• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haddini bilmeyen insanlar...

Bu tavrın altında yatan nedene inmen lazım.
Birebir güzel bir şekilde konuşsaydın belki hiç aklına gelmeyen bir şey çıkacaktı. Ve o kadın herkese karşı öyle dahi olsa hep seni kayırırdı. Konuşmadan bilemezsin.
Ama direk gidip de "öyle yapma bundan sonra" dersen etkili de olabilir olmayabilir de.
Olsa dahi kin yaratır falan..

İlk yazdığın yorum için şunu söyleye bilirim meğer üşüyor peki bunu neden kimseyle paylaşmıyor?
Babam asla zalim bir insan olmadı hayatı boyunca. O dese ki ben üşüyorum emin ol 2. bir ısıtıcı bile alınır odaya..
bu arada kahve mevzusunda kahve içenin çocuğu olmaz gibi saçma bir espiri yapmıştı..
sonra ben ciddileşince artık her gün yaparım falan olaylarına girdi..

tabi siz sorunlarınızı bağırarak çözebilirsiniz. Ama ben de 12-13 yıllık iş tecrübeme dayanarak derim ki: bağırmak geçici bir çözümdür ve iticidir.
valla canım onun benim eşyalarımı izinsiz alması kadar itici bir davranış yok nefret ederim böyle tiplerden
size göre doğru bana göre yanlıştır benim görüşüm davranışım beni bağlar kimsenin de beni böyle bir konuda verdiğim yada vereceğim tepkiden dolayı yargılama lüksü asla olamaz görgü kurallarına uymayanlara haddi böyle bildirilir

konularını bılıyorum..kusura bakma ama fazla mı ıyısın.??acık soyleyeyım ben kovdururdum o kadını.oyle çirkeflerın para kazanma luksu yok kanımca...sende sorun var kusura bakma.bıraz yırtık olmanı tavsıye ederım.:KK14:

karsı tarafın sana saygı duyup duymaması tamamen sana baglı..

Yırtık olmak istemiyorum ki ben ben buraya geleyim işimi yapayım o gitsin işini yapsın . Tüm mesele bu..
Ben zaten işten çıkarılmasını istiyorum ama sonra vicdan yapıyorum ev kredisi var diye..

Çok yüz vermişsiniz tepenize çıkmışlar:KK11:

Bide işin içinde yalan dolan pişkinlik olunca daha da sinir bozucu:KK62:

şimdi haklısın ipekciğim ama bu konunun temelindeki en keskin nokta şu olmalı ki kajmery yönetici ile görüşmüş böyle bir talep yok demiş de..
bir çaycı düşün gelecek yönetim vasfındaki patronun kızının odasına girecek o yokken ona şahsi olarak iş yerinin patronu olan babası tarafından alınan ısıtıcıyı götürecek..
ısıtıcının sahibi ısıtıcıyı sorduğunda atarım aşağı diye çirkefleşip bağıracak..
sence sorgusuz sualsiz bu terbiyesizliğin bedeli işten çıkarma olmamalı mı?
şimdi karşımızdaki çaycı diye mi yelkenleri suya indirmeliyiz.
tabi zaten işten çıkarılmalı. Ama konu sahibinin de yanlışı gün boyu paltoyla oturmak, kalveyeye bile dokunamayacak kadar soğuk bir çalışma ortamı nasıl olur ki.
Anında çözüm bulması lazımdı. En azından sormalıydı " ya arkadaşlar benim ısıtıcımı gören var mı? sizin de odanızda ısınma sorununuz mu var yoksa daha genel bir şeyler ayarlayalım" gibi olmalıydı.

tabi zaten işten çıkarılmalı. Ama konu sahibinin de yanlışı gün boyu paltoyla oturmak, kalveyeye bile dokunamayacak kadar soğuk bir çalışma ortamı nasıl olur ki.
Anında çözüm bulması lazımdı. En azından sormalıydı " ya arkadaşlar benim ısıtıcımı gören var mı? sizin de odanızda ısınma sorununuz mu var yoksa daha genel bir şeyler ayarlayalım" gibi olmalıydı.
e tatlım kız 20 kez soğuk hava deposunun üstü odam dedi daha nasıl bir açıklama tatmin eder ki seni ;)

