- 12 Temmuz 2006
- 56.697
- 217.586
- 1.223
- 52
- Konu Sahibi bestecaglar30
-
TrakyalıyımNerelisiniz ve neden koydunuz
nerede yasıyorsunuzbüyük ihtimalle ismi yüzünden bi kaç problem yaşamış bu sebebten de unu sorun edinmiş
kız kardeşlerimin birinin adı kürtçe berfin, biri dilan, erkek kardeşimin adı jiyan ve jiro benim bi sıkıntı yaşamadık bu sebebten bizde normal geliyor
Merhaba arkadaşlar bu seferki derdim kendim için değil. Arkadaşım için ismi Berfin ve ismini beğenmiyor. Aslında farsca bi isim ama genelde kürtçe olarak düşünülüyor. Siz bu ismi ilk duyduğunuzda ne düşünürdünüz? Lütfen açık sözlü olun ve içinizden geleni söyleyin. Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz? Arkadaşlarım benim için çok önemlidir ve sizede güveniyorum...
saçma tınısı anlamı güzel olduktan sonra ne farkeder.kürt olmak doğulu olmak gibi kaygılar içimize bozguncuların saldığı hastalıklar.akıllı insanlar bunları bunyelerinde barındırmaz ve kendi ve cevresiyle vbarısık olur aksi hlde bu hastalıklar bizi bozguncuların kullanılmasına zemin hazırlar, kimseye kendimizi kullandırmayalım.Merhaba arkadaşlar bu seferki derdim kendim için değil. Arkadaşım için ismi Berfin ve ismini beğenmiyor. Aslında farsca bi isim ama genelde kürtçe olarak düşünülüyor. Siz bu ismi ilk duyduğunuzda ne düşünürdünüz? Lütfen açık sözlü olun ve içinizden geleni söyleyin. Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz? Arkadaşlarım benim için çok önemlidir ve sizede güveniyorum...
nerede yasıyorsunuz
Biz ic anadoluluyuz, dogu ile kurtluk ile alakamiz yok ama akrabalarimdan bircok kisi berfin, dilan isimlerini koydu, tercih edenler var ona dikkat cekmek istedim ama dogu ile ozdeslestigi icin ilk izlenimin kurtlugu cagristirdigi dogrudurvalla ne yazik ki kokenle ve dini inanislarla ozdeslesmis isimler var buda onlardan biri, bende kurt ismi olarak biliyorum cok guzel bir isim aslinda ama kurt olmayipta bu ismi sirf sevdigi icin koyanda gormedim.
bana bir kürt arkadaşım ben hamileyken bu ismi önermişti anlamı kürtçe kar tanesi demek demişti o kızının adını Berfin koyacakmışMerhaba arkadaşlar bu seferki derdim kendim için değil. Arkadaşım için ismi Berfin ve ismini beğenmiyor. Aslında farsca bi isim ama genelde kürtçe olarak düşünülüyor. Siz bu ismi ilk duyduğunuzda ne düşünürdünüz? Lütfen açık sözlü olun ve içinizden geleni söyleyin. Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz? Arkadaşlarım benim için çok önemlidir ve sizede güveniyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?