iş yerinde sıkılanlar buyrun:)

mamaa yedimmm geldimmmmm
tubitopummmm hızınaa kurbannn yaaa
dur bismillah çıkmış soruları incelede sonra mülakata baksaydınnn

çağlikoooo biticekk inşallahh
aşkk olsaydı kaçardım bende şimdi amaa oturuorum eve gitsem evdede sıkılcam oturuorum öle boşş boşş

afiyet olsun bebişkoo
inş kuzişko yaa..bitsin de sevdicekle görüsem...

Yarın ilk otobüs yolculugumuzu yapcaz...muğlaya gidicez benim diplomamı almaya...uzun sürcek yol yoracak ucak bileti bulamadık ucuzanapim ama aşkitom yanımda...omzunda uyuyarak giderim artık neyse ki dönüşümüz ucakla....bayılırdım herhalde yorgunluktan...

Son düzenleme:

afiyet olsun bebişkoo
inş kuzişko yaa..bitsin de sevdicekle görüsem...

Yarın ilk otobüs yolculugumuzu yapcaz...muğlaya gidicez benim diplomamı almaya...uzun sürcek yol yoracak ucak bileti bulamadık ucuzanapim ama aşkitom yanımda...omzunda uyuyarak giderim artık neyse ki dönüşümüz ucakla....bayılırdım herhalde yorgunluktan...

ayy ne güzel yaa
adana muğla çokmu uzak kuzum ?
diplomanı almadınmı sen ne zman mezun oldunda cnm ?

o ne yaaa....neyse sana sorarlarsa bu yasa geldin bilmiyosan ben ögretemem dersin puhahaha
Der ve çıkarım heralde daha fazla soru cevaplamamın bi anlamı olmaz çünkü o cevaptan sonraa

Afiyet olsun kuşikooo
Çıkmış sorulara bakcam da bebek önlisans için ilk defa oluyo ya sınav pek bişey bulamadım

facede iki sayfa var cnm şimdi o sayfalar bu sınava yönelik paylaşım yapıolar sürekli konu anlatım geçmiş sorular mülakat soruları vs. ama sen facede yooosun işte
netten bulursun inaşşalhh kuzum..

ayy ne güzel yaa
adana muğla çokmu uzak kuzum ?
diplomanı almadınmı sen ne zman mezun oldunda cnm ?

uzak canım yaa 14 saat...ama eminim Alpişimle güzel gecicektir yolculuk

2010 mezunuyum ben tatlım vakit olmadı almaya hehe

Der ve çıkarım heralde daha fazla soru cevaplamamın bi anlamı olmaz çünkü o cevaptan sonraa [/I][/B]

o soruyu sorduktan sonra ziraat bankası gözümden düser zatiiiii

uzak canım yaa 14 saat...ama eminim Alpişimle güzel gecicektir yolculuk

2010 mezunuyum ben tatlım vakit olmadı almaya hehe

owww bayaa uzakmışş yaaa
aşk olurda insanın yanında güzel geçmezmii yaaaa
sana diorumda bende almadım dha diplomamı daha mezunıyet belgesını aldık geçtik
aşk gelsin bide ban kaçıımm balkeslere

facede iki sayfa var cnm şimdi o sayfalar bu sınava yönelik paylaşım yapıolar sürekli konu anlatım geçmiş sorular mülakat soruları vs. ama sen facede yooosun işte
netten bulursun inaşşalhh kuzum..

Akşam annikonun faceten bakıım bari sağol kuşumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…