Ne iş yapıyorsunuz ?Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
Sevmediğini yerde kalmak kendi e zulmetmek tir neden kendine bunu yapıyorsun anlamadım...işten ayrılmadan yeni iş arayışına girebilirsin işten çıkmak zorunda kalırsanda işsizlik maaşı alabilirsiniz işe girene kadar sizi idare edebilirEvet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
İşsizlik maaşı kovulunca alınıyorSevmediğini yerde kalmak kendi e zulmetmek tir neden kendine bunu yapıyorsun anlamadım...işten ayrılmadan yeni iş arayışına girebilirsin işten çıkmak zorunda kalırsanda işsizlik maaşı alabilirsiniz işe girene kadar sizi idare edebilir
Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
mobbing cok ciddi bir sorun. bu konuda maddi manevi destek olanlar var o kurumlari bulun. hani tuketici haklariyla ilgili bir kurum oluyor ya insanlarin yanlarinda oluyorlar oyle bir kurum. youtuba da videolar var izleyin bulun o kurumlari.Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
32 yaşında koskoca eli ayağı tutan kadınsın tabi çalışman gerekecek.Yattığım yerden birileri baana baksın mantığını hiç anlamıyorumm zaten.Kpss saplantısıda çok saçma atanamazsan atanamazsın herkes memur olmak zorunda mı?şu an bir işin var ve dört elle sarılman lazım.Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
Yazamıyorum çünkü çevremde buraya üye olanlar var anlasınlar istemiyorumNe iş yapıyorsunuz ?
Özelde yokki bir iş mecburen memurluk olmak zorunda ki ayrilayim yoksa ben istermiyim bu zulmüSevmediğini yerde kalmak kendi e zulmetmek tir neden kendine bunu yapıyorsun anlamadım...işten ayrılmadan yeni iş arayışına girebilirsin işten çıkmak zorunda kalırsanda işsizlik maaşı alabilirsiniz işe girene kadar sizi idare edebilir
Henüz sen evde otur diyen bir aday çikmadi :)Uzerinize bir mal varliginiz, para getirecek bir yatiriminiz yoksa, arkanizda aileniz yoksa calismamak bir secenek olmuyor malesef. Evlenip calismamak bir secenek evet ama bosanirsan, eşine birsey olursa ortada kalirsin, ya da ortada kalmamak için bosanamazsin.
32 yasimda iş bulmam zor diyorsun 35-40tan sonra ne iş yapacaksin oyle dusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?