- 23 Kasım 2019
- 19
- 15
- 3
- 39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arya yokMerhaba arkadaşlar,
Bu isimler de tanıdığınız var mı? Size neyi çağrıştırıyor, isimlerin kişiliği etkilediğini düşünüyorum yardımcı olursanız memnun olurum☺
1-Arya
2-Aslı
3-Aybüke
4-Ece
5-İnci
Bıkmak ne kelime kusacaz artık. Her 10 kız çocuğundan 5 i arya yada Alya değişik olmaktan çıkıp çok duyulan ve artık itici boyutuna gelen isimlerden. Lina lena mila mira liya bunlarda öyleGaliba yavaş yavaş inci,aslı,ece arasında düşünmeye başlayacağım gidişat onu gösteriyorherkes mi bıkmış bu Arya’dan ☺
Kızlar özellikle Aslı, İnci, Ece hangisi ?
Aybüke değil Ama Aybike isminde kuzenimin kızı var. Aynı ismin farklı yazılışı falan mı bilmiyorum da. Beyaz tenli hafif çekik gözlü gamzeli güzel mi güzel bir kız çocuğu. Bebekliği de çok tatlıydı. Şimdi büyüdü. Güzel Hanım hanım bir genç kız olduÇevrenizde bu isimlerde tanıdığınız var mı acaba?
Begum u ben de çok istemiştim..Güm güm diye dalga geçerler dediler bu forumda ve çevremde ben de vazgeçtimKızlar arya ve aybükeyi eskisi kadar düşünmüyorum hatta aybükeyi eledim diyebilirim Ece,İnci içime bi tık sinenler bu arada Begüm ismini de düşünmeye başladım![]()
Begüm de güzel isim..Kızlar arya ve aybükeyi eskisi kadar düşünmüyorum hatta aybükeyi eledim diyebilirim Ece,İnci içime bi tık sinenler bu arada Begüm ismini de düşünmeye başladım ☺