- 2 Mayıs 2019
- 27
- 21
- Konu Sahibi toscanatoscana
Konuyu takibe aldım çok heyecanlı ahahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toscana..hayat görüşüne ters değilse bile dikkat etmeni tavsiye ederim.senin fiziksel anlamdaki özgüvenin karşı taraf için birşey ifade etmeyebilir.şule çet gibi nice masum kizlarinda aklına gelmeyen başına geldi.biraz kendi iç dünyanda hayat görüşünü daraltmani tavsiye ederim huzurun için.adamin nişanlıni aldattinmi sorusunu sorma cesareti senin hayat görüşünün fazla geniş olmasından kaynaklanıyor.ben bu adamin size ciddi niyetle yaklasacagini hiç sanmiyorum belki ufak kaçamak hayali olabilir ancak.Benim hayat görüşüme göre bu durum ters değil, o nedenle gitmekle iyi mi ettim diye sormadım dikkat ederseniz.ayrıca biraz heybetli bir insanım fiziksel anlamda özgüvenim var,ama tabi yine de dikkatli olmak lazım.bende bu konuda bir güven oluşturdular, başkası olsa tabiki gitmezdim bende.
Tabi burada uzamasın diye özet yazınca bazı şeyler net aktarılamıyor.Geçtğimiz aylarda başka birinden şöyle bir şey duydum ben;”Özlem burağın arkasından