• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Caresizim, beni dinlermisiniz?

Mantıklı düşünecek olursak devam etme demek lazım,başlangıçta hiç aralarında sorun olmayan gelin kaynana bile evlilikten sonra problem yaşayabilirken senin durumun baya zor olacak.Evlenince mutlaka bir yerlerden dahil olacaklar,hastalığı var sağlığı var.
Ama kalbine bakılırsa kaptırmış gidiyorsun.
Yani devam et desemmmm sana yazık,ayrıl desemmmm aşkına yazık!!!Allah yardımcın olsun

Mantıklı düşünecek olursak devam etme demek lazım,başlangıçta hiç aralarında sorun olmayan gelin kaynana bile evlilikten sonra problem yaşayabilirken senin durumun baya zor olacak.Evlenince mutlaka bir yerlerden dahil olacaklar,hastalığı var sağlığı var.
Ama kalbine bakılırsa kaptırmış gidiyorsun.
Yani devam et desemmmm sana yazık,ayrıl desemmmm aşkına yazık!!!Allah yardımcın olsun

Iste yukari tükürsem biyik assagiya tükürsem sakal hesabi'! Bende caresiz oldugum icin sizlerin fikirlerini istedim, yine bir karara varamadim ama bence bunun sonucunu zaman göstericek ama baska fikirleri almak beni biraz olsun sakinlestirdi. Cok sagolun

Allah yardımcın olsun , kararını iyi vermen gerek , anlattığına göre sevgilin sessiz bi tip yarın öbürgün o yapılanları unutur ailesiyle barışır ama sen unutmazsın , seni daha da mutsuzluğa sürükleyebilir, eğer devam ediceksen herşeyin bilincinden ol ve hep kötüsünü düşün ki sonrasında hayal kırıklığına uğramayasın , herşey gönlünce olur umarım

nasilda nefret ediyorum böylelerindennnnn -.- sevginiz yeterr canim benim üzülme senin ailen arkanizdaysa yeter bu madem cocugun ailesi istemiyor seninkide senden vazgecmiyor
ozaman onun ailesi varsin olmasin sevgilin degildir zayif karakterde tam bi delikanli onun ailesi zayif bence siz yolunuza bakin ve birlikte kurun yuvanizi ve evlenin ailen gerekn destegi vericektir

nasilda nefret ediyorum böylelerindennnnn -.- sevginiz yeterr canim benim üzülme senin ailen arkanizdaysa yeter bu madem cocugun ailesi istemiyor seninkide senden vazgecmiyor
ozaman onun ailesi varsin olmasin sevgilin degildir zayif karakterde tam bi delikanli onun ailesi zayif bence siz yolunuza bakin ve birlikte kurun yuvanizi ve evlenin ailen gerekn destegi vericektir

Ah sorma bende anlam veremiyorum, bide ailesi namazinda niyazinda kapali insanlar, ama kul hakkini hic düsünmüyor kalp kirmaktan hic sakinmiyorlar. Yazik! Ben allaha havale ettim, insan ettigini bulur!
Ya bende düsünüyorum bunca zaman birakmadiysa beni bundan snrada korkmama gerek yok, ama bazi arkadaslarimizin dedigi gibi gün gelir ailesi kiymete biner bende ettigimle kalirim diye korkuyorum, gerci aamaaa artik olacagina biraktim kaderimde ne varsa o! Allah hakkimizda hayirlisini ihsan eylesin!

Back