• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşe gitmek istemiyorum

Seni öyle iyi anladım ki.
Benim de işim çok iyiydi. Nerdeyse çalıştığım süre boyunca cebimden para bile çıkmazdı.
Maaş desen süper, iş desen kolay.
Ama yok yok yok.
Mutluluk yok, ömrüm burada dağ başına her gün gelmekle nasıl geçecek diye yedim kendimi.
Ayaklarım geri geri gidiyordu. Ağladığım oluyordu.
En sonunda bıraktım işi.
Evet cebimde para yok, boğazıma kadar borcum var ama çoook mutluyum.
Ömrümü böyle harcayamazdım.
Şimdi daha başka işler bakıyorum kendime.
Huzuru bol. Yaşadığımı hissettiren bir şeyler.

Gerçekten o kadar sevindim ki anladığına,çoğu kişi anlamaya çalışmak yerine kızgın duygularla yazıyor memnuniyetsiz görüyor.
Bence iyi yapmışsun biliyor musun. 'işin var işte daha ne, ben şöyle çalışıyprum böyle çalışıyorum şükret' diyenlerin anlamamasına rağmen elimde olsa ben de bırakırım çünkü hiçbi prestij,para sağlığımdan önemli değil bunu anlamıyorlar insanlar benim durumumda değerlendirmek yerine kendileriyle kıyaslıyor sadece.
Ama dediğim gibi işi bırakacak durumum yok maalesef zaten bu yüzden sıkışmış hissediyorum kötü hissediyorum.

İyi de olaya nerden bakıyorsunuz. İnsanlarda niye hep bir saldırganlık eğilimi var anlamıyorum. beni iyice anlamamışsınız. Ben işim kötü iğrenç bilmem ne demedim zaten 50 kere yazdım güzel bir işim var ama yorgun hissediyorum sıkışmış hissediyorum panik atak hastası olduğum için korkuyorum siz neler yapıyosunuz sizce napmalıyım diyorum. Sizin işiniz zordu benimki zordu olayı değil ki bu
Saldirganlik egilimi? Pardon ama ben yazdiklarimda zerre kadar saldirgan bir tutum goremedim, siz nasil gordunuz? Ben kendi yasantimdan kendi hissettigim seyi yazdim konuya dair. Zaten konunun basinda bir suru sunu demeyin bunu demeyin diye yonlendirme yapmissiniz. Ne diyelim o zaman?Madem bu kadar daraliyorsaniz iste profesyonel destek alirsiniz.

Canım umarım istediğin gibi bir iş bulursun ama sadece tek dert de iş bulamamak değil, kendini böyle de sıkışmış hissedebiliyorsun elinde olmadan. Elinde olmadan diyorum konuyu açma amacım bu zaten
Okulda da ders çalışırken falanda böyleydin demi? Mesela ben sınav haftası falan çok kötü gerilirdim, ders çalışmak istemezdim, midem bulanırdı sınav zamanı psikolojikmen. Aynı şekilde okul bitti direk işe başladım bende senin gibi oldum ağlamıştım ilk hafta işe giderken ama ben 10 saat çalışıp bi gün tatil yapıyordum ve iyi değildi işim. Bu bence yapıdan kaynaklanıyor yani sen naparsan yap işe gitmek istemiceksin. Ben şimdi evlendim 1 senedir ev hanımıyım bu seferde evden sıkıldım boğuyolar resmen beni, ha işe girince güle oynaya mı gidicem hayır bende senin yaşadıklarını yaşıcam ama çalışmam lazım bu yüzden bi çözüm yok malesef.

İyi de olaya nerden bakıyorsunuz. İnsanlarda niye hep bir saldırganlık eğilimi var anlamıyorum. beni iyice anlamamışsınız. Ben işim kötü iğrenç bilmem ne demedim zaten 50 kere yazdım güzel bir işim var ama yorgun hissediyorum sıkışmış hissediyorum panik atak hastası olduğum için korkuyorum siz neler yapıyosunuz sizce napmalıyım diyorum. Sizin işiniz zordu benimki zordu olayı değil ki bu
karşılıklı anlamıyoruz demekki ıyi geceler daha yazmam

Psikiyatristini ziyaret et
Ona.anlat aynen bunlari
Ilaclarim.dozunu yukseltsin ya da degistirsin.;)

Öff şımarıklık bu da
4 farklı hastalığım var, aylardır kırmızı, yeşil reçete ilaç kullanıyorum.
Kırumsalda 12 saat çalışıyorum, iş yüküm ağır, sorumluluk ağır.
Ben de hulohop çevirerek gitmiyorum işe.
Dön ülkenin haline bak. Şımarma lüksümüz yok, şükür iş var, iyi kötü maaş var.

