İsim öneri 🌼

Merhabalar.bende bebeğimi kucağıma alana kadar isim konusunda ikilemde kalmıştım.Kenanımız şimdi 10 aylık oldu.Benden size naçizane bir tavsiye retro isim koymanız.Marjinal isimler o kadar yaygın ki yarın okula başlasalar sınıflarında aynı isimli 3-4 çocuk olacak.Uraz(bayılmıştım bu isme) ,Aras ,Ilgaz ,doruk,asaf,atlas ve Kağan maalesef başı çekiyor.Ozan ,Buğra,aziz,Burak ,Hakan gibi isimleri düşünebilirsiniz.bulduğunuz isimleri değerlendirirken harf analizine de bir bakın derim.Umarım keyifli bir gebelik süreci geçirip sağlıklı bir şekilde oğluşunuza kavuşursunuz

Merhabalar.bende bebeğimi kucağıma alana kadar isim konusunda ikilemde kalmıştım.Aslında karar vermiştik isimli olan herşey hazırdı ama bulduğum isim eşimin içine sinmediği için hep bi kararsızlık hissediyordum.En sonunda bulduğum ismi koyduk ve adını seslendirmek şimdi ayrı bir hoşumuza gidiyor.Kenanımız şimdi 10 aylık oldu.Benden size bir tavsiye retro isim koymanız

O yüzden biraz daha farklı isim arıyorum ama harf analizi olayını iyi ki söylediniz onu da merak ediyordum hep düşündüğüm isimlerde bakayım

O yüzden biraz daha farklı isim arıyorum ama harf analizi olayını iyi ki söylediniz onu da merak ediyordum hep düşündüğüm isimlerde bakayım
Harf analizi karakter üzerinde çok etkili oluyor puan hesaplaması yapın ama soyisimli halini de hesaplayın.muhakkak bakın benim bu yüzden elediğim isimler oldu

Uraz düşündük ama o kadar çok var ki.. abidik gubudik bir isim olmasa bile çok bulunmayan bir isim istiyorum aslında. Kız olsa belliydi erkek olunca ters köşe olduk
Merhaba sağlıkla gelsin inşallah kız olsa ne olacaktı mahsuru yoksa

Merhaba, moda olan isimler bir süre sonra kulağa sıkıcı gelebiliyor ben klasik isimleri daha çok beğeniyorum. Deniz, Umut, Kaan, Mete,… Oğlumun adı Kerem çok severek koyduk bence zamansız bir isim. Ayrıca ben Türkçe karakter olmasını istememiştim bu konu da önemli bence Bir de anlamı çok önemli kişinin karakterini etkilediğini düşünüyorum.

Tebrik ediyorum şahane bir isim benim de em sevdiğim erkek ismi Adı gibi asil olsun inşallah

Aldığım ve ilgilendiğim alanlarla ilgili bir dil niyetimde çok iyiydi ama maalesef arkadaş duymak istemiyor eleştiri yapmasına rağmen kendisi çok kapalı
Karmanin ne oldugunu ve nasil isledigini cok iyi biliyorum; cunku karmaya inaniyorum zaten ama sizin gibi 3-5 enerji egitimi almis olumlamaci ablanin gelip de bana bilincalti karmasi muhabbeti yapmasina katlanamiyorum cunku cok komik. Ha sizin aldiginiz sey de egitim falan degil, bu islerin cok buyuk bir orani para tuzagi (cogunu deneyimledim evet)

Merhaba, moda olan isimler bir süre sonra kulağa sıkıcı gelebiliyor ben klasik isimleri daha çok beğeniyorum. Deniz, Umut, Kaan, Mete, o… Oğlumun adı Kerem çok severek koyduk bence zamansız bir isim. Ayrıca ben Türkçe karakter olmasını istememiştim bu konu da önemli bence Bir de anlamı çok önemli kişinin karakterini etkilediğini düşünüyorum.
Tebrik ediyorum şahane bir isim benim de em sevdiğim erkek ismi Adı gibi asil olsun inşallah
Çok teşekkür ederim, amin inşallah

Birincisi ben sizin ablanız değilim ama siz de yaş alacaksınız .. ikincisi sizi kırmamak adına çok sakin oldum fakat siz ve egonuz tavan maalesef .. Ben ilgi alanlarım dedim eğitim vs demedim ki öyle olsa bile sizi ilgilendirmez .. Tavrınız tarzınız herkesi eleştirmeniz çok çirkin ! Ama kendinize gelince tahammülünüz yok belki artık herkese laf atmayı bırakırsınız Sn.kadın sakin ol kontrolünü kaybetme yaşlandıkça ihtiyacın olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…