İş yerinde hoşlandığım bey hakkında

Benim hayat görüşüme göre bu durum ters değil, o nedenle gitmekle iyi mi ettim diye sormadım dikkat ederseniz.ayrıca biraz heybetli bir insanım fiziksel anlamda özgüvenim var,ama tabi yine de dikkatli olmak lazım.bende bu konuda bir güven oluşturdular, başkası olsa tabiki gitmezdim bende.
toscana..hayat görüşüne ters değilse bile dikkat etmeni tavsiye ederim.senin fiziksel anlamdaki özgüvenin karşı taraf için birşey ifade etmeyebilir.şule çet gibi nice masum kizlarinda aklına gelmeyen başına geldi.biraz kendi iç dünyanda hayat görüşünü daraltmani tavsiye ederim huzurun için.adamin nişanlıni aldattinmi sorusunu sorma cesareti senin hayat görüşünün fazla geniş olmasından kaynaklanıyor.ben bu adamin size ciddi niyetle yaklasacagini hiç sanmiyorum belki ufak kaçamak hayali olabilir ancak.

Gelişmede birşey yok ki. Üzgünüm ama burak bey sizden hoşlanmıyor. Kadınların yaptıklarıyla ve ona olan ilgilerini belli ettikten sonra, başkalarına anlatıp dalga geçmesi hiç hoş degil. Evlenilecek biri değil, hatta mümkünse kadınlar üzülmek istemiyorsa böyle erkeklerden uzak dursunlar

Son düzenleme:
Güncellemenizi de okudum ama bu bey sizinle malesef ilgilenmiyor . başka kadınların dedikodusunu yapmalari cok igrenc ve bence su asama da sizi de tanımaya çalışıyorlar ama herhangi duygusal bir şey yok sizin arkanızdan sizin dedikodunuzu yapma ihtimalleri yüzde 99.ama yine de bu adamın sizinle ilgilenmesini istiyorsaniz kendinizi tamamen geri çekin bakış falan da atmayın biraz gizemli olun onunla ilgilendiğinizi hiç belli etmeyin çünkü bence herkesin kendinden hoşlandığını düşünüyor ve basit geliyor belki de kendisi birilerinin peşinden koşmak istiyot

Yani iş yerinde olan ıs yerinde burada olan burada kalır gibi bisey demek istemişler bence
Özlemle farklı bir arkadaşlık olup özlem bunu ıs yerinde de farklı tavırlar sergilemis olabilir buda bundan rahatsız olmuş kezban dediğine göre ben öyle düşünüyorum sen ne düşünüyorsun evet arkadaş olmuşsunuz ama ıs yerinde farklı ve mekanlarda farklı yani bu durum mekana gore değişiklik gösterecek ıs arkadaşlarının yaninda otokontrolunu bırakmaması onun sirkettekilerle arasına bır tik mesafe koyduğunu gösteriyor
Tabi burada uzamasın diye özet yazınca bazı şeyler net aktarılamıyor.Geçtğimiz aylarda başka birinden şöyle bir şey duydum ben;”Özlem burağın arkasından bu kadar koşarak kendisini rezil etti,bir kadına bu kadar düşmek yakışmaz”vs.gibi.detayları bilmiyorum,artık ne oldu ne gitti bilmiyorum, burak kendini geri çekmiş.
O gece de özlem bana o gezide bir mesaj attı,ben direk mesafe koydum dedi.Rahatsız oldugunu ima ederek,kezban dedi ama bunun arkasında bi sürü olay var benim anladığım.
Doğru anlamışsın,işyerinde olabildiğine mesafeli olmak istiyor zaten yönetici olarak

Burak bey bildiğiniz kendini beğenmiş bir tip ve sizi resmen deniyor özlem dediğiniz arkadaşınız gibi mi hareket edeceksiniz diye ölçüyorlar

eve kadar gitmeniz doğru olmamış ne kadar ilgili duysanızda biraz uzak durmalısınız

ben olsam böyle bi tipten uzak dururum

İstediği kadar denesin yani benim de kendime göre yöntemlerim var, belki ben de onu deniyorumdur.
Eve gitmek çok abartıldığını düşünüyorum,evde bildiğiniz işyerinde gibi mesafeli ve sakin bir duruş sergiledim geyik döndü ama ortamın kalitesi düşmedi.
Bilmiyorum ben üniversiteden beri böyle büyük kızlı erkekli gruplarla bira eşliğinde geyikli muhabbetli ortamlara alışkın olduğum için bana normal geliyor.Karşımdakiler bunu yanlış anlarda bu da onların ortadoğululuğu yani,sallamam.Samimi bulmasam gitmezdim ama kesinliklr

ya arkadaşlar şu adama çakal diyip durmayın. Çakal ya da p.ç olsa ilgisini belli eden birine ilgileniyormuş gibi yapar bir süre takılırdı. Diğer kezban dediği kızla da bir ilişki yaşayabilirdi. Adam kesinlikle konu sahibiyle de diğer kezbanla da ilişki, hatta ilişkiyi geçtim flörtümsü birşey bile istemiyor. Çakallar bir kadının kendisine bir bakışını bile yakalasa peşine düşer.

toscanacığım.seninle bir forumda atışıp banlanmıştık. hangi konu hatırlamıyorum. tepkilerin biraz sert korkarak yazıyorum banlanmayayım diye. hani arkadaşlar yazıyor ya ay ne olacak merak ediyorum yok pembe dizi gibi falan diye. bence ortada olay bile yok. ilgini farkında olmadan fazlasıyla belli etmişsin. yanındaki adı neydi o adamla geyiğini yapmışlar. biraz kimdir bu kız diye sorup soruşturmuşlar .nişanlanmış ayrılmış olduğunu öğrenmişler. birinden de senin nişanlığını aldattığın şeklinde yanlış bir istihbarat gelmiş. adam senin ilgini çok çocukça ve masumane bulmuş. o yüzden uyarıda bulunmuş.tamam bana karşı hislerin olabilir ama diğeri gibi ilgini fazlaca abartıp kezbanlaşma demiş. hepsi bu.

bak önceden de yazdım. lütfen bu adamı aklından çıkar. haberini duyar üzülürsün.

binbir gece sehrazat halit ergenc tardu flordun geldi aklıma ikisinin de sana ozel sorular sorup seni sevdik demesi...bence ceyda duvenci de ozlem aldkdjdndn
ya bence cok bi ilgi yok ama olabilir de. ama ben kisisel olarak boyle ozguven basan tipleri sevmem ama hayırlısı diyelim. ben de patronumdan hoslaniyorum birbirimize guzel enerjiler yollayalim elele tutusalim cicek olalim slskdjdjns :KK200:

Adam sana nisanlini hic aldattin mi diye soruyor.bak kilit kelime bu iste.yani sende o potansiyeli goruyor bi erkekle yatacak potansiyel var mi diye ölcüyor.bi de eve davet ediyor bira icmeye.niye? Kafalar guzel olsun da sen burak beyciginle yakinlas diye.sonra da senin arkandan da bak kizi eve attim falan diye laflar döner.bi de onlardan surekli kaliteli elit insanlar gibi bahsetmen bi tuhaf.bildigin leş insanlar.sen gercekten ya cok safsın ya da bu kk ile dalga geciyorsun

Benim fikrim şu,burada genel anlamda yermekten ziyade sağduyulu yorumlar var.İnsan birine ilgi duyduğunda olumsuzlukları göz ardı eder,hep güzel yönünü görür ki aşkın doğasında bu vardır zaten.
Ama yapılan objektif yorumlar biraz olsun bakış açısını büyütmeye yarar.
Tavsiyem elinize kağıt kalem alın ve yazın.Ben bu adamda neleri sevdim,beklentim nedir diye.Eğer hoşlandığınız yönleri,beklentilerinizle çok uyuşmuyorsa bence enerjinizi daha fazla tüketmeyin çünkü bu hırs ve saplantıdır ve size zarar verir

Tabi burada uzamasın diye özet yazınca bazı şeyler net aktarılamıyor.Geçtğimiz aylarda başka birinden şöyle bir şey duydum ben;”Özlem burağın arkasından bu kadar koşarak kendisini rezil etti,bir kadına bu kadar düşmek yakışmaz”vs.gibi.detayları bilmiyorum,artık ne oldu ne gitti bilmiyorum, burak kendini geri çekmiş.
O gece
O gece de özlem bana o gezide bir mesaj attı,ben direk mesafe koydum dedi.Rahatsız oldugunu ima ederek,kezban dedi ama bunun arkasında bi sürü olay var benim anladığım.
Doğru anlamışsın,işyerinde olabildiğine mesafeli olmak istiyor zaten yönetici olarak
Ya birde demiyorlar mi sana konum sahibi olmak istiyorsan herkesle iyi gecineceksin

İstediği kadar denesin yani benim de kendime göre yöntemlerim var, belki ben de onu deniyorumdur.
Eve gitmek çok abartıldığını düşünüyorum,evde bildiğiniz işyerinde gibi mesafeli ve sakin bir duruş sergiledim geyik döndü ama ortamın kalitesi düşmedi.
Bilmiyorum ben üniversiteden beri böyle büyük kızlı erkekli gruplarla bira eşliğinde geyikli muhabbetli ortamlara alışkın olduğum için bana normal geliyor.Karşımdakiler bunu yanlış anlarda bu da onların ortadoğululuğu yani,sallamam.Samimi bulmasam gitmezdim ama kesinliklr
Bak bende eve gitmeni doğru bulmayanlardanım neden diyeceksin çünkü senin anlattığın kadarıyla bu insanlar burda ki bir çok kadına güven vermedi yani senin güvensiz bir ortama gittiğin düşünüldü bazı kadınlarca.yani ben ve birçok kadın nasıl o eve gidersin nasıl içki içersin hesabını sormak değildi amacımız senin anlattıklarınla o insanların güvenilir olmadığı düşünüldü sadece.
Bunun ortadoğulukla bir alakası yok Doğulu biri olarak cevaplıyorum ben de içkili ortamlara girdim arkadaşlarımla bunu absürt bulmuyorum normal bir durum hayat senin hayatın sonuçta ama adam şöyleymiş böyleymiş yok öyle değilmiş diyip burda ki insanlar üzerinde bir izlenim bırakıp sonra bu insanları ortadoğulu diye sınıflandırman çok yanlış.

Şansıma açtığım konularda hep bana anlamsız saldıran tipler denk geldi burda ( tabii elti ve hayırsız baba konuları oldukc a geniş bir profile hitap ediyor) ama bu konuya gayet yapıcı ve mantıklı yorumlar gelmiş bence yabana atma.

Ben de bu beyin senin beklediğin anlamda duygusal bir ilgisi oldugunu düşünmüyorum. Yöneticiymiş de mesafe seviyormuş da bunlar hep bahane. Senin ilgini anlamaması imkansiz. Kendi de benzer hisler taşıyor olsa çoktan yeşil ışık yakardı bir sekilde. Kaldı ki mesafeyi korumak isteyen adam hic aldattın mi aldatildin mi.konularina girmez. Denemiş ama yatma potansiyeliniz olup olmadığını görmek icin.

X