İsim Konusunda Yardım

Sizce Hangisi?

• Arya

OY: 2 3,6%
  • Aslı

OY: 9 16,1%
  • Aybüke

OY: 14 25,0%
  • Ece

OY: 8 14,3%
  • İnci

OY: 23 41,1%

• Ankete Katılan
    56
bence Aslı :)

kız kardeşimin ismi ve neyi istediyse başardı. Çok başarılı bir öğrencilik, evlilik ve iş hayatı... ve kardeşim olduğu için demiyorum çok güzel ve havalı. Aslı iyidir. Akılda kalır. ve güçlü bir isimdir

Arya yok
İki aslı tanıdım ikiside berbat insanlardı
Aybukeler bı simarikti hiç sevemedim
Ece yegenimin sevgilisi tuhaf biri elektrigimiz yeni yeni oluşuyor bilemedim sevimsiz biri degil
İnci isminde tanıdığım yok seviyorum o ismi

İki tane Aslı tanıyorum kendi yaş grubumdan . İkisi de yüksek özgüvenli ve dışa dönük kişilikler. İnci isminde tanıdığım kişi saf (iyi anlamda) , iyi niyetli bir insan.

Galiba yavaş yavaş inci,aslı,ece arasında düşünmeye başlayacağım gidişat onu gösteriyor herkes mi bıkmış bu Arya’dan ☺
Bıkmak ne kelime kusacaz artık. Her 10 kız çocuğundan 5 i arya yada Alya değişik olmaktan çıkıp çok duyulan ve artık itici boyutuna gelen isimlerden. Lina lena mila mira liya bunlarda öyle

Çevrenizde bu isimlerde tanıdığınız var mı acaba?
Aybüke değil Ama Aybike isminde kuzenimin kızı var. Aynı ismin farklı yazılışı falan mı bilmiyorum da. Beyaz tenli hafif çekik gözlü gamzeli güzel mi güzel bir kız çocuğu. Bebekliği de çok tatlıydı. Şimdi büyüdü. Güzel Hanım hanım bir genç kız oldu

Kızlar arya ve aybükeyi eskisi kadar düşünmüyorum hatta aybükeyi eledim diyebilirim Ece,İnci içime bi tık sinenler bu arada Begüm ismini de düşünmeye başladım

Kızlar arya ve aybükeyi eskisi kadar düşünmüyorum hatta aybükeyi eledim diyebilirim Ece,İnci içime bi tık sinenler bu arada Begüm ismini de düşünmeye başladım
Begum u ben de çok istemiştim..Güm güm diye dalga geçerler dediler bu forumda ve çevremde ben de vazgeçtimasil isimlerden biri.cok ugrasmistim esimi ikna etmek için ama inci çok güzel bence Begüm den daha güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…