İşi yüzünden sevgiliden ayrılma fikri

Adam haksız yere mevki sahibi olduğundan değil siyasiler değişirse isssiz kalır diye korkuyorsunuz
Aynı lacivert

Adam haksız yere mevki sahibi olduğundan değil siyasiler değişirse isssiz kalır diye korkuyorsunuz
Aynı lacivert

İşsiz kalır diye bir korkum yok. Kendisi aynı zamanda bir kliniğin ortağı zaten halihazırda. Zaten bilmediğiniz şurdan belli . Mevki gidince normal teknisyen kadrosu var zaten makam mevki düşkünü olsam şu an bu soruyu sormam bence . Ha işsiz kalma şeyi olsa evet korkardım niye işsiz birini isteyeyim . İnsan eşinin iş güç sahibi olmasını istiyor ki ben zaten bir kadın olarak istemek en doğal hakkım bence

Düz teknisyen olsaydı lise mezunu olduğu için kabul etmezdim diye düşünüyorum ama bu onun özelinde . Yoksa üniversite mezunu özelde kendini geliştirmiş birçok teknisyen arkadaşım var öyle bir sevgilim olabilirdi

Sevdiğinize emin misiniz? Hayır yaşınız küçük de değil kiminle konuşsanız aklınız karışıyor. Demek ki daha kendi düşüncelerinizle karar verecek olgunlukta değilsiniz. 3 ayda zaten işler nasıl ilerlemiş onu da anlamadım. Sevgili olmadan önce mesleğini biliyorsunuz şimdi mi sorun oldu? Basbayağı küçümsüyorsunuz yaptığı işi. ‘Referans’ kısmına takıldığınızı yazmışsınız ama bizim ülkemizin maalesef gerçeği bu durum. O girmese yerine işe girecek kişi hakkıyla mı girecekti? Abiniz okuduğu okula, yöneticilerin adalet duygusuna kadar yorum yapmış. Böyle didiklerseniz evlenecek adam bulamazsınız. Belli ki abiniz kimseleri size layık görmeyecek siz de onun aklıyla hareket edeceksiniz. Ayrılmak istiyorsanız ayrılın geçerli bir nedene ihtiyacımız yok. İstemeniz yeterli. Bana sebep arıyorsunuz gibi geldi.

Liyakat sahibi insanlar da var, ne demek evlenecek adam bulamazsınız

Sizin mantığınıza göre birilerine düşünce danışan kimse olgun değil . Sonuçta burda yazılanlara göre karar vermiyorum sadece objektif yorumlara ihtiyacım vardı.Başlıkta ayrılmalı mıyım diye bir sorum yok . Bu karar elbette ki benim. Burası bir derdim var yeri ve benim de derdim bu şu an. Çok şükür Allah daha büyük dert vermesin ne diyeyim. Sağolun yine de yorum için Bu arada haklısınız evet evlenecek adam bulamıyorum :)

Evlenicem diye haramzadeliğe göz mu yamacaksınız yani

Danışmak farklı başkasının aklıyla hareket etmek farklı kavramlar. Siz kiminle konuşsanız kafanız karışmış. Halbuki adamın işini ilk andan beri biliyorsunuz. Kendi düşünceniz yok gibi gözüküyor burdan bakınca. Abim böyle diyor, ablam şöyle diyor e ama siz ne istiyorsunuz siz ne düşünüyorsunuz?

Anlayamadım açıkçası mesajınızı. Ben zaten evlendim yıllar önce. Konu sahibi de evlenir evlenmez kendi bilir. Bu kişiyle bence evlen veya evlenme gibi bir tavsiyede de bulunmadım.

Yani yani topluma açık bir yere nasılsa artık toplumda haramilik yaygınlaştı, bu adam da aynı şekil madem göz yum demek bence çok yanlış. Eee artık toplum böyle ne yapalım çok da takılma derseniz bu toplum asla düzelmez.