Çok yüz vermişsiniz tepenize çıkmışlar:KK11:

Bide işin içinde yalan dolan pişkinlik olunca daha da sinir bozucu:KK62:

zaten benim canımı da en çok o sıktı yalan söyledi gözüme baka baka..

kimse böyle bir şeyden şikayet etmiyor..
Yani sorun olsa illa ki bende ısınamıyorum derlerdi..

ben zaten kajmery nin iş yerine gidip el atacam sene başında rica etmiştin ya bebeğim..sırf gelip iş güvenliği iş sağlığı etik ilkesi anlatsam sizden parayı kırarım ha bu arada te zamnında dediğim 4 milyar maaşı verirsen de gelir bi masaya otururum :KK70:

valla canım onun benim eşyalarımı izinsiz alması kadar itici bir davranış yok nefret ederim böyle tiplerden
size göre doğru bana göre yanlıştır benim görüşüm davranışım beni bağlar kimsenin de beni böyle bir konuda verdiğim yada vereceğim tepkiden dolayı yargılama lüksü asla olamaz görgü kurallarına uymayanlara haddi böyle bildirilir
görgü kuralları çekirdekten başlar.
Ortama bağlı yani.

ben zaten kajmery nin iş yerine gidip el atacam sene başında rica etmiştin ya bebeğim..sırf gelip iş güvenliği iş sağlığı etik ilkesi anlatsam sizden parayı kırarım ha bu arada te zamnında dediğim 4 milyar maaşı verirsen de gelir bi masaya otururum :KK70:
sen iş güvenlikçi misin yoksa:KK53:

feda olsun sana 4milyar:D
cidden gelmen lazım buralara..
3 kadınız birbirimizi yemekten başka birşey yapmıyoruz.
Ne lanet bir şey bu kadınlarla çalışmak..

Almayın kadın çalışan. bizim de burada varken hep kavga olurdu. Her gün dedikodu, her gün polemik..
Biri çıktı bir tek çaycı kaldı. Ben de derin muhabbet etmiyorum zaten onunla.
Şirket yöneticilerine de söyledim. "Bir daha Allah aşkına şuraya kadın almayın" dedim.

Almayın kadın çalışan. bizim de burada varken hep kavga olurdu. Her gün dedikodu, her gün polemik..
Biri çıktı bir tek çaycı kaldı. Ben de derin muhabbet etmiyorum zaten onunla.
Şirket yöneticilerine de söyledim. "Bir daha Allah aşkına şuraya kadın almayın" dedim.
Aynen öyle ve oturup kulis yapıyorlar . İşe geliyorum günaydın diyorum surat çeviriyorlar..

vanda iki kişiydik gül gibiydik bursaya geldim tam tamına 16 adet dişi,Allahım bi rahat vermediler bugün çok rüküşsün of eşarbı şöyle yap açıkken ayrı terane zara mış y london muş mangoymuş yeminlen bunlardan öğrendim şimdi görüşmüyom hiçbiriyle kapıdan çıkmıyom neymiş odadan niye çıkmıyon niye orda yiyon insan konuşmadan durur mu bi rahat verin laaaan..yakında kapı çaldığında giiiir de demeyecem yeminle.:KK53:

Yırtık olmak istemiyorum ki ben ben buraya geleyim işimi yapayım o gitsin işini yapsın . Tüm mesele bu..
Ben zaten işten çıkarılmasını istiyorum ama sonra vicdan yapıyorum ev kredisi var diye..

ohooo canım sen bu hııssıyatla daha cok ezılırsın..ısveç yenı zelanda gıbı ulkelerde senın gıbı ınsanlar sevılır.ama turkıyedeyse ezılır..uzgunum ama gercek bu

Back
X