Bugün Teoman düşünürken Teo koyalım demiştik, sonra Teo bir garip geldiBen oğlum olursa Erkin koyacaktım. Teoman güzel geliyo. Barış güzel. Türkçe rock sevdamızı da böyle belli edelim.
Uraz düşündük ama o kadar çok var ki.. abidik gubudik bir isim olmasa bile çok bulunmayan bir isim istiyorum aslında. Kız olsa belliydi erkek olunca ters köşe oldukUraz ismini seviyorum. Barış, Umut, Doruk, Ozan, Ulaş, Kutay, Tolga, Ali diğer beğendiğim isimler. Sağlıkla gelsin.
Noo uraz ve kutay noooo dolu çokUraz ismini seviyorum. Barış, Umut, Doruk, Ozan, Ulaş, Kutay, Tolga, Ali diğer beğendiğim isimler. Sağlıkla gelsin.
Uraz düşündük ama o kadar çok var ki.. abidik gubudik bir isim olmasa bile çok bulunmayan bir isim istiyorum aslında. Kız olsa belliydi erkek olunca ters köşe olduk
Evet son zamanlarda çok popüler oldu, benim bile tanıdığım 2 Uraz var.Noo uraz ve kutay noooo dolu çok
Evet evet çok var gerçekten. Lütfen beni aşağılamadan cevap verin bir isim sorcam ahahhswhhs Arte nasıl ? Tek ışık anlamına geliyorNoo uraz ve kutay noooo dolu çok
ArtemaEvet evet çok var gerçekten. Lütfen beni aşağılamadan cevap verin bir isim sorcam ahahhswhhs Arte nasıl ? Tek ışık anlamına geliyor
Hahahahah bı garip duruyor ama anlamı hoşuma gitti yahshshahaArtema
Artemis
Ana Arter
Geçenlerde eşimin yeğeni geldi. Bizde çocuk yok, olursa isim düşünüyor musunuz abla dedi. Artemis falan çok tatlı geliyor yaa dedim kız kıçısıyla güldü banaEvet evet çok var gerçekten. Lütfen beni aşağılamadan cevap verin bir isim sorcam ahahhswhhs Arte nasıl ? Tek ışık anlamına geliyor
Artemis kız için makul bu aradaGeçenlerde eşimin yeğeni geldi. Bizde çocuk yok, olursa isim düşünüyor musunuz abla dedi. Artemis falan çok tatlı geliyor yaa dedim kız kıçısıyla güldü banaben çok seviyorum bu tarz isimleri ama bizim ülkeye gitmez sankim.
Neyse önerim yok yorumları okumaya gelmiştim
Sefa çok güzel gerçekten ama biraz daha farklı şeyler bulmaya çalışıyorumDiyeceğim isim yaratıcı olmayabilir ama SEFA çok hoş bi isim bence
Artemis Halı var belki de ondan gülmüştürGeçenlerde eşimin yeğeni geldi. Bizde çocuk yok, olursa isim düşünüyor musunuz abla dedi. Artemis falan çok tatlı geliyor yaa dedim kız kıçısıyla güldü banaben çok seviyorum bu tarz isimleri ama bizim ülkeye gitmez sankim.
Neyse önerim yok yorumları okumaya gelmiştim
Evet evet çok var gerçekten. Lütfen beni aşağılamadan cevap verin bir isim sorcam ahahhswhhs Arte nasıl ? Tek ışık anlamına geliyor
Bana zorlama geliyo. Gerçekten uğraşır. Ali veli koyun daha mutlu olur gerçekten.Evet evet çok var gerçekten. Lütfen beni aşağılamadan cevap verin bir isim sorcam ahahhswhhs Arte nasıl ? Tek ışık anlamına geliyor
Yok ya bi köye falan götürsek çocuğu herkes şşt falan dicek, zorArtemis kız için makul bu aradaArte bı hoş bı garip 2050 yılında moda olur belki
Ya biraz farklı olsun istiyorum en olmadı Ege Efe filan düşünüyorum da onu da eşim istemediBana zorlama geliyo. Gerçekten uğraşır. Ali veli koyun daha mutlu olur gerçekten.