- 1 Ocak 2017
- 1.918
- 3.261
- 133
2 tane inci var ikiside masallah cok zekiler, akillilar, ismin kendine has bi narinligi var, cok severim inci ismini. Tanidigim cocuklardan Biri cok sessiz sakin kendi halinde bi cocuk, digeri cok cok hareketli bi cocuk.Merhaba arkadaşlar,
Bu isimler de tanıdığınız var mı? Size neyi çağrıştırıyor, isimlerin kişiliği etkilediğini düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum☺
1-Arya
2-Aslı
3-Aybüke
4-Ece
5-İnci
Tanıdığım kişileri düşününce en yakın gelen isimler Ece ve Aslı :)Merhaba arkadaşlar,
Bu isimler de tanıdığınız var mı? Size neyi çağrıştırıyor, isimlerin kişiliği etkilediğini düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum☺
1-Arya
2-Aslı
3-Aybüke
4-Ece
5-İnci
ASLI ❤Kızlar özellikle Aslı, İnci, Ece hangisi ?
İnci minci kim bi rin ci diye sayarlardı küçükken
Uydurma isimlerin koruyucu melegi olmaz diye bir sey duydum. Oldum olasi sevmiyordum zaten arya liya lina aril gibi isimleri. Yine sizin tercihiniz tabi.
İsmimden memnunum tabi her duyan güzel tepki veriyor ismin gibi kendinde güzelmişsin diye iltifat falan ediyor :)o da güzelmiş ☺ peki isminizden memnunmusunuz abla abi kardeş var mı onlarla İsim uyumunuz var mı benim ilk çocuğum sonuçta arkası da uyumlu olsun isterim
Kesinlikle İNCİ....En güzeli...Kızlar özellikle Aslı, İnci, Ece hangisi ?
Benim kızımın adı da İpek.Ben de ikinci çocuğum olursa ve kız olursa İnci dusunuyorum..İsmimden memnunum tabi her duyan güzel tepki veriyor ismin gibi kendinde güzelmişsin diye iltifat falan ediyor :)
İnci koyacaksanız eğer Bir kızınız daha olursa Ezgi / İclal / İdil gibi isimleri uygun olması açısından tercih edebilirsiniz ❣
Sizin kızınızın ismi de Çok güzelmiş İpekBenim kızımın adı da İpek.Ben de ikinci çocuğum olursa ve kız olursa İnci dusunuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?