• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İyi mi yaptım? :(

bu adam ormana gitsin kendi gibi bir odun bulsun evlensin.
ailesininde onunda yaptığı terbiyesizlik iyi yapmışsın bugün böyle davrananlar yarın anasına babasına sizi hizmetçi ederdi.

ahh bi anlasam kalmış gitmişim istanbuldan ....'e annesi mutfakta dizi izledi ya. Geçenlerde arkadaşımla dısarı cıkıcaktık kuzum ya gelemem abimin kız arkadaşı gelicek hazırlık yapıyoruz dedi öyle özendimki :KK43: ondan sonra oldu bunlar zaten

Hiç üzülme benim eski erkek arkadaşımın da annesi böyle davranıyordu üstelik oğlu ne zaman kötü bir şey yapmış olsa kabak benim başıma patlıyordu,sevgilisi yaptırmıştır oluyordu :) en sonunda hem ailesinden hemde kendinden bıktım ayrıldım.Ayrıldıktan sonra değere bindim çok pişman olmuşlar falan fistan ama iş işten geçmişti :) tabi o zamanlar çok üzülüyordum ama şimdi iyi ki yapmışım keşke daha önceden bitirseymişim diyorum :)

ohhh çok iyi yapmışsın. o bitane ailesiyle sonsuza kadar çekirdek çitleyip dizi izlesin artık. kimseninde başını yakmasın.

şu an yaşadığın ayrılık acısı değil sadece alışkanlık olmuş sende boşluğa düşmüşsün. sakın arayıp sorma bi tarafını kaldırma onun.

Back