• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe gitmek istemiyorum

Eeee ben bu. :))) ben çözümü çalışmayarak buldum en sonunda. Ama siz zorundayım diyorsunuz. Başka seçeneğiniz yok.

Bence bariz çalışmayı sevmiyorsunuz,ha çalışmayı çok sevmek gerekli bişey mi ondan emin değilim,örneğin ben işyerinde gerçekten huzurluyum ama evden çıkıp işe gitmek bazen çok zor geliyor,sonrasında işin bana sağladığı konforu düşünüp “ yahu iş bu on numara bişe olsa üstüne para vermezlerdi,hadi doğru işe” diyorum:deli: yani mutlu olmama rağmen iş hayatına öyle çok büyük anlamlar yüklemiyorum,mesai saatlerinde sırasında boş vakitlerde istediğim kitapları okumaya çalışıyorum,makaleler okuyorum o zamanı da kimi zaman kendim için kullanmaya çalışıyorum hem mesleki artısı oluyor hem sevdiğim şeyi yapmış oluyorum,velhasıl bu durumu böyle etiketlemeden oluruna bırakıyorum. Sizin için de yapılacak çok şey yok sanırım buna benzer şeyler dışında

10 yıldır çalışıyorum kaç iş değiştirdiysem ne mutlu olabildim ne de sevebildim. En son ülke değiştireyim dedim sonuç aynı. Sanırım sevemediğimiz işleri yapıyoruz. Bol bol dua ediyorum akşam yatmadan, sabah motive olacağım yazılar okuyorum. Masamın her tarafına beni mutlu eden yazılar, resimler astım. Daha iyim. Umarım sen de düzelirsin. Alabilirsen uzun bir tatil biraz kafanı toplarsın.

Back