma etme sakinleşince konusalım haklısın demeye başlıyor kıyamıyorum

babanneye artık tıbbın bile yapabileceği bişi yok psikiyatri ye gitmiyor gitsede ilaçları kullanmıyor v.s :14:
valla oynatmaya az kaldı doktorum nerde modundayım

Son düzenleme:
kaybetme korkusu yok demekki sevgilinin:50: Allah yardımcın olsun:50: benimde en nefret ettiğim şeydir ilgisizlik:31:

Baştan beri böyle sevgilin sanırım . O kadar konuşmana rağmen yine böyle devam ediyorsa bundan sonra da düzelmesi biraz zor olur .
Bazıları duygularını belli etmek de zorlanır . Sevdiğini biliyorum , hissediyorum diyorsun sonuçta. Demek ki onunda yapısı böyle. :26:

Baştan beri böyle sevgilin sanırım . O kadar konuşmana rağmen yine böyle devam ediyorsa bundan sonra da düzelmesi biraz zor olur .
Bazıları duygularını belli etmek de zorlanır . Sevdiğini biliyorum , hissediyorum diyorsun sonuçta. Demek ki onunda yapısı böyle. :26:

hayır baştan beri böyle değil zaten sorun da bu ya zaten en başlarda sanırım beni aşık edene kadar dünyanın en mükemmel erkeğini oynadı.
oynadı diyorum çünkü o zaman bu kadar mükemmel olan bi erkeğin benimle ilgilen dediğimde yapmacık mı olayım demesini açıklayamıyorum başka türlü

Bence 80 yaşındaki babaannenin sözlerine hiç alınma, darılma. İnsanlar yaşlandıklarında çocuk gibi oluyorlar çünkü. O zaman aklına gelmemiş olabilir kremi hediye etmek. Bu büyük bir problem değil. Ama erkek arkadaşının davranışları, ilişkilerin bi döneminden sonra yaşanan davranışlar. Elde edene kadar prensesmişsin gibi davranan erkekler, herşey yerine oturduktan sonra artık düzenimiz değişmez, biz sevgiliyiz nasıl olsa deyip daha rahat davranmaya başlıyorlar. Burda senin yapman gereken şey, o ne kadar ilgisizse sen de ona karşı ol kadar ilgisiz ol. Hatta o mesaj atmadıkça atma, mesajlarına da kısa kısa cevaplar ver. Senin duygularını yaşayabilmesi için, aynı şeyleri yaşaması gerekli. Üstüne düşme sende onun, kafana da takma bence. :)

hayır baştan beri böyle değil zaten sorun da bu ya zaten en başlarda sanırım beni aşık edene kadar dünyanın en mükemmel erkeğini oynadı.
oynadı diyorum çünkü o zaman bu kadar mükemmel olan bi erkeğin benimle ilgilen dediğimde yapmacık mı olayım demesini açıklayamıyorum başka türlü

Sürekli ilgiden bahsetmiyorsun sen zaten . Arada insan sevdiğini duymak ister .
Gün içinde konuşmak , sesini duymak ister.
Bunlar çok doğal davranışlar sonuçta.

Bundan sonra sen de onun davrandığı gibi davran o zaman . Belki o zaman hatasını anlar.
Sürekli sen adım atıp , ilgi gösteriyorsan eğer bu durum onun böyle rahat olmasına sebep olmuş olabilir.

