İsim Konusunda Yardım

Sizce Hangisi?

• Arya

OY: 2 3,6%
  • Aslı

OY: 9 16,1%
  • Aybüke

OY: 14 25,0%
  • Ece

OY: 8 14,3%
  • İnci

OY: 23 41,1%

• Ankete Katılan
    56

Balanne26

Çok şükür, bin şükür, sonsuz şükür
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2014
2.004
2.863
333
Merhaba arkadaşlar,

Bu isimler de tanıdığınız var mı? Size neyi çağrıştırıyor, isimlerin kişiliği etkilediğini düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum

1-Arya
2-Aslı
3-Aybüke
4-Ece
5-İnci

Hadi arkadaşlar yardım bekliyorum

Çevrenizde bu isimlerde tanıdığınız var mı acaba?

Ankete katılan tatlı arkadaşlarım keşke bir iki yorumda yazsanız

Arya Stark..:) Arya diyince aklma bu geliyo..aslnda sizin isminizle de uyumlu olmasi guzel olablyor..ben iclerinden birini secsem Asliyi secerdim.bildigim Aslilar genlde guzel ve zeki oluyorlar..bir de Burcular oyle oluyor

İçlerin de aslı güzel benim hoşuma giden bu aralar alya adı ama cinsiyet erkek

Arya Stark..:) Arya diyince aklma bu geliyo..aslnda sizin isminizle de uyumlu olmasi guzel olablyor..ben iclerinden birini secsem Asliyi secerdim.bildigim Aslilar genlde guzel ve zeki oluyorlar..bir de Burcular oyle oluyor

ismim Eda Kısa net isimler tercih ediyorum klasik modern olabilir ama çok eski isim olmamak kaydıyla yani birazda çocuğun ilerisini düşünerek isim seçmek istiyorum

ismim Eda Kısa net isimler tercih ediyorum klasik modern olabilir ama çok eski isim olmamak kaydıyla yani birazda çocuğun ilerisini düşünerek isim seçmek istiyorum
Benim kızımın adı İpek...Ben de sizin gibi dusunuyordum ve bu ismi koydum .Genç,yaşlı her duyan çok beğeniyor .Çok güzel tepkiler alıyorum ve çok kullanılmıyor şu an ama hem modern hem klasik..

alya söyleniş olarak zor geliyor bana eskiler hep ayla der büyük ihtimal oyüzden düşünmedim bu ismi
Evet ben de Alya ismini düşünmüştüm ama her duyan onu koyacagina Ayla koy daha güzel dedi.Ben de vazgeçtim o yüzden .Herkes Ayla der diye .Sonra Ayla ismini düşünmeye basladim.Ayka da çok guzel bence..

Kızına bu isimlerden koyan var mı?

Arya --- Özentiliği çağrıştırıyor bana bir dönem herkesin koyduğu isim.
Aslı --- Genelde girdiği ortamlarda beğenilen ve akılda kalan kişiler oluyorlar.
Albüke --- Söylenişini zor buluyorum.
Ece --- Kraliçe anlamına gelmesinden midir artık tanıdığım Ece ler hep havalı ve güzel
İnci --- Asil bir çağrışım yapıyor bana bence aralarında en güzeli bu ❤

Aslı yiğenimin ismi çok sessiz sakin kendi halinde kimseyi rahatsız etmeyen mini minnacık biblo gibi bir kız çocuğu, bıcır bıcıwr konuşmasıyla bütün akrabalar ve binadaki komşuları kendisine hayran bırakıyor resmen.
aybüke bir arkadaşımın kızı çok güzel bir kız çocuğu yine sessiz sakin kolay bir çocuk.

Galiba yavaş yavaş inci,aslı,ece arasında düşünmeye başlayacağım gidişat onu gösteriyor herkes mi bıkmış bu Arya’dan

detaylı yazdığın için çok teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…