Arya Stark..:) Arya diyince aklma bu geliyo..aslnda sizin isminizle de uyumlu olmasi guzel olablyor..ben iclerinden birini secsem Asliyi secerdim.bildigim Aslilar genlde guzel ve zeki oluyorlar..bir de Burcular oyle oluyor
İçlerin de aslı güzel benim hoşuma giden bu aralar alya adı ama cinsiyet erkek
Benim kızımın adı İpek...Ben de sizin gibi dusunuyordum ve bu ismi koydum .Genç,yaşlı her duyan çok beğeniyor .Çok güzel tepkiler alıyorum ve çok kullanılmıyor şu an ama hem modern hem klasik..ismim EdaKısa net isimler tercih ediyorum klasik modern olabilir ama çok eski isim olmamak kaydıyla yani birazda çocuğun ilerisini düşünerek isim seçmek istiyorum
Evet ben de Alya ismini düşünmüştüm ama her duyan onu koyacagina Ayla koy daha güzel dedi.Ben de vazgeçtim o yüzden .Herkes Ayla der diye .Sonra Ayla ismini düşünmeye basladim.Ayka da çok guzel bence..alya söyleniş olarak zor geliyor bana eskiler hep ayla der büyük ihtimaloyüzden düşünmedim bu ismi
İnciiiiiMerhaba arkadaşlar,
Bu isimler de tanıdığınız var mı? Size neyi çağrıştırıyor, isimlerin kişiliği etkilediğini düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum☺
1-Arya
2-Aslı
3-Aybüke
4-Ece
5-İnci
Aslı yiğenimin ismi çok sessiz sakin kendi halinde kimseyi rahatsız etmeyen mini minnacık biblo gibi bir kız çocuğu, bıcır bıcıwr konuşmasıyla bütün akrabalar ve binadaki komşuları kendisine hayran bırakıyor resmen.Merhaba arkadaşlar,
Bu isimler de tanıdığınız var mı? Size neyi çağrıştırıyor, isimlerin kişiliği etkilediğini düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum☺
1-Arya
2-Aslı
3-Aybüke
4-Ece
5-İnci
Arya --- Özentiliği çağrıştırıyor bana bir dönem herkesin koyduğu isim.
Aslı --- Genelde girdiği ortamlarda beğenilen ve akılda kalan kişiler oluyorlar.
Albüke --- Söylenişini zor buluyorum.
Ece --- Kraliçe anlamına gelmesinden midir artık tanıdığım Ece ler hep havalı ve güzel
İnci --- Asil bir çağrışım yapıyor bana bence aralarında en güzeli bu ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?