İlişkim hep sorunlarla ilerliyor zaten en büyük sorunum ilgisizlik..
cumartesi-pazar erkek arkadaşım ile görüştüm tabi aynı şehirde değiliz onun olduğu sehire gittim hem onunla görüşmek hemde arkadaşlarımı görmek maksadı ile
pazar günü erkek arkadaşımın babannesine uğradık
erkek arkadaşımı babannesi büyüttü babası yurt dışında yaşıyor anne vefat etti:2:
herneyse babanne uzun zamandır reklamlarda gördüğü nivea bb krem'i arıyordu bende geçen bir markette promosyonda gördüm aldım
bu arada babanne 80 yaşında
babanneye gösterdim fondöten yapısında olduğu için beğenmeyeceğini düşündüm
aaa güzelmiş falan dedi nerden aldığımı sordu bende söyledim
daha sonrasında bi kaç saat sonra dışarı çıktık ve ben 6 gibi tekrar oturduğum şehire dönmek için yola çıktım
otobüsteyken erkek arkadaşım msj atmış babanne şimdide sana takmış durumda niye o kremden ona da alırım dememişim vermek isteyen insan elindekini de verir falan demiş inanın biliodum istediğini ama 80 yaşındaki kadın napsın fondöteni dedim kendi kendime açıkçası elimdekini bırakmak ta istemedim kullanılmış şeyi vermek pek hoş kaçmaz diye
sonra aradım erkek arkadaşımı ve ne olduğunu sordum
babannemi bi ara istersen dedi
babanneyi aradım dedim sen bana kızdınmı yoksa ben sana alırım babanne özür dilerim akıl edemedim dedim
yok alma istemem ben zaten x arkadaşıma sipariş ettim o bulmuş almış dedi
bende babanne bende alırım bulunsun sende dedim
alma yollama atarım çöpe hadi iyi akşamlar diyip resmen yüzüme kapadı
daha sonrasında erkek arkadaşımı aradım çok sinirlerim bozuldu üzüldüm resmen derdimi anlatmaya çalışıyorum tamam tamam diyor sonra konusalım diyor meğersem beyimiz arkadaşlarıyla oturuyormuş müsait değilim dedi bende kapattım sonrasında msj attım
benim canım sıkkın sen arkadaşlarının yanından kalkıp 5 dk konusmuyorsun dedim
beni kızdırıyorsun diye msj atmış
bende bir daha msj atmadım o da atmadı dün saat 5 te msj atmış geçtimi sinirin diye
bende anca mı aklına geldi sinirli olduğum dedim
sonra hala trip mi atacaksin sinirlerin yatışsın diye aramadım dedi
bende yoruldum artık sevgisizliğinden ilgisizliğinden şefkat yoksunu davranışlarından yaptığım en ufak bir hatada yaptığım iyi olan herşeyin unutulmasından dedim cvp gelmedi
bu arada babannesi zatüre geçirdiğinde 1 hafta yanında kaldım hastanede
bu msjın üstüne de cvp gelmedi
dün gece 11 de msj atmış uyudunmu diye
bende hayır yazdım
ne yapıyorsun yazmış
bende dizi izledim int.ten uyuycam yazdım
oki iii geceler yazmış
bende sanada yazdım
sonra sen benden ümidi kestin anlaşılan yazmış cvp yazmadım (sürekli bu ilgisizliğinden ve biraz olsun değişmemesinden şikayetçiyim ümidi kesmek o mana da)
neyse sabah günaydın diye msj atmış
bende aradım sms hakkım dolmuş haberin olsun diye hımm tamam diyip kapadı bu saat oldu ne arayan var ne soran
ya anlamıyorum artık :14::14::14:
cidden içim nasıl acıyor bilemezsiniz neden diyorum kendi kendime istediğim tek şey biraz ilgi biraz sevgi
aynı yerde çalıştığım bir arkadaşım iş çıkışında kız arkadaşına ulaşamadı diye kıyametleri kopardı onlarda ayrı şehirlerdeler evi ile iş yeri arasında karanlık bir yol varmış ordan geçerken tedirgin oluyorum dedi mazeret olarak
ben hergün işe yürüyerek gidip geliyorum bir kere aramadı bu sefer kendimi kötü hissediyorum :14:
gün içerisinde ikiside çalıştığı halde defalarca 1-2 dk da olsa konusurlar 8 yıldır beraber oldukları halde
bizse toplasan koca gün 10 dk anca konusup 4 defa anca msjlaşıyoruzdur

kızlar cidden çok canım sıkılıyor inanın kulaklarım uğulduyor sabahtan beri:14:
çok uzun oldu kusura bakmayın üşenmeyip okuyan yorum yapan arkadaşlara şimdiden teşekkürler:17:

canım üzüldüm acaba hep mi böyleydi yoksa belirli bir zamandır mı ilgisiz merak ettim k.bakma lütfen ben sevgilimle 5 yılı doldurduk 6 yıldır birlikteyiz geçen gün dersten çıkmıştım telefonumun sesi kısıktı 4 dkkada 3 defa aramış kızdı bana valla tartıştık neden bakmadın dedi acaba erkek arkadaşının kişiliği mi böyle

