İyi yapmışsın boşverKirayıda onlar alıyo,tapu esimde ama ben oturmadıgım icin kp ben ölene kadar satılamaz diye şerh koydurdu.
Onların olsun ama bi çeneleri kapansa ahh bir söylüyorlar tınlamıyorum iki söylüyorlar sallamıyorum ama ardı arkası kesilmiyor uyarsana, eşim zaten konuşuyorsa sanırım küçük cocuk olunca Onuda sallamıyolar
Normal dogum yapmama rağmen cok zor oldu dikiş yüzünden, kv bi kaç günlükken geldi eve ben ona hosgeldin dememişim... Esime böyle demiş ve esim ona inanıp benimle kavga etti bu yüzden kızıyorum ona halbukı beni iyi tanıyo.Lohusalık zaten zor bi de gölge etmeseler olmaz
Aman doğum çocuk bebek gaz bitti kayınvalidenin gönlünü yapmak mı kaldıNormal dogum yapmama rağmen cok zor oldu dikiş yüzünden, kv bi kaç günlükken geldi eve ben ona hosgeldin dememişim... Esime böyle demiş ve esim ona inanıp benimle kavga etti bu yüzden kızıyorum ona halbukı beni iyi tanıyo.
Keşke böyle kv ye hosgeldin demeyecek kadar yırtık biri olsaydım
Evt kv saolsun hacıdır dini anlamda hiçbirşeyden geri kalmaz bunu gösteriş haline getirir ama bu işlerede pek meraklı o öğretmen etlimle. Ha bunada tesadüf başkası icin yaptırdıklarında bende ögrendim ve sert bi şekilde tepki verdim.Yasak konuyu doğru mu tahmin ettim acaba
'B' ile mi başlıyo ?
Evt böyle yapmam gerek ama inanın bugun gidecem diye dünden boğamıza bi yumruk oturdu elim ayağım titriyo desem yalan olmaz tahammülüm kalmadı eşim zaten arada kalmaktan usandı acıyorum ona artıkÇocuğu götürücek olduğunda sende gidersin yanında yalnız bırakma sakın.. bende hiç yalnız bırakmadım 1 saat bile bırakmamışımdır.. ev konusunda da eşin kapatsın ağızlarını en sağlıklısı bu bence
Aman evine sokma bunları... of of of Rabbim korusun ne zarar ziyanlar var ya.. pesssEvt kv saolsun hacıdır dini anlamda hiçbirşeyden geri kalmaz bunu gösteriş haline getirir ama bu işlerede pek meraklı o öğretmen etlimle. Ha bunada tesadüf başkası icin yaptırdıklarında bende ögrendim ve sert bi şekilde tepki verdim.
Sonra evime bişeyler koydu getirdi serpti en son bi çatal koydu sonra yanlışlıkla geliştir dedi yalnızken cok sıkıştırdım evt gittim ama senin cok korkacağını bilemedim dedi ama bunu bile yine her uzvuna yemin ederek inkar etti esimin yanında( ben buna emın olunca cok korktum 7 ay yatak odama adım atamadım sonra Allah a şükürler olsun ev değiştirdik geçti)
Allah işini kolaylaştırsın kardeşim böyleleriyle uğraşmak zor çok iyi anlıyorum seni.. Allah a sığın yapıcak en güzel şey bu yoksa biz naparsak yapalım olacaklara engel olamıyoruzEvt böyle yapmam gerek ama inanın bugun girecem diye dünden boğamıza bi yumruk oturdu elim ayağım titriyo desem yalan olmaz tahammülüm kalmadı eşim zaten arada kalmaktan usandı acıyorum ona artık
Evet desen yeterdiEvt kv saolsun hacıdır dini anlamda hiçbirşeyden geri kalmaz bunu gösteriş haline getirir ama bu işlerede pek meraklı o öğretmen etlimle. Ha bunada tesadüf başkası icin yaptırdıklarında bende ögrendim ve sert bi şekilde tepki verdim.
Sonra evime bişeyler koydu getirdi serpti en son bi çatal koydu sonra yanlışlıkla geliştir dedi yalnızken cok sıkıştırdım evt gittim ama senin cok korkacağını bilemedim dedi ama bunu bile yine her uzvuna yemin ederek inkar etti esimin yanında( ben buna emın olunca cok korktum 7 ay yatak odama adım atamadım sonra Allah a şükürler olsun ev değiştirdik geçti)
Kv, benim gitmediğim bi hafta işi var ev temizliyo demiş, gecen haftada gitmeme sebebim olarak panda ishal oldu ikide bir tuvalate kp in yanında rahat gidemem cekinirim diye gelmediğimi söylemişTakıldım , kaldım ben bu ishale , olmadıysan kim uydur du ?
Aman ne naneler yemiş bi kadın buKv, benim gitmediğim bi hafta işi var ev temizliyo demiş, gecen haftada gitmeme sebebim olarak panda ishal oldu ikide bir tuvalate kp in yanında rahat gidemem cekinirim diye gelmediğimi söylemiş
Bunuda bugun duyurdu ki birdaha gitmeyecek olursam gibi bi seçenek kalmasın panda bunu duyar cekinir gelir gelmemezlik yapmaz diye zaten vedalasırken haftaya bekliyorum dedi