- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi bestecaglar30
-
Evet ablacım ya malesef işte söz geçiremiyorum... Arkadaşım çok olgun bi insan simdiden gelecekle ilgili plan bile yapıyor. Sanatçı olmak istiyormuş ve insanların ne dediğine önem veren bir insan korkuyor.Sirf kurt sanarlar diye mi ismini begenmiyor?
Kurtceyle sorunu olan birinin adinin berfin olmasi ne guzel :) rahatsiz oluyosa degissin herkes kurt sanar falan utanmasinEvet ablacım ya malesef işte söz geçiremiyorum... Arkadaşım çok olgun bi insan simdiden gelecekle ilgili plan bile yapıyor. Sanatçı olmak istiyormuş ve insanların ne dediğine önem veren bir insan korkuyor.
Evet ablacım ya malesef işte söz geçiremiyorum... Arkadaşım çok olgun bi insan simdiden gelecekle ilgili plan bile yapıyor. Sanatçı olmak istiyormuş ve insanların ne dediğine önem veren bir insan korkuyor.
Ewet kardelen , karda açan Çiçek.Anlamı kardelen gibi bir şey miydi
Doğulu musunuz pekiBerfin kızımın adı
Çok beğenerek koydum
Sınıf arkadaşım o benim evet sınıftan bazı arkadaşlar bazen baskı yapıyorlarBen de kürtçe diye biliyorum. Ama çok hoş bir isim.
Çevresinde bu yüzden psikolojik baskı yapanlar mı var? Bence ismiyle barışık yaşasın.
Merhaba arkadaşlar bu seferki derdim kendim için değil. Arkadaşım için ismi Berfin ve ismini beğenmiyor. Aslında farsca bi isim ama genelde kürtçe olarak düşünülüyor. Siz bu ismi ilk duyduğunuzda ne düşünürdünüz? Lütfen açık sözlü olun ve içinizden geleni söyleyin. Mesela Berfin diye bi ünlü olsaydı bu kızı kürt veya doğulu olarak mı düşünürdünüz? Arkadaşlarım benim için çok önemlidir ve sizede güveniyorum...
YooooDoğulu musunuz peki
Nerelisiniz ve neden koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?