Bence 80 yaşındaki babaannenin sözlerine hiç alınma, darılma. İnsanlar yaşlandıklarında çocuk gibi oluyorlar çünkü. O zaman aklına gelmemiş olabilir kremi hediye etmek. Bu büyük bir problem değil. Ama erkek arkadaşının davranışları, ilişkilerin bi döneminden sonra yaşanan davranışlar. Elde edene kadar prensesmişsin gibi davranan erkekler, herşey yerine oturduktan sonra artık düzenimiz değişmez, biz sevgiliyiz nasıl olsa deyip daha rahat davranmaya başlıyorlar. Burda senin yapman gereken şey, o ne kadar ilgisizse sen de ona karşı ol kadar ilgisiz ol. Hatta o mesaj atmadıkça atma, mesajlarına da kısa kısa cevaplar ver. Senin duygularını yaşayabilmesi için, aynı şeyleri yaşaması gerekli. Üstüne düşme sende onun, kafana da takma bence. :)

inan onu da denedim yine aynı o msj atmadıkça atmadım aramadıkça aramadım uzun bi süre denedim ya insan bir kere de çıkıp demezmi sende bi değişiklik var sebebi niye diye cıks demedi valla

Sürekli ilgiden bahsetmiyorsun sen zaten . Arada insan sevdiğini duymak ister .
Gün içinde konuşmak , sesini duymak ister.
Bunlar çok doğal davranışlar sonuçta.

Bundan sonra sen de onun davrandığı gibi davran o zaman . Belki o zaman hatasını anlar.
Sürekli sen adım atıp , ilgi gösteriyorsan eğer bu durum onun böyle rahat olmasına sebep olmuş olabilir.

evet hata bende de var çok üstüne düştüm değer verdiğimi sevdiğimi fazlası ile gösterdim:26:

canım üzüldüm acaba hep mi böyleydi yoksa belirli bir zamandır mı ilgisiz merak ettim k.bakma lütfen ben sevgilimle 5 yılı doldurduk 6 yıldır birlikteyiz geçen gün dersten çıkmıştım telefonumun sesi kısıktı 4 dkkada 3 defa aramış kızdı bana valla tartıştık neden bakmadın dedi acaba erkek arkadaşının kişiliği mi böyle

en baştan dünyanın en mükemmel erkeğiydi baktığında sonrada böyle oldu dün akşam ben aramadım o da aramadı en son sabah 10 da konusmuştuk o da toplamda 20 saniye sms hakkım bitti dedim tamam dedi kapadı sonrasında işten çıktım eve geldim insan bi merak eder arar ama nerdeee?!!

inan onu da denedim yine aynı o msj atmadıkça atmadım aramadıkça aramadım uzun bi süre denedim ya insan bir kere de çıkıp demezmi sende bi değişiklik var sebebi niye diye cıks demedi valla

evet hata bende de var çok üstüne düştüm değer verdiğimi sevdiğimi fazlası ile gösterdim:26:

en baştan dünyanın en mükemmel erkeğiydi baktığında sonrada böyle oldu dün akşam ben aramadım o da aramadı en son sabah 10 da konusmuştuk o da toplamda 20 saniye sms hakkım bitti dedim tamam dedi kapadı sonrasında işten çıktım eve geldim insan bi merak eder arar ama nerdeee?!!

canım k.bakma ne kadardır berabersiniz birde sevgini göstermen onun böyle davranmasına sebeb olmamalı bence seninle alakası yok kendini suçlama

Son düzenleme:
canım k.bakma ne kadardır berabersiniz birde sevgini göstermen onun böyle davranmasına sebeb olmamalı bence seninle alakası yok kendini suçlama

yaklaşık 1 yıldır ama arada bi ayrılığımız olmuştu 10 ay desek daha doğru olur

İlk dikkatimi çeken bu bahsi geçen babaanne klasik türk babaannelerinden degil herhalde benim babaannem nivea bb krem ne demek onu bile bilmez :1: herneyse bence erkek arkadaşınızın karakteri böyle. Bazı insanlar sevgisini içinde yaşıyor. Sizin kafa yapınızda olan bir aile degil bunlar belli ki ayrıca babaanneye refakatçi olmuşsunuz bunların hepsi unutulup bir krem yüzünden böyle tavır alınmaz kaç yaşında olursa olsun siz onun akrabası torunu vs degilsiniz ki anlayışla karşılayıp yaşlı diyesiniz. Ayrıl desem olmaz ayrılma desem olmaz ne diyecegimi bilemedim inşallah hakkınızda hayırlısı olur.

Son düzenleme:
tiğin

Hata olarak görme ama olması gereken bu zaten .
Sen hissettiğin gibi davranmışsın .

Sen yine de konuşmayı dene. İlk baştaki davranışlarını hatırlat.
İnşallah istediğin gibi olur ilişkin .

Back