- 11 Temmuz 2013
- 411
- 902
-
- Konu Sahibi moruclukalem
işte tam da bu nedenle.....
inanın ki kolay değil, bizler de evlilikllerimizi bir şekilde yürütüyoruz ama sevmeden asla....
şartları eğitimi vs vs bir yere kadar, sevmediğiniz biriyle asla olmuyor hiç biri ...
Yani insan sizin gibi nahif şekilde sevdiğini anlatınca da "ayrıl knk" diyemiyor:) Azimli, çalışkan biri olduğunu düşünüyorsanız biraz akışa bırakıp gözlem yapın. Başka falsoları varsa görmezden gelmeyin ama. Elinizi sallasanız ellisi valla, mutlaka başkaları da çıkacaktır.Yok aksine hep bi çabalama var , ailesi tarafından ihmal edilmişlik var . Siyasetle uğraşıcam diye çocuklarını ihmal etmişler gibi yorumladım ben. Sonra zaman geçip iş işten geçince telafi etmek için böyle bir kariyer planı yapılmış sanki. Yoksa onun bu becerisi, bir sürü işle ilgilenmesini filan çok seviyorum. Her işi yapabilecek beceriye sahip .
Başarılı değil torpilli maalesef. Malum partiden yüksek tanıdıkla yapılır bu sözleşmeler maaşı da konu sahibinden düşüktür. Bu yöneti grubunın çoğu aşırı yalaka olurAdam basarisiz değil ki. Sizin hekim oldugunuz birimin yöneticisi. Eminim sizden daha çok maaş aliyordur. Bu kadar kucumsemenizi gerektircek bir şey yok
Evet işte benim en en baş derdim o. Ben referans boyutunun ciddiyetini onunla vakit geçirdikçe anladım. Yoksa buradaki arkadaşlar torpil kısmını demişlerdi ama ben onu zaten hak ettiğin bir yerde ekstra referans kullanmak olarak aklamışım ama öyle bir şey yokmuş. Direkt kadrosuz mülakatsızdır sıfırdan isim vererek giriliyormuş . Hiçbir fikrim yoktu bu konuda .
Burda beni düşündüren insanların sevsen gözüne gelmez demesi. Acaba diyorum sevgi bu değil mi ? Gözüme geliyor yani öyle aşktan kör filan değilim
Malum partiliyse ben baştan muhattap olmazdım
Ben işi gücü geçtim bana söz verip bir tek mesaj dahi atmaya gerek görmüyorsa direk ayrılırdım ne demek çıkarıp mesaj mı yazayım öyle bir bahane olamaz ya önemsememek buEvet evet tam olarak böyle bir hayat. Sürekli stres , görüşmeler , konuşmalar. Geçen gün ya şu telefonun çalmasın artık bıktım dedim mesela . Ya da bir gün buluşacaz evde bekliyorum sekiz demiş saat olmuş on gecikicem mesajı da kaç saat sonra gelmiş bana. Dediği şey yanımda şu şu kişiler var onların yanında telefonumu çıkarıp mesaj mı yazayım. Ben bunlara gelemem deyince de sevgi her şeyin üstesinden gelir , alışırsın diyor of yani kafam çok karışık.
Ben adamın işini gücünü de geçtim, konu sahibi her yazanın fikriyle aynı düşünebiliyorsunuz bir anda. Sanki hemen etkileniyorsunuz ve başkalarının düşüncesi sizin düşüncenizden ya da hissettiklerinizden daha önemli gibi davranıyorsunuz. Yani gözlemim bu, yanlış olabilir.
Abinizin söylediklerinden hipnoz olmuş ve hislerinizin önemini göz ardı etmişsiniz gibi geldi. Bu arada abiniz %100 haklı olabilir, burada yazanlarda. Ancak siz bir düşünceye ya da ilişkiye sahip çıkabilecekmişsiniz gibi de gelmedi bana.
