Türkçe bir isim olsun istedim. Akay olarak karar verdik. Nedense çok içime sindi. Hatta tek içime sinen isim bu oldu. İsim beni seçti ben ismi değilMerhaba, moda olan isimler bir süre sonra kulağa sıkıcı gelebiliyor ben klasik isimleri daha çok beğeniyorum. Deniz, Umut, Kaan, Mete,… Oğlumun adı Kerem çok severek koyduk bence zamansız bir isim. Ayrıca ben Türkçe karakter olmasını istememiştim bu konu da önemli benceBir de anlamı çok önemli kişinin karakterini etkilediğini düşünüyorum.
İyi ki olmamış.İlgi olacakti , eşimle ikimizin isminden oluşuyor
Bu arada oğlumun ismini Akay olarak düşündük. Analiz mi ediyorsunuz yoksaMerhaba sağlıkla gelsin inşallah kız olsa ne olacaktı mahsuru yoksa
Çok güzel bir isim olmuş sağlıkla gelsin Akay bebekTürkçe bir isim olsun istedim. Akay olarak karar verdik. Nedense çok içime sindi. Hatta tek içime sinen isim bu oldu. İsim beni seçti ben ismi değil
Merhaba kız olsa ne düşünmüştünüzUraz düşündük ama o kadar çok var ki.. abidik gubudik bir isim olmasa bile çok bulunmayan bir isim istiyorum aslında. Kız olsa belliydi erkek olunca ters köşe olduk
İlgiMerhaba kız olsa ne düşünmüştünüz
Yaaa
EserMerhaba kk ailesi. Canım kadınlarBugün büyük bir şok ile oğlum olacağını öğrendim şok diyorum çünkü kız olacağından çok emindim. Olsun sağlıkla gelsin bebeğim, umarım isteyen herkese de en güzeli nasip olur. Yaratıcı uzun olmayan güzel isim önerilerinizi bekliyorum, şimdiden çok teşekkür ederim hepinize
Sülale çok önemli değil siz ne isterseniz onu koyun. Mesela İlgi isminden daha güzelleri var ama benim için İlgi isminin anlamı var, eşimle ikimizin isminden oluşuyor. Sirius biraz Harry Potterdan kaynaklı on yargılı olacağım bir isim ama Lilith olabilirYaaabende Sirius lilith tarzı mitolojik tanrı isimleri düşünüyorum ama muhafazakar sülale problemsss
Akay oldu bizimkiEser
Ediz Hun
Eray
Başka guzel isim yok bence erkege, hepsi emmi dayı ismi gibi
Ay Cok guzeeelAkay oldu bizimki
İlhamıyle gizem misinizSülale çok önemli değil siz ne isterseniz onu koyun. Mesela İlgi isminden daha güzelleri var ama benim için İlgi isminin anlamı var, eşimle ikimizin isminden oluşuyor. Sirius biraz Harry Potterdan kaynaklı on yargılı olacağım bir isim ama Lilith olabilir
Yaa bu isimle ya dalga geçiyorlar ya çok seviyorlar ortasını bulamadıkAy Cok guzeeel
Hahahahaha hayır İlker ezgiİlhamıyle gizem misiniz
Çok sevındım yaHahahahaha hayır İlker ezgi
İlhami ismine sahip olanlardan özür dilerim ama çok komik duruyoÇok sevındım ya
Cok korkmuştum ilhamiden.
İnkar aşamasındaydım
Di mi Di miİlhami ismine sahip olanlardan özür dilerim ama çok komik duruyo
Lakap bulurduk diyelim yaİlhami olsa ayrılırdım cunku ben
İlhami eşlerinden özrü dilerimDi mi Di mi
Neyse ki İlhamiler kadınlar kulubune üye değilhanımları düşünsün