İşgal etmese keşke sizin gibi işini sevmeyip, vatandaşa kaldırım taşı muamelesi yapan kadrolular.
Ayakları geri giden, yüzünde gonca gülle karşılamaz kimseyi, o yüzden yazdım öyle.

Yat kalk şükür et, az biraz kur takip et, hiç de ağlama kimseye

Öff şımarıklık bu da
4 farklı hastalığım var, aylardır kırmızı, yeşil reçete ilaç kullanıyorum.
Kırumsalda 12 saat çalışıyorum, iş yüküm ağır, sorumluluk ağır.
Ben de hulohop çevirerek gitmiyorum işe.
Dön ülkenin haline bak. Şımarma lüksümüz yok, şükür iş var, iyi kötü maaş var.

İşgal etmese keşke sizin gibi işini sevmeyip, vatandaşa kaldırım taşı muamelesi yapan kadrolular.
Ayakları geri giden, yüzünde gonca gülle karşılamaz kimseyi, o yüzden yazdım öyle.

Yat kalk şükür et, az biraz kur takip et, hiç de ağlama kimseye

Düzgün konuşmayı dene. Vatandaşla çalıştğmı ne bilyosun sen?? İşe gitmek istemiyorum dememle çalışmadığım sonucunu çıkarman saçmalık ötesi. Aksine vakit geçsin diye kendi işim azalsa bile sürekli iş buluyorum kendime haberin var mı senin?
Sen ilaç kullanıyosun öylesin diye herkes aynı olmak zorunda değil insanların yapısı farklı! Beğenmiyosan yorum atmazsın, insana önyargılı davranmana grek yok.Kadrolu olmamanın hıncını bu şeklde almaya çalışman komik!

Şımarıklık olsa aileme ben bakıyorum çıkarım işten umrumda olmaz ki çoğu genç ortalarda dolanırken hasta halimle tedavi olmaya çalışıp o kadar yüksek ortlama, o kadar sınav mülakat bilmem ne için ter dökmezdim heralde.
'Ayakları geri giden, yüzünde gonca gülle karşılamaz kimseyi, o yüzden yazdım öyle.' O YÜZDEN YAZMA ÖYLE!!

Düzgün konuşmayı dene. Vatandaşla çalıştğmı ne bilyosun sen?? İşe gitmek istemiyorum dememle çalışmadığım sonucunu çıkarman saçmalık ötesi. Aksine vakit geçsin diye kendi işim azalsa bile sürekli iş buluyorum kendime haberin var mı senin?
Sen ilaç kullanıyosun öylesin diye herkes aynı olmak zorunda değil insanların yapısı farklı! Beğenmiyosan yorum atmazsın, insana önyargılı davranmana grek yok.Kadrolu olmamanın hıncını bu şeklde almaya çalışman komik!

Şımarıklık olsa aileme ben bakıyorum çıkarım işten umrumda olmaz ki çoğu genç ortalarda dolanırken hasta halimle tedavi olmaya çalışıp o kadar yüksek ortlama, o kadar sınav mülakat bilmem ne için ter dökmezdim heralde.
'Ayakları geri giden, yüzünde gonca gülle karşılamaz kimseyi, o yüzden yazdım öyle.' O YÜZDEN YAZMA ÖYLE!!
Mmm
Ne yazmıştın?
Düzgün konuşmayı dene.
Yoo, bacım önce sen :)
Hayırlı işler

Rapor al 10 güne kadar poliklinik doktorları verebiliyor 10+10 20 gün gitme işe

Tükenmişlik sendromu olabilir mi??
Bende kamuda sağlık sektöründe çalışıyorum. Ekip arkadaşlarım çok iyi :) çalıştığım yer istanbul, hasta yoğunluğu ve profili sıkıntılı bir yer.. Burada boğulduğumu hissediyorum.. Kapana sıkışmış gibiyim. Strese bağlı vücudumda kaşıntılar vb olmaya başladı.. İşimden istifa etsem mi diye düşünyorum ama maalesef Türkiye şartlarına göre iyi bir işim var..
Ben mümkün oldugunda yeşil alanlarda bulunmaya, doğayla içiçe olmaya ve kitap okumaya çalışıyorum (başaramasam da)
Yeni hedefler koymaya çalışıyorum tekrar üni okumak gibi..
Ama çok mutsuz hissediyorum :(