Liyakat sahibi insanlar da var, ne demek evlenecek adam bulamazsınız

Ne alaka şimdi liyakat sahibi insanlar var olmasıyla? Ben ona istinaden yorum yapmadım ki. Siz beni yanlış anlamışsınız. Noktayla cümle ayırmamın sebebi bu. Tekrar yazayım ve açıklayayım doğru anlaşılmak adına. Adalet duygusundan dolayı yöneticiler stresli olurmuş okuduğu okul gibi sebeplerden abisi istemiyormuş ki gayet 4 yıllık üniversite mezunu konu sahibinin sevgilisi ben de böyle didiklerseniz evlenecek adam bulamazsınız, abiniz sizi kimselere layık görmeyecek siz de onu dinleyeceksiniz yazdım. Abisi konu sahibiyle aynı okul aynı bölümden mezun aynı pozisyonda çalışan birine sıcak bakacak gibi duruyor böyle birini bulursa onay verebilir

Hanımefendi cümleler noktayla ayrılır zaten. Paragrafların ise kendi içinde bir anlam bütünlüğü olur. Öncelikle bunu belirteyim.
"O girmese başka biri torpille girecek" demişsiniz devamında da genel olarak çok didiklemeyin diyorsunuz. Normalleştirilecek bir durum yok ortada.

Tamam siz yaşadığınız ülkeden adaletin yılmaz savunucusu olarak toplumu düzeltirsiniz o zaman. Göz yum da demedim yerine gelecek insan torpilsiz mi gelecekti dedim ki hala aynı şekilde düşünüyorum. Olacak olan bu çünkü. Genel olarak yorumlarınızdan zaten hoşlanmıyorum sürekli insanlara ders vermeye çalışır haliniz ve üslübunuz bana itici geliyor o yüzden uzatmazsak sevinirim. İyi forumlar

Evet cümleler birbirinden bağımsız olduğu için noktayla ayrılıyor. O girmese başka biri girecek yazmışım nokta koymuşum yeni bir cümleye geçmişim. Paragraf kullanmamak benim yanlışım olmuş ama şu an didikleme kısmını da açıkladım size abisinin cümlelerine istinaden yazdığımı. Hala neyi anlamadınız da inatlaşıyorsunuz? Ben ne söylediğimi biliyorum ama siz benim ne söylediğimi benden iyi biliyormuşsunuz. Biz normalleştirmeyelim ama bu ülke bunu çoktan normalleştirdi.

Belli olmaz gercekten kadın küçük bir maas alsa da onun pesine dusen erkekler var.Ben yapamazdim sanirim belli bir yere kadar konusulur sonra insan zekada sosyal acidan bir denklik ister

Arka arkaya gelen cümleler genelde birbirini destekler ya ondan bahsettim.
Ben anladığıma yorum yapıyorum ya da sizin anlattığınıza. Forumun amacı bu. O olmasa o pozisyona başkası gelecek evet ama burada konumuz o kişiyle bir gelecek düşünüp düşünmemekti. Basit bir bölüm okuyup tepeden yönetici olarak inmiş sonuçta.

rüzgar tersten esecek gibi durmuyor adamı kar zarar hesabıyla terk edersin ileride bürokrat olur bakan yardımcısı olur,ilişkide denkliği karakter sosyal uyumluluk sevgi üzerinden değilde böyle maddi konular üzerinden aramak bana doğru gelmiyor.

Sayisaldan o sıralamaya girip dış hekimliğini kazanmak sizin anlattığınız kadar basit değil bence gayet de bölümü havalı bir bölüm.ama konu sahibini egoist bulmanız konusunda hak veriyorum hangi yüksek meslekte olursak olalım hiç bir işi küçümsemeye hakkımız yok diye dusunuyorum

Tamam ben kendimi yanlış anlamışsınız diyerek açıkladım siz hala daha uzatmaya devam ettiniz. Basit değil aslında sağlık yönetimi okumuş, bölümünün mezunlarının yapması gereken işi yapıyor yani sağlık kurumunda yönetici. Tepeden inmiş evet bunun için de ne iyi yapmış aferin demedim zaten. İşlerin bu ülkede maalesef böyle yürüdüğünü söyledim. Görüşüm hala aynı onun yerine başkası gelse o da tepeden inecek. İlişkisiyle ilgili düşüncelerimi de konu sahibiyle konuştuk zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…