Şimdi bu adam benimde sevmediğim x partiden tepeden inme gelmiş zaten başta hak yemiş. O zaman abime ya da buraya taşımam ayrılırım öğrenir öğrenmez ilkelerime aykırıysa. Siz öğrenip takılmaya devam etmişsiniz şimdi sorgulamak aklınıza gelmiş, bu sürede o size bağlandıysa vs siz de vebal altına girmediniz mi şimdi ?
Bu masumane bir torpil değil
İyi bir üniversite mezunu olsa kpss 90 alsa mülakat için torpil bulsa evyallah
Ama bu niteliksiz tekniker pat diye yönetici atanıyor
Sınav yok okul yok tanıdık torpil var malum parti zihniyeti bu işte
Devletin milletin iliğini kemiğini sömüren vasıfsız liyakatsiz insanla bırak sevgili olmayı muhatap olmam
Tam bir beyinsiz açıklaması. Kusura bakmayın ama. Siyasi bağlantılarıyla bulunduğu yere gelen herifin beyanına bak hele. Onlardan bize fırsat kalmıyor,size zahmet benim yerime iletebilir misiniz saygısıza?benim gibi insanlar gelmesin hak, adalet bilmeyen insanlar gelsin daha mı iyi? Senin gibi düşünüp görevden kaçanlar yüzünden ülke bu halde vs vs diyor .
Tam bir beyinsiz açıklaması. Kusura bakmayın ama. Siyasi bağlantılarıyla bulunduğu yere gelen herifin beyanına bak hele. Onlardan bize fırsat kalmıyor,size zahmet benim yerime iletebilir misiniz saygısıza?
Arkadaşım,kesinlikle ilkesizlik ve ahlaksızlık olarak görüyorum ben böyle durumları. Hak edip etmediği inanın hiç önemli değil. Sadece birilerini tanıyorsun diye binlercesinin üzerine basıp da geçmek insani ahlak değerlerime uymuyor. Babam olsa tanımam böyle davranank. Saygı da duymam. Siz de anlattıklarınıza göre düzgün bir insansınız. Böylelerine dönüp de bakmayın bile. Ay sinirlendim durduk yereŞimdi tabi benim sevdiğim bildiğim biri olunca işini iyi yapıyor aslında haklı olabilir sadece bana uygun bir ortam değil diye düşünüyordum . Bazı arkadaşlar gibi belki de sizin gibi düşünüp direkt ilkelerime göre hareket edip hiç başlamamalıydım bilmiyorum çok üzgünüm.
Arkadaşım,kesinlikle ilkesizlik ve ahlaksızlık olarak görüyorum ben böyle durumları. Hak edip etmediği inanın hiç önemli değil. Sadece birilerini tanıyorsun diye binlercesinin üzerine basıp da geçmek insani ahlak değerlerime uymuyor. Babam olsa tanımam böyle davranank. Saygı da duymam. Siz de anlattıklarınıza göre düzgün bir insansınız. Böylelerine dönüp de bakmayın bile. Ay sinirlendim durduk yerebütün kadrolarda 20 küsür yıldır kimler oturuyor biliyoruz. Salak yerine koyar gibi de açıklama yapmış. Ağzına yüzüne dalmak lazım böylelerinin.
Olmaz arkadaşım olmaz. Hastane ortamını bilmeyen biri sizi denk sanabilir ama denk falan değilsiniz. Sağlık meslek diş teknisyenleri bitirip atanmasına inanmadım ben. Taşeron olarak hastaneye girip sonra babası sayesinde müdür olmuştur. Hastane müdürlerinin çoğu vasıfsızdır. Parti sayesinde müdür olurlar . Hatta bir tanıdığım temizlik elemanı olarak girdi müdür olarak emekli oldu. Başarılı olduğu için mi hayır, ilişkileri sayesinde. İlerde çok sorun yaşarsın. Sağlık yönetimi okumakta ne var. Uzman dişhekimisin sen kendini nasıl okuma yönünden bir tutabilirsin