Gerçekten o kadar sevindim ki anladığına,çoğu kişi anlamaya çalışmak yerine kızgın duygularla yazıyor memnuniyetsiz görüyor.
Bence iyi yapmışsun biliyor musun. 'işin var işte daha ne, ben şöyle çalışıyprum böyle çalışıyorum şükret' diyenlerin anlamamasına rağmen elimde olsa ben de bırakırım çünkü hiçbi prestij,para sağlığımdan önemli değil bunu anlamıyorlar insanlar benim durumumda değerlendirmek yerine kendileriyle kıyaslıyor sadece.
Ama dediğim gibi işi bırakacak durumum yok maalesef zaten bu yüzden sıkışmış hissediyorum kötü hissediyorum.

İnsanlar bayılır başkasını eleştirmeyi.
Ama mutsuz bir evliliği devam ettirmek ve istemediğin işte çalışmak aynı şey.
Hatta para da çocuk olarak düşünürsen vazgeçemiyorsun.
Ama aklına bu düşünce düştüyse mutlaka bir yerde patlak vereceksin.
Hep bize uygun olmayan işlerde çalıştık hep mutsuz olduk.
Etrafımda çok iyi para kazanan ama hiç mutlu olmayan insanlar da görüyorum.
Mutlulukları borçlarını ödemek, azıcık tatillerinde otellere girmek, marka kıyafetler almak, eşya almak...
Yani hep geçici ve mezara götüremeyeceğin şeyler.
Bazen kendimizi çıkmazda sanırız. Çözüm yok sanırız.
Ama hayat sürprizlerle, imkanlarla dolu...
Hiç umudunu kaybetme.
Eğer şu an mümkün değilse ilerisi için kendine imkan yaratmaya çalış.
Para biriktir, plan yap, hiç değilse kendini geliştir ne bileyim.
Bu hayat bir kere.
Başka hayatımız olmayacak.
Ne imkansızlıklardan imkan doğuyor.
İçini karartma.
Kimseyi de dinele.
İnsanlar hep konuşur yorum yapar.
İşten çıkma der, evlen der, çocuk yap der.
Oysa hayat bu değil.
Gönlünden ne geçiyorsa umudunu kaybetme ve hiç bir şeyden korkma. Güçlü ol ve amaç edin.
:)

Bazen pazarda dahil olmak üzere günlük 11 saat çalışıyorum . Iki vesait ise gidip geliyorum eve gelince ayaklarımi uzatıp dinlenemeden yatıp uyumak zorundayım. Isim çok stresli iznim öyle her hafta sonu yok, yıllık izin dersen hiç yok . Calismak zorundayim .. Demem o ki yerinizde olmak isteyen bir çok insan var isten ayrılınca mutlu olacaksanız ayrılın ama öyle bir imkan da yok diyorsunuz . Soylenmenin bir anlamı yok beterin beteri var ..

Valla 5 senedr KPSS çalışıyorum iyi puan alsamda atanamıyorum artk ataniyimda ne iş olsa yaparım kafasındyim.bu durumdaki kişileri düşünebilirsiniz.baska iş olsa sevecekmiydiniz?sırf parası için o işte durmak çok can sıkıcıdır tabiki.ben maaşım az olsa bile çalışmak istiyorum çünkü çalışmayı bişey üretmeyi seviyorum siz sanırım çalışmayi sevmiyosun.buna yapacak pek bişey yok istediğimiz.zman tatil yapacağımız çalışma saatleri az bı iş isttosan kendi işini kuran olmuyorsa sevmeye çalış motive et kendini

Acaba sosyal hayatınız hiç yok mu? Daha aktif geçirseniz günlerinizi. Ayda 80 saate yakın mesai yapardım işimde haftaiçi haftasonu epey yoğundu ama hiç işten sıkılmadım. Çünkü yaptığım işi seviyordum. Mecburiyetten işi bırakıp başka yerde yaşamaya başladım. Şuan bile işimi arıyorum. Belki de o işi sevmiyorsunuz. Kurum değiştirme sansınız yok mu o vakit daha mutlu olursunuz belki. Zamanı iyi değerlendirmeniz gerekir mesela sadece haftasonuna bırakmayın planınızı haftaici de birşeyler yapın. Ne diyeyim başka bir seçenek gözükmüyor buradan bakınca

Back