iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

Cumartesi çalışmak her yönden kabus gibi . Ekimde yüksek lisansım başlayacak . Ders programı ise tam bir kabus .
Haftaiçi 5 gün 19:00 - 22:00 saatleri arasında . Cumartesi çalışmıyor olsaydım cumartesi tüm gün gidecektim derslere . Acaba izin alsam 8 -9 ay gibi bir süre bana cumartesi için izin verirlermi bunu düşünüyorum .

Yıllık iznin var mı canım ? Belki oradan düşerek gidebilirsin. Umarım izin alabilirsin ve Cumartesi günleri gidebilirsin.

Yıllık iznin var mı canım ? Belki oradan düşerek gidebilirsin. Umarım izin alabilirsin ve Cumartesi günleri gidebilirsin.

Cnm yine yetmez ki uzun bir süre sonuçta . Sıkıntı yaptım izin alacağım diye ya . Nefret ediyorum izin almaktan çünkü . Bir de bana ee hafta içi git o zaman derse iyice sinir olurum .
İzin istediğime de pişman olurum . Ama istemeden de bilemem tepkisini . :26:

Cnm yine yetmez ki uzun bir süre sonuçta . Sıkıntı yaptım izin alacağım diye ya . Nefret ediyorum izin almaktan çünkü . Bir de bana ee hafta içi git o zaman derse iyice sinir olurum .
İzin istediğime de pişman olurum . Ama istemeden de bilemem tepkisini . :26:

Bende öyle nefret ediyorum izin almaktan. Sorulan bin tane sorudan. İşimiz var ki istiyoruz.
Dediğin gibi bilinemez istemeden ama. İsteyenin bir yüzü kara :KK1:

Günaydın canlarrrr :KK16: Kimsecikler yokmu? Kapanışı ben yapmışım . Açılışı da yapmış oldum :KK16:

Son düzenleme:
günaydınlarrrrr :KK16:
nefret edioreeee cumartesi çalışmaktaannnnn :KK47: :KK19::KK19::KK19:
tubitopuuuumm bizz memııırrr olmalıyıkk yhaaaaa :KK39::KK39::KK36:

Ohh harbiden o zaman yaniii :KK9: Cumartesi çalışınca bütün haklarım elimden alınmış gibi hissediyorum kendimi yaa :)

Ooo senin daha fenaymış benim o kadar değil yine :KK1:
Günaydın bu aradaa
:KK16:

Günaydın canım :KK16: Polyannacılık oynuyorum böyle olunca . Hiç işi olmayanların durumu daha kötü . Çok şükür beterin beteri var :KK16:

X