Tanışmadığım kişiyi instagramdan eklesem mi ? Eski konumu da eklemeye çalıştım isteyen bakabilir.
Herkese merhaba. 28 yaşındayım bir hastanede diş hekimi olarak çalışıyorum . Uzmanlığım da var . İş yerinde idari pozisyonda olan birinden uzaktan hoşlanıyordum hatta konu da açmıştım onu da ekledim. Ben aslında hoşlanırken de bu tarz idari görevlere referans olmadan alınmadığını biliyordum ki buradaki insanlar da olmaz vs demişlerdi. Sonra aradan uzun bir zaman geçti . Meğerse bu kişi de benden hoşlanıyormuş , biz tesadüf eseri tanıştık kısa sürede de sevgili olduk üç aydır da beraberiz .
Onun işi konusu aslında hep aklımda soru işaretiydi . Sağlık meslekte diş teknikerliği okuduğu için Kpss ile atanıp çalışırken ardından sağlık yönetimi okumuş, referansla da şu anki işine girmiş çünkü ailesi de siyasetle iç içe . Ben ise fen lisesi mezunu , diş fakültesi mezunu üzerine uzmanlık yapmış biriyim . Sanırım aklımda hep şey diye aklamıştım. Benim gibi bir çevrede yetişmedi kimse yol göstermedi , gösterseler o da başarılı olurdu gibi gibi. İşler biraz ilerleyince ben aileme söyledim . Önce ablam karşı çıktı ama o ara sadece beynimin arka planına alıp yoluma baktım. Dün gece ise abime söyledim . Abim de hem mezun olduğu okula hem bu tarz mesleklerin garantisinin olmamasına ( yani bir seçimde gidebilecek pozisyonlar ) hem de işe alınış biçimindeki soru işaretlerinden dolayı hem de yöneticilik işlerinin zor ve adalet duygusundan dolayı vebali olduğundan beraber olunması zor mesleklerden olduğu için vazgeçmem gerektiğini tavsiye etti. İlk sevgilim bu arada , daha önce flört , tanışma vs oldu ama böyle yoğun hislerimin olduğu ilk insan. Beni de böylesine seven de ilk insan . Ama abim üç ayın zaten kısa olduğunu , duygularımla karar vermemem gerektiğini , kendini zaten bu kısa sürede güzel tanıtmış olabileceğini söyledi. O kadar ikna oldum ki aslında hemen ayrılmayı düşündüm . Genel olarak fevri biri olduğum için ani karar vermek de istemiyorum. Karşımdaki insanı da üzmek istemiyorum. Dün biraz bahsettim . Kendini şöyle ifade ediyor o da . Keşke bu işin sınavı olsa da öyle girsem ama maalesef yok diyor . Böyle girilmek zorunda ben napayım, benim gibi insanlar gelmesin hak, adalet bilmeyen insanlar gelsin daha mı iyi? Senin gibi düşünüp görevden kaçanlar yüzünden ülke bu halde vs vs diyor . Açıkçası açıklamaları hiç de tatmin etmedi ama onu böyle bir pozisyona sokmak da üzüyor beni. Neticede seviyorum yani. Kafam öyle karışık ki. Tavsiye almak istedim .