- 4 Mayıs 2023
- 284
- 642
Şştt Arte diyince aklıma Çırte geldi nedenseYok ya bi köye falan götürsek çocuğu herkes şşt falan dicek, zor
Bizim burada Arte derler zaten Lazca herkesin bildiği dilYok ya bi köye falan götürsek çocuğu herkes şşt falan dicek, zor
Bugün Teoman düşünürken Teo koyalım demiştik, sonra Teo bir garip geldi
Bizim isimlerimizin birleşimi İlgi oluyordu. Anlami var diye yıllarca kızımız olursa İlgi koyarız demiştik. Erkeği hiç dusunmedikDeğişik isimden kastın nedir? Kız ismi ne seçmiştin mesela?
İşte bir tane Arte var o da benim. Maalesef bu ismin kadrosu dolu.Evet evet çok var gerçekten. Lütfen beni aşağılamadan cevap verin bir isim sorcam ahahhswhhs Arte nasıl ? Tek ışık anlamına geliyor
Mert, hem oğlumun adı hem de çok sevdiğim bir isim. Sağlıkla gelsin inşallahMerhaba kk ailesi. Canım kadınlarBugün büyük bir şok ile oğlum olacağını öğrendim şok diyorum çünkü kız olacağından çok emindim. Olsun sağlıkla gelsin bebeğim, umarım isteyen herkese de en güzeli nasip olur. Yaratıcı uzun olmayan güzel isim önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
Ay ne zor iş isim koyma işi ama dediğin gibi biraz daha Uluslararası bir isim mantıklıLatince Tanri demek.
Mesela Teodor ismi tanrinin altini demek.
Uluslararası kolayca kullanilsin dersen çok güzel bir isim.
Düşünsene ismin Ufuk ve İngilizce konuşulan bir ülkeye yerleşiyorsun.
Kadın kadrosu dolu erkek kadrosundan Arte gelse olmaz mıİşte bir tane Arte var o da benim. Maalesef bu ismin kadrosu dolu.
Utku, Alptuğ, Alp, berkin, mete ilk aklıma gelenler olduBizim isimlerimizin birleşimi İlgi oluyordu. Anlami var diye yıllarca kızımız olursa İlgi koyarız demiştik. Erkeği hiç dusunmedik
Eski Türk isimlerinden baktık Tuluğ vardı ama oylamaya sunduk pek beğenilmediUtku, Alptuğ, Alp, berkin ilk aklıma gelenler oldu
Amcasının adı BarışBiz Barış koyacağız erkekse.
Birkaç güne netleşecek inşallah.
Mete, göktürk, göktuğ da güzelEski Türk isimlerinden baktık Tuluğ vardı ama oylamaya sunduk pek beğenilmedi
Göktuğ çok hoş beğendim ben gerçekten eşimde beğendi ama 5 ay var diye daha çok seçenek bakalım dedikMete, göktürk, göktuğ da güzel
Ben ikisini de dolduruyorum tek başıma. Bence başka isim düşünün. Söylenişi bile hoş değil. Sesli söylediniz mi hiç? Seslendiniz mi? Nasıl geliyor kulağa?Kadın kadrosu dolu erkek kadrosundan Arte gelse olmaz mı
Yok garip duruyor , sırf anlamı için beğendimBen ikisini de dolduruyorum tek başıma. Bence başka isim düşünün. Söylenişi bile hoş değil. Sesli söylediniz mi hiç? Seslendiniz mi? Nasıl geliyor kulağa?
Sağlıkla gelsin inşallahGöktuğ çok hoş beğendim ben gerçekten eşimde beğendi ama 5 ay var diye daha çok seçenek bakalım dedikteşekkür ederim öneriniz için