- 17 Mart 2020
- 135
- 43
- 13
- 34
- Konu Sahibi Kursunkalem0102
-
Ben her zaman her an görmeye hazır ve nazırımSen ne zaman gerçekten yakalamak görmek bilmek isticeksin işte o zaman herşey bir bir önüne gelicek. Şu an telefon vs karıştırıyorsun ama aslında görmek bilmek istemiyorsun
Çok haklısın. Teşekkür ederimÖyle olsaydı her şey başka olurdu bence senin de onun da hataları olmuştur evlilikte alışma evresindesiniz yerinde olsam burda ne seni ne eşini tanımadan yok sevginiz bitmiş yok saygısı yok size vs diyenlere kulak asma yukarıda çok güzel uzun bir yorum var onu oku. Her şeyi yaptığına emin olmadan bitirirsen daima aklında soru işareti kalır..
Ayrılacagim senden..demeden önce keşke biraz düşünüp öyle konussaydinizMerhaba hanımlar
Derdim büyük çok üzgünüm şu an çok zor yazıyorum.
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
Kocan seni sevmiyor bence.Aldatmıyor diyorsun ama bilemedim.Merhaba hanımlar
Daha önce açtıgım konudan da bilirsinz belki eve gelmemi çok istemiyordu eşim tabi geldim bi aldatma olayı falan olduğunu da sanmıyorum çünkü hep bakarım tlf na. Ben evdeyken hep evdedir sadece arkadaslarıyla da dısarı çıkmıyordu ben varken bi olay yüzünden ikimiz de çıkmama kararı almıştık.Neyse işte geldiğimden beri de konuşmuyoruz ben bayılmıyorum ben de gelmeye yeterli eşyam yok gibi çıkışmıştım mesajda.
Bugüne dönelim. Sabah kalktı hazırlandı ve birer parça da ev kıyafeti aldı. Ben de doğal olarak sordum neden alıyorsun onları diye. O kadar sinirlenmiş ki neye bilmiyorum sen yat karışma dedi. Tabi cuma günü olunca duramadım çıkışta bi yere mi gidiyorsun dedim. Koridorda bagırmaya başladı hep pislik düşünüyormuşum işe gidiyormuş üşümemek için almş vs.
Tabi yine duramadım kalktım ne dedim sana ya bu kadar bagıracagın ne oldu diye bağırınca geldi resmen bana saldırdı bi de tokat attı gitti. Mesaj attım sen nasıl insansın nasıl yaparsın ne dedim gibisinden baya saydırdım. Vay efendim herkes yatarken kendi işe gdiyormuş ben de daha sorguya çekiyormuşum.Boşanıcam senden dedim boşanacaksan hemen git evde durma yazmış bi de. Ne yapacağımı şaştım. Şu virüs varken kalkıp aileme gitsem başka şehirdeler babam yaşlı başka hastalıkları var üzmek istemiyorum. Evde dursam istemiyorum ne yapıcam bi akıl verin.
Bende saglik calisaniyim. Normalde sivil calisirdim su durumda hastaneye gider gitmez forma ve onluk giyiyorum. Nobetli calisiyor olsa bazi birimlerde gece 2 saat falan birbirini dinlendiriyor calisanlar, firsat olursa. O zaman rahat insanlarin acil durumlari dusunmeyip pijama giydiklerini gordum ama su durumda saglik calisanlari evden birsey goturmek yerine hastaneye belirledigi sadece bir kiyafetle gidiyor. Bence siz nöbet listesini bir sorgulayin derim gercekten nobetci mi? K Kursunkalem0102 Ayrica sizi uzmek istemiyorum ama sunu soylemek istiyorum ben calisiyorum sen yatiyorsun gibi birsey icin kavga cikarmasini anlamiyorum. Benim esimde saglik calisani ama bazi sebeplerden oturu su an 3 hafta izin verildi ve bu karara ondan cok ben sevindim cunku en azindan aklim onda kalmayacak. Seven insan da boyle dusunur. Sizin esiniz normal degil. Benim aklima gelen ya size karsi ilgisi sevgisi azaldi ya bir derdi var yada birseyler karistiriyor. Her durumda Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede toparlarsiniz.Bu süreçte sinirli olması normal ama size böyle davranmasını aklamıyor yine de. Sağlık çalışanı olduğu için eve gelmeden üzerini değiştirmek için almış olabilir mi? Temiz gelebilmek adına?
Bu olasılıklara rağmen bu adamın bir iş çevirdiğine inanıyorum hala.
Amaaaan tipik kendini avutma bahaneleriniz var. Babam hasta üzülmesinmiş. Dayaktan öldürse adam gülecek çünkü. Boşanacam deyip deyip dönmek zaten fiyaskoMerhaba hanımlar
Ay insanlr da bir tuhaf kimisine dersiniz orası senn de evin neden gidiyorsun kimisine neden kalıyorsun. Mantıklı davranmak zorundayım ne kadar süre böyle olacagı belli değil belki de sokaga çıkma yasagı gelecek ne kadar süre ailemle dava falan açmasan kalayım? Ben orada göcebe gibi yasarken adam benm borcunu ödediğim eşyalarda keyif sürsün. Her ne yapacaksam akıllı davranmak zorundayım.Amaaaan tipik kendini avutma bahaneleriniz var. Babam hasta üzülmesinmiş. Dayaktan öldürse adam gülecek çünkü. Boşanacam deyip deyip dönmek zaten fiyasko
Nöbeti yok 9 4 çalısıyor evet o konuyu anladım sonra normalde kıyafet değiştirmiyo günlük gittiğiyle çalışıyordu ama şu duumdan dolayı forma giymeye başlamş ve o götürdüklerini de formanın altına giymiş. Evde yatma durumuna gelince ben de çalısıyorum ama borç ödediğim için maddi bir katkım olamıo ona bağladım benBende saglik calisaniyim. Normalde sivil calisirdim su durumda hastaneye gider gitmez forma ve onluk giyiyorum. Nobetli calisiyor olsa bazi birimlerde gece 2 saat falan birbirini dinlendiriyor calisanlar, firsat olursa. O zaman rahat insanlarin acil durumlari dusunmeyip pijama giydiklerini gordum ama su durumda saglik calisanlari evden birsey goturmek yerine hastaneye belirledigi sadece bir kiyafetle gidiyor. Bence siz nöbet listesini bir sorgulayin derim gercekten nobetci mi? K Kursunkalem0102 Ayrica sizi uzmek istemiyorum ama sunu soylemek istiyorum ben calisiyorum sen yatiyorsun gibi birsey icin kavga cikarmasini anlamiyorum. Benim esimde saglik calisani ama bazi sebeplerden oturu su an 3 hafta izin verildi ve bu karara ondan cok ben sevindim cunku en azindan aklim onda kalmayacak. Seven insan da boyle dusunur. Sizin esiniz normal degil. Benim aklima gelen ya size karsi ilgisi sevgisi azaldi ya bir derdi var yada birseyler karistiriyor. Her durumda Allah yardimciniz olsun, insallah en kisa surede toparlarsiniz.
Hiç bir şekilde iletişim kurmuyorum ayrı yiyorum ayrı uyuyorum.Son durum ne ?
kusura bakmayın da siz haftaya barışırsınız ay çok yalvardı özür diledi vs diye.Hiç bir şekilde iletişim kurmuyorum ayrı yiyorum ayrı uyuyorum.
Yükleyin o borcu beyzadeye bakalım o zaman ne yapacak.Nöbeti yok 9 4 çalısıyor evet o konuyu anladım sonra normalde kıyafet değiştirmiyo günlük gittiğiyle çalışıyordu ama şu duumdan dolayı forma giymeye başlamş ve o götürdüklerini de formanın altına giymiş. Evde yatma durumuna gelince ben de çalısıyorum ama borç ödediğim için maddi bir katkım olamıo ona bağladım ben
Rabbim yardimcin olsun. Bu durumda bir yere gidemiyorsan. Oturup konusmalisin o gitsin madem esinizle daha once tartisiyormuydunuz. Belki virus olayindan gergindir. Benim esimde son 1 haftadir baya gergin surekli cocuklara yedir icir deyip duruyor kendim pidirdigim et kemik suyuna corba yapiyorum 1 kase iciriyorum.bir daha getir icir diyo cocuklar ikinci kaseyi icemiyor bu sefer kiziyor corbanizi için cabuk diye sinirler alt us bugunlerde birbirimize girip duruyoruzMerhaba hanımlar
Arkadasıyla rahat rahat görüşebilmek için dedi ben varken çıkamıyorm tabi yine kavga ettim ama ondan önce bi problem yoktu herşey gayet iyiydi
Eee sokağa çıkma yasağı gelince aynı evin içinde sevgi kelebeği olmayacaksınız değil mi? Biz burdaki kadınlara evi terk etmeyin diyoruz evet ama adamı da evde tutun demiyoruz ki. Adamı da polis kararı ile uzaklaştırın diyoruz mesela. Siz bunu yapacak mısınız? Hayır. Yasak gelsin aynı evin içinde kim kimi döver kim kimi sever görürsünüz. Adam bugün Tokat atıp işe gitmiş. Yarın??Ay insanlr da bir tuhaf kimisine dersiniz orası senn de evin neden gidiyorsun kimisine neden kalıyorsun. Mantıklı davranmak zorundayım ne kadar süre böyle olacagı belli değil belki de sokaga çıkma yasagı gelecek ne kadar süre ailemle dava falan açmasan kalayım? Ben orada göcebe gibi yasarken adam benm borcunu ödediğim eşyalarda keyif sürsün. Her ne yapacaksam akıllı davranmak zorundayım.
Eee sokağa çıkma yasağı gelince aynı evin içinde sevgi kelebeği olmayacaksınız değil mi? Biz burdaki kadınlara evi terk etmeyin diyoruz evet ama adamı da evde tutun demiyoruz ki. Adamı da polis kararı ile uzaklaştırın diyoruz mesela. Siz bunu yapacak mısınız? Hayır. Yasak gelsin aynı evin içinde kim kimi döver kim kimi sever görürsünüz. Adam bugün Tokat atıp işe gitmiş. Yarın??
Barisirlar insallah. Burda herkes bosan bosan diyip duruyor herseye. Once bir konusmayi denemeli bana gore. Demek ki burda herkesin ilk zamanlari mukemmel gecmis. Ben de esim de calisiyorduk. Ev islerine yardim etmedigi icin ya da baska sebeplerle tartismamiz oluyordu ara ara . Oncesinde sevgililik donemimiz oldu 2 yil ama evlilik cok farkli bana gore.Yani evlenince ortak evde yasiyosun onun kirlilerini topluyosun. Karsidaki duyarsizlasinca illa ki tartisma oluyor. Kendi kardesiniz olsa bi tartismaya boşan mi diceksiniz. şasiyorum valla. Tabi tokat normal degil ama illa hemen bosan demem.kusura bakmayın da siz haftaya barışırsınız ay çok yalvardı özür diledi vs diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?