Ahh bacım bende deli gibi calismak istiyorum is bulamiyorumEvet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
Ne iş yapıyorsunuz ki bu kadar bezdiniz?Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
İş işte bulunur çalışırken bir yandan iş arayın ve kafanıza yatan bi yer bulunca ayrılın oradan çalışabileceğiniz tek kurum orası değil sonuçta mutsuz olduğunuz yerde kendinizi neden hırpalıyorsunuz daha fazlaEvet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
Hayır yanliş anladınız. Alim yapan yerler maalesefki özel sektörler özellikle yanis genç yaş istiyorYaş oldu 32 derken iş bulamam mı? Yok ya bazıları teyze olarak doğuyor. Ben 31 yaşındayım ve hayatımın baharındayım, bir sürü de hedefim var. Hayır avuntu değil, gerçekten gencim yani.
Evet öyle yapcam mantıklı olan bu duruyorYeni bir iş bulmadan işyerinizden ayrılmayın. Kpss'ye çalışın, bir yandan da başka iş arayın. Bulduğunuzda şutlarsınız orayı.
Evet aşırı enerji çekiyorlar aşaği malesefGözün başka bir işte olsun. İnanın anlıyorum enerjisi çekiliyor insanın mobbinge maruz kalıyorsanız hele ki. Ama hayat bir şekilde devam ediyor ve mecbur çalışıyoruz.
Birebir aynısıni yaşıyorum yetkilimde ondan yanaÇalışmak her türlü sıkıntı, özelde de olsan devlette de fark etmez. Ben devlet memuruyum, 5 yıldır devlette çalışıyorum, 7.5 senelik de iş deneyimim var. İlk defa bir iş yerimde bu kadar sıkıntılı süreçlerle uğraşıyorum; iş arkadaşımın mobbing ine maruz kaldım ve idare de ondan yana oldu. Demek istediğim devlet de olsa özel de, sorunlu insan her yerde... imkanın varsa yer değişikliği vs yaparsın. Yoksa mecbur kulaklarını tıkayacaksın...
O kadar haklısınız ki inanin hep biliyorum bunların farkindayim bazen sadece çok çok doluyorum sanki ben içimdekileri dökünce herşey değişecek gibi dolup dolup taşıyorum :) kpssmecbur devamaz sayıda insan işe gitmekten mutludur.keşke herkes o şanslı az sayıda azınlıktan olsa.kısacası sevin yada sevmeyin maddi durumunuz el vermiyorsa gitmek zorundasınız.tek yapabileceğiniz şey bu sürede yeni iş görüşmelerine gitmek ve kafanıza yatan bir yer olursa şansınızı denemek.kpss tekrar deneyebilirsiniz isterseniz buda bir seçenek.evlilik konusunda iş soruluyor,artık kimse aşırı kıskanç veya zengin değilse karım çalımasın demez ülkenin durumu ortada artık çalışan kadın ön planda.
Evet onları planladim şuan malesef zaten çıkamam ama birikim konusunda çok dikkat etmem gerek bunu anladim canm8 yıllık tazminatiniza yazik ya. Bence yakmayin.
Ben her maasimin 3te biri kadar bir parayi
doviz yapip kenara atiyorum.
Ki zor gunler icin. Ya da yarin bir gün isten cikarsam beni aylarca idare etsin diye.
siz de oyle yapin. Calismayinca size para vermeyecek bir babaya da para odemeyin eger veriyorsaniz. Eve belli bir miktar yatırım yapin ustune karismayin.
hic yoktan sizi birkaç ay idare edecek birikiminiz olur. Isten pat diye ciksaniz yenisini bulana kadar insan gibi yasarsiniz kimseye muhtac olmadan
Allahim inş sizede hayırlı bir iş kapısı açsın banada tüm isteyen herkese her türlü zor iş istiyosun zar zor giriyosun sonrada pskopatin birine denk gelip onla mücadele ediyorsun malesefEmin ol yalnız değilsin. Hepimiz aynı problemi yaşıyoruz. Bende 3 yıldır kpss çalışıyorum evde. Işte bulamadım. Dışarı çıksam insanlar sürekli atanıp atanmadığımı sorup duruyor. Bunalımdayım 3 aydır ne telefonumu açıyorum ne de dışarı çıkıyorum. Geçenlerde bir dışarı çıktım. Komşumuz çok şaşırdı sen ne zaman eve geldin diyor. Meğer bunlar benim 3 aydır istanbul da olduğumu düşünmüşler. Ne yaparsın bilmiyorum ama senin adına çok üzüldüm. Umudum kalmadı ama belki bir gün atanmak nasip olur.
Haklısınız bende artik boşvermeye çalişicam umursamamayi öğrenmem gerek belkide içinden çıkılmıyor yoksazaten kimse işini iyi yapmadığı için uğraşmıyorlar, istersen mükemmel ol insanlar takacak bi kulp söylecek laf bulurlar. özeldeyken bi baltaya sap olamayacak beş kuruş ederi olmayan kompleksli patronların lafları mı dersin, haset ego krizinden sana sataşan çalışanlar mı dersin hepsine alışmıştım, kendini ezdirmek değil ama edebini koruyan her zaman kazanır. sonra memur oldum kamu kurumuna geldim, aman Allahım bu ne kibar insanlar herkes birbirine ne kadar saygılı,sevecen diyordum ki...bir baktım odadan kim çıksa az önce canım cicim diyenler başlıyor arkasından saydırmaya :) odadan çıktığımda benim hakkımda da konuşacaklar diye odadan çıkmaya çekinir oldumdedikodu laf hiçbir yerde bitmiyor, sen işini yapacaksın önüne bakacaksın, hayatı bu kadar takarsak hiçbir yerde mutlu olamayız
Keşke herkes iş konusunda şansli olsa gerçekten keşkeaz sayıda insan işe gitmekten mutludur.keşke herkes o şanslı az sayıda azınlıktan olsa.kısacası sevin yada sevmeyin maddi durumunuz el vermiyorsa gitmek zorundasınız.tek yapabileceğiniz şey bu sürede yeni iş görüşmelerine gitmek ve kafanıza yatan bir yer olursa şansınızı denemek.kpss tekrar deneyebilirsiniz isterseniz buda bir seçenek.evlilik konusunda iş soruluyor,artık kimse aşırı kıskanç veya zengin değilse karım çalımasın demez ülkenin durumu ortada artık çalışan kadın ön planda.
Arkadaşım 32 yaş genç zaten diyorum. Sizin dediğiniz 40 lı yaşlar için geçerli.Hayır yanliş anladınız. Alim yapan yerler maalesefki özel sektörler özellikle yanis genç yaş istiyor
Zor iş yerinde çok vaktimiz geçiyor. Ama işte parada olmazsa yaşanmıyor. Çok takılmamaya çalışıyorum artık. İş çıkışı yürüyüş müzik eşliğinde tam bir terapi benim için. Zaman zaman doluyor insan ya da çok üstüne geliyorlar insanın patlıyor insan. Napcaksınız hayat gayesi işte. Çok kafaya takmayın olup bitenleri. İnşallah gönlünüzce bir iş bulursunuz.Malesef canım başka yapcak birşey yokkitap okumaya verdim kendimi çok severim okumayı ama işte bazen sanırım bi patlama noktasi olurya o andayim demek
İşte iken arada sırada izin alıp başka iş görüşmelerine gitmelisin alınınca diğer tarafa geçersinEvet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bittisaçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?