İshal olmuşumda ondan gidememişim kv ye

İyi yapmışsın boşver
Ordan bile yetiyolar
Bi de aynı bina olsaydı eyvahlar olsun

Lohusalık zaten zor bi de gölge etmeseler olmaz
Normal dogum yapmama rağmen cok zor oldu dikiş yüzünden, kv bi kaç günlükken geldi eve ben ona hosgeldin dememişim... Esime böyle demiş ve esim ona inanıp benimle kavga etti bu yüzden kızıyorum ona halbukı beni iyi tanıyo.
Keşke böyle kv ye hosgeldin demeyecek kadar yırtık biri olsaydım

Aman doğum çocuk bebek gaz bitti kayınvalidenin gönlünü yapmak mı kaldı
Oğlu ne güne duruyo hoş geldin anne desin yastığını kabartsın

Yasak konuyu doğru mu tahmin ettim acaba
'B' ile mi başlıyo ?
Evt kv saolsun hacıdır dini anlamda hiçbirşeyden geri kalmaz bunu gösteriş haline getirir ama bu işlerede pek meraklı o öğretmen etlimle. Ha bunada tesadüf başkası icin yaptırdıklarında bende ögrendim ve sert bi şekilde tepki verdim.

Sonra evime bişeyler koydu getirdi serpti en son bi çatal koydu sonra yanlışlıkla geliştir dedi yalnızken cok sıkıştırdım evt gittim ama senin cok korkacağını bilemedim dedi ama bunu bile yine her uzvuna yemin ederek inkar etti esimin yanında( ben buna emın olunca cok korktum 7 ay yatak odama adım atamadım sonra Allah a şükürler olsun ev değiştirdik geçti)

Evt böyle yapmam gerek ama inanın bugun gidecem diye dünden boğamıza bi yumruk oturdu elim ayağım titriyo desem yalan olmaz tahammülüm kalmadı eşim zaten arada kalmaktan usandı acıyorum ona artık

Aman evine sokma bunları... of of of Rabbim korusun ne zarar ziyanlar var ya.. pesss

Evt böyle yapmam gerek ama inanın bugun girecem diye dünden boğamıza bi yumruk oturdu elim ayağım titriyo desem yalan olmaz tahammülüm kalmadı eşim zaten arada kalmaktan usandı acıyorum ona artık
Allah işini kolaylaştırsın kardeşim böyleleriyle uğraşmak zor çok iyi anlıyorum seni.. Allah a sığın yapıcak en güzel şey bu yoksa biz naparsak yapalım olacaklara engel olamıyoruz

Evet desen yeterdi
Derine girme benim yüzümden banlanırsın
Anladım, mümkün olduğunca az öz görüş. Ama merak etme döner dolaşır kendini bulur felak nas oku yeter

Takıldım , kaldım ben bu ishale , olmadıysan kim uydur du ?
Kv, benim gitmediğim bi hafta işi var ev temizliyo demiş, gecen haftada gitmeme sebebim olarak panda ishal oldu ikide bir tuvalate kp in yanında rahat gidemem cekinirim diye gelmediğimi söylemiş

Bunuda bugun duyurdu ki birdaha gitmeyecek olursam gibi bi seçenek kalmasın panda bunu duyar cekinir gelir gelmemezlik yapmaz diye zaten vedalasırken haftaya bekliyorum dedi

Aman ne naneler yemiş bi kadın bu
İshal diye uydurmuş çok mu
Ne cevherler var onda az bile uydurmuş bu kez

Sıkılmadan okudum iyiki dökmüşsünüz içinizi. Bende 1 ay sonra evleniyorum görümcem öyle bi laf ettiki hala içimde sizi çok iyi anlıyorum bikere böyle bişey olunca anlıyorsunuz ki diğer sözlerde kötü niyetliymiş siz iyi düşünmek istemişsiniz ama öyle değilmiş. Hiç birşeye ellerini sürmeyip herşeyi aileme yüklediler nişanlımın ve benim hatrıma ses etmedi bizimkiler. Ona rağmen hala her konuda dedikleri olsum istiyorlar. O kadar uzunki benimkide ama sırf nişanlım için ses etmiyorum. Onun hatrı var arada. Ayrıca eşiniz arada daralıp yanlış konuşabilir.tabiki olmamalı ama bazen insan çok gergin üzgün ve sinirliyken düşünmediği şyleri söyleyebiliyor önemli olan kendini size affettirebilmesi ve hatasını görmesi. Bu sebeple üzmeyin eşinizi amladığım kadarıyla size karşı çok saygılı biri emin olun oda yediremez ama ailesi oldupu için size karşı konuşurken kısar sözlerini.

Sizinki kronik ishal olsun. Surekli ortalarda curcur oldum diye takilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…