İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Ne bu ya adam saglikciymis stresliymis ben de saglikciyim en yoğun bölümde en korunmasız şekilde
Ne yapıyım akşam ben de kocamı mı döveyim?
Nerde mantık
Adamı haklı çıkarmayın lütfen ya
Her konuda çıkarın ama şiddet konusunda çıkarmayın

Ya valla ben de sasırdım. Ben zaten Düşünemiyorum şu an. Diyorum burası benm de evim tabi ki gelicem e bazıları yazmş ne işin var nie döndün istenmediğin yere. Siz böyle diyorsunuz şaştım valla

Bi polis de çağırabileceğimi biliyordur. Ya burası benim de evim neden giden kadın oluyo rahat edemiyorum evden başka bi yerde ben rezil olmak istemiyorum ve evet asla bu evliliğe devam da etmek istemiyorum
Kov o zaman ona da kapıyı kurar vs diyorsun kalacak gücün yoksa gideceksin mecbur onun malına da tamah etmeyeceksin

Neden darpmraporu alıp, polise gidip şikayet edip uzaklaştırma çıkar mıyorsunuz? Mutlaka kendinizi koruyun. Çilingirle kapının kilidi de değişir. Mesaj atın elin kırılsın, bana nasıl vurdun? diye kanıt olması için.

Tabi ki bişey yapmıycam daha bi de hizmet mi edicem. Ama ne yapıcam kalmak da zor dava açabilsem keşke şu an

Psikolojik olarak ona hak vermeye calisiyorsunz. Ya ister is kiyafetinin altina giysin, ne yaparsa yapsin. Bunu sordu diye sinirlenip tokat atilir mi ya? Ben olsam ortaligi ayaga kaldirmistim. Sinmeyin böyle..

Döver de sever de mi ? Sizin gibiler yüzünden erkekler bu hakkı görüyor Allah sana bedenini de emanet etti sana emanet edilen bedene başkasının zarar vermesine de izin veremezsin

Ya valla ben de sasırdım. Ben zaten Düşünemiyorum şu an. Diyorum burası benm de evim tabi ki gelicem e bazıları yazmş ne işin var nie döndün istenmediğin yere. Siz böyle diyorsunuz şaştım valla
Ne münasebet yani. Neden dönemeyeceksiniz. Tartışıp çıkıp kavga edip gitseniz evet dönmeyin derim. Ama şiddet varsa işin içinde bunu hiç bir şey haklı çıkarmaz. Bakın hatalarınız var. Bazı şeylere meydan vermeyin bu ayrı ama kendi evinize tabi ki döneceksiniz. Eğer Tokat attıktan sonra döndüm deseniz, neden döndünüz derdim. Şimdi çıksanız nereye gideceksiniz? Boşanmaya niyetliyseniz eşinize bana attığın tokadın hesabını soracağım deyin gitsin hastanede kalsın.

Kusura bakmayın ama tabiri caiz eşiniz su katılmamış öküz.
Gözünüze soka soka ev kıyafeti almasında art niyet görmedim ben.Yoksa gizli alabilir ya da dışardan gidip alabilirdi.
Siz bu adamdan en kısa zamanda kurtulmaya bakın.

Döver de sever de mi ? Sizin gibiler yüzünden erkekler bu hakkı görüyor Allah sana bedenini de emanet etti sana emanet edilen bedene başkasının zarar vermesine de izin veremezsin
Arkadaş ironi yapmış.Nasıl yanlış anlamışsınız.

Evet bunu dedim bu yanına kalmıycam unutma bunu şu ginler bi geçsin dedim

N neverland ya alintilayamadim
Siz alıntılayıp çok güzel yorum yapmışsınız ama herhalde daha uykunuzu açamadınız :)
Yada ironi falan bir çağrışımca bulunuyor mu?

N neverland ya alintilayamadim
Siz alıntılayıp çok güzel yorum yapmışsınız ama herhalde daha uykunuzu açamadınız :)
Yada ironi falan bir çağrışımca bulunuyor mu?
Sonradan özür diledim siz de onu görmediniz sanırım okurken anlık cevap yazıp devam ettim sonraki yazınızı gördüm

En azından bu zor süreç geçene kadar(ailemin yanına gidemiyorum dediğin için) evinde kal. Fakat beyefendinin sorumluluğunu alma yemek, çamaşır vs.. Bunu kavga ederek de yapma. Sakin kalmaya çalış ve en önemlisi kafanda bitir. Darp edilmenin hiç bir özrü olmamalı.

N neverland85 estağfurullah özüre gerek yok da benim anlatmak istediğim ben açık açık böyle yazınca herkesin dikkatini çekti ama çoğu arkadaş alttan alttan kocaya hak vermiş asıl yazma amacım oydu yani

Bana tokat atıp saldıranın arkasından mesaj atcam bir de. Çalışıyorsunuz anladığım kadarıyla. Ailenizin yanına gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…