İşe giderken yanına neden ev kıyafeti alıyorsun dedim diye saldıran koca.

Çok haklısın. Teşekkür ederim

Ayrılacagim senden..demeden önce keşke biraz düşünüp öyle konussaydiniz

Kocan seni sevmiyor bence.Aldatmıyor diyorsun ama bilemedim.

Bende saglik calisaniyim. Normalde sivil calisirdim su durumda hastaneye gider gitmez forma ve onluk giyiyorum. Nobetli calisiyor olsa bazi birimlerde gece 2 saat falan birbirini dinlendiriyor calisanlar, firsat olursa. O zaman rahat insanlarin acil durumlari dusunmeyip pijama giydiklerini gordum ama su durumda saglik calisanlari evden birsey goturmek yerine hastaneye belirledigi sadece bir kiyafetle gidiyor. Bence siz nöbet listesini bir sorgulayin derim gercekten nobetci mi? K Kursunkalem0102 Ayrica sizi uzmek istemiyorum ama sunu soylemek istiyorum ben calisiyorum sen yatiyorsun gibi birsey icin kavga cikarmasini anlamiyorum. Benim esimde saglik calisani ama bazi sebeplerden oturu su an 3 hafta izin verildi ve bu karara ondan cok ben sevindim cunku en azindan aklim onda kalmayacak. Seven insan da boyle dusunur. Sizin esiniz normal degil. Benim aklima gelen ya size karsi ilgisi sevgisi azaldi ya bir derdi var yada birseyler karistiriyor. Her durumda Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede toparlarsiniz.

Amaaaan tipik kendini avutma bahaneleriniz var. Babam hasta üzülmesinmiş. Dayaktan öldürse adam gülecek çünkü. Boşanacam deyip deyip dönmek zaten fiyasko

Amaaaan tipik kendini avutma bahaneleriniz var. Babam hasta üzülmesinmiş. Dayaktan öldürse adam gülecek çünkü. Boşanacam deyip deyip dönmek zaten fiyasko
Ay insanlr da bir tuhaf kimisine dersiniz orası senn de evin neden gidiyorsun kimisine neden kalıyorsun. Mantıklı davranmak zorundayım ne kadar süre böyle olacagı belli değil belki de sokaga çıkma yasagı gelecek ne kadar süre ailemle dava falan açmasan kalayım? Ben orada göcebe gibi yasarken adam benm borcunu ödediğim eşyalarda keyif sürsün. Her ne yapacaksam akıllı davranmak zorundayım.

Nöbeti yok 9 4 çalısıyor evet o konuyu anladım sonra normalde kıyafet değiştirmiyo günlük gittiğiyle çalışıyordu ama şu duumdan dolayı forma giymeye başlamş ve o götürdüklerini de formanın altına giymiş. Evde yatma durumuna gelince ben de çalısıyorum ama borç ödediğim için maddi bir katkım olamıo ona bağladım ben

Yükleyin o borcu beyzadeye bakalım o zaman ne yapacak.

Rabbim yardimcin olsun. Bu durumda bir yere gidemiyorsan. Oturup konusmalisin o gitsin madem esinizle daha once tartisiyormuydunuz. Belki virus olayindan gergindir. Benim esimde son 1 haftadir baya gergin surekli cocuklara yedir icir deyip duruyor kendim pidirdigim et kemik suyuna corba yapiyorum 1 kase iciriyorum.bir daha getir icir diyo cocuklar ikinci kaseyi icemiyor bu sefer kiziyor corbanizi için cabuk diye sinirler alt us bugunlerde birbirimize girip duruyoruz

Vallaha colugun çocuğun yoksa ve artik soguduysan birak kendi haline su zor hastalikli günler geçsin git ailenin yanina kur düzenini bak cocuklarim olmasa saniye kalmam bende kendi evimde sakin cocuk olunca düzelir hatasına düşme vu defada cocuj agladi cocuk hastalandi çocuk düştü kalkti kavgasi basliyor ve çocuk insanin elini ayagini baglayip tum careleri caresiz bırakıyor. Ye ic keyfine bak vakti geldi mi arkana bakmadan ayril bu adamdan

Arkadasıyla rahat rahat görüşebilmek için dedi ben varken çıkamıyorm tabi yine kavga ettim ama ondan önce bi problem yoktu herşey gayet iyiydi

Sen sürekli arkadaşıyla görüşmek için diyorsun da belki arkadadiyla bir yere gidiyorlar

Sağlık personeli tanıdığımız var arkadaşıyla içmeye diye pavyona gidiyorlar. İşyerinde bile karısını aldatıyor adam . Karısı 2.cocuguna hamileydi o zaman bile aldatti

Nasıl yakalanmiyor ya da karısı görmezden mi geliyor bilmiyorum ama 9 aylık evlilikte adam bir anda cidden değişip erkek arkadaşı için tüm bunları yapması " hayatın olağan akışına aykırı"

Eee sokağa çıkma yasağı gelince aynı evin içinde sevgi kelebeği olmayacaksınız değil mi? Biz burdaki kadınlara evi terk etmeyin diyoruz evet ama adamı da evde tutun demiyoruz ki. Adamı da polis kararı ile uzaklaştırın diyoruz mesela. Siz bunu yapacak mısınız? Hayır. Yasak gelsin aynı evin içinde kim kimi döver kim kimi sever görürsünüz. Adam bugün Tokat atıp işe gitmiş. Yarın??

Farkındaysanız bu konuları yazan kadınlara hep sabret tatlım dua et sakin kocanı boşanma diyenler teşekkür ediyorlar ama dayak yeme akıllı ol ezik olma diyenlere tepki gösteriyorlar :) kendileri gibi ezik kadınlar daha cazip geliyor yapcak birşey yok. Daha çok insan muamelesi görmemeye devam eder bu şekilde adam insan yerine koymuyor evden gitse muzik açıp oyun oynayacak sevinçten burada kadınlar sabret dua et zikir çek canım.... Allah'ım nasıl bu kadar ezik olunur şok oluyorum. Adam eski konusunda demis ki eve gelme tatil yap bol bol ne kadar geç gelirsen o kadar iyi ve hic aramamış bile. Buradan belli degil mi bir gram sevmediği ?

kusura bakmayın da siz haftaya barışırsınız ay çok yalvardı özür diledi vs diye.
Barisirlar insallah. Burda herkes bosan bosan diyip duruyor herseye. Once bir konusmayi denemeli bana gore. Demek ki burda herkesin ilk zamanlari mukemmel gecmis. Ben de esim de calisiyorduk. Ev islerine yardim etmedigi icin ya da baska sebeplerle tartismamiz oluyordu ara ara . Oncesinde sevgililik donemimiz oldu 2 yil ama evlilik cok farkli bana gore.Yani evlenince ortak evde yasiyosun onun kirlilerini topluyosun. Karsidaki duyarsizlasinca illa ki tartisma oluyor. Kendi kardesiniz olsa bi tartismaya boşan mi diceksiniz. şasiyorum valla. Tabi tokat normal degil ama illa hemen bosan demem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…