• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe gitmek istemiyorum:(

hmyraa_

Hayırlısı ya...
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
2.976
1.733
333
Sakarya
Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bitti :(saçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar:(

Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bitti :KK43:saçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar:KK43:
Ne iş yapıyorsunuz ?

Uzerinize bir mal varliginiz, para getirecek bir yatiriminiz yoksa, arkanizda aileniz yoksa calismamak bir secenek olmuyor malesef. Evlenip calismamak bir secenek evet ama bosanirsan, eşine birsey olursa ortada kalirsin, ya da ortada kalmamak için bosanamazsin.
32 yasimda iş bulmam zor diyorsun 35-40tan sonra ne iş yapacaksin oyle dusun?

Evet işe gitmek istemiyorum ben ya nefret ediyorum 7 yıldır ayni işteyim kpss kazanamadim 85 e kadar çıktım olmuyor olmuyor çalişmak zorundayım işten çıkamam çıksam evde napicam diyorum depresyona girerim iyce yaş oldu 32 çıksam başka iş bulamam beni iyce nefret ettiren işyerimde uğradığım haksızlıklar bir nevi mobbing .Kızlar kafayi yemek üzereyim napicam bilmiyorum ağzimi açsam ailemle paylaşmak istesem susda çalış diyorlar ay çığlık atmak istiyorum:) derdimi paylaşacağım kimse yok hoş gerçi anlatsam kim ne yapsin bana işten çıkcak olsam büyük risk alıp bulamam artı babam bana para vermez biliyorum ya benim çalişmam sağliğimdan olacak kadar önemlimi bilmiyorumki biriyle evlilik için görüşecek olsam işimi soruyor karşi taraf ya ben anlamadimki bu ne iş muhabbeti işim olmasa ben ölmem mi gerekecekti kafamda deli sorular sanırım pskolojim bitti :KK43:saçma sapan yazmış olabilirim kusura bakmayın normal değilim bu sıralar:KK43:
Sevmediğini yerde kalmak kendi e zulmetmek tir neden kendine bunu yapıyorsun anlamadım...işten ayrılmadan yeni iş arayışına girebilirsin işten çıkmak zorunda kalırsanda işsizlik maaşı alabilirsiniz işe girene kadar sizi idare edebilir

Psikolojiniz daha fazla yıpranmadan kendinize hobiler edinin kpss kpss iş iş diyerek kendinizi tüketmeyin. Kaç saatleri arası çalışıyorsunuz bilmiyorum ama mesela iş sonrası evde yapabilecek aktiviteler sunun kendinize. Mesela kitap okumak, film dizi izlememek birşeyler üretmek odanıza girin açın müziği dans edin mesela. Azıcık nette takılın arkadaslarınızla sohbet edin, görüşün etkinlikler düzenleyin.
Sizi bence bu kpss olayı bitirmiş. İşinizi sevmiyor olabilirsiniz ve su an bir seçenek yoksa aktiviteleri yaratın kendinize. Zaman varsa spora gidin mesela spor danslarına katılın.

Sevmediğini yerde kalmak kendi e zulmetmek tir neden kendine bunu yapıyorsun anlamadım...işten ayrılmadan yeni iş arayışına girebilirsin işten çıkmak zorunda kalırsanda işsizlik maaşı alabilirsiniz işe girene kadar sizi idare edebilir
İşsizlik maaşı kovulunca alınıyor

Ben de bu yol mobbinge maruz kaldım. Sizi anlıyorum. Ama işten çıkmayı hiç düşünmüyorum. Bir arkadaşım başka iş bulma ümidi ile istifa etti. Piyasada iş yok. Şu an keşke bırakmasaydım diyor. Açıkçası kim işine mutlu Mesut gidiyor ki. Çoğu kişi aynı. İş dışında sosyalleşmeye çalışın. Kimse olmasa da hafta sonu oturup bir cafede kahve keyfi yapın. Napalım yaşamak için çalışmak zorundayız ama işten kalan zamanlar da kendimizi onarmalıyız. Yapabileceğimiz tek şey bu.

Çalışmaya devam edin bir yandan da iş başvuruları yapın. Görüşmeye gidin belki bir yer sizi alır. Benim eski işyerimdeki kız işten çıkarıldı ve ev kirasi ödüyordu aşırı bunalıma girdi bir haftada. Isbasvurulari yaptı ve ilk gittigi yer kabul etti ve hemen orada başladı. Başvuru yapın. Rizki veren allahtır.

Ne iş ile mesgulsun bilmiyorum ama en önce kendine güven biraz. Çok dolmuşsun, bunalmışsın belli ama bu kadar karamsar ve ümitsiz olma. 32 yasında olman baska bir iş bulamayacagın anlamına gelmiyor. Çalışmadan ve baskasının eline bakmadan hayatını idame ettirebilecek bir öz sermayen yok ise, çalışmak durumundasın.
Çalışmaya devam et ve iş bak, yeniliklere açık ol. Değer görmediğin bir yerde, huzursuz çalışmak elbette çok zor.
Kendine inan, onu yapamam bunu yapamam, iş bulamamların arkasına sığınırsan bastan yenilgiyi kabul etmiş olursun, hiç birşey yapmadan aynı yerde durup bişeylerin değişmesini beklemekte çok manasız olur. Bazıları şanslıdır, bazıları şansını kendi yaratır. Eğer bişeyler değişsin istiyorsan bi adım atmalısın.

mobbing cok ciddi bir sorun. bu konuda maddi manevi destek olanlar var o kurumlari bulun. hani tuketici haklariyla ilgili bir kurum oluyor ya insanlarin yanlarinda oluyorlar oyle bir kurum. youtuba da videolar var izleyin bulun o kurumlari.

İsyeri degistirin ama yeni bir is bulmadan ayrilmayin madem olanaginiz yok. Oturup kar zarar hesabi yapmalisiniz mesela isten ayrilinca kendi paraniz olacak mi? Birikiminiz var mi sizi bir sure idare eder mi? Gezip tozacak kadar maddiyat ayirabilecek misiniz? Onemli olanlar bunlar.

32 yaşında koskoca eli ayağı tutan kadınsın tabi çalışman gerekecek.Yattığım yerden birileri baana baksın mantığını hiç anlamıyorumm zaten.Kpss saplantısıda çok saçma atanamazsan atanamazsın herkes memur olmak zorunda mı?şu an bir işin var ve dört elle sarılman lazım.

Özelde yokki bir iş mecburen memurluk olmak zorunda ki ayrilayim yoksa ben istermiyim bu zulmü

Uzerinize bir mal varliginiz, para getirecek bir yatiriminiz yoksa, arkanizda aileniz yoksa calismamak bir secenek olmuyor malesef. Evlenip calismamak bir secenek evet ama bosanirsan, eşine birsey olursa ortada kalirsin, ya da ortada kalmamak için bosanamazsin.
32 yasimda iş bulmam zor diyorsun 35-40tan sonra ne iş yapacaksin oyle dusun?
Henüz sen evde otur diyen bir aday çikmadi :)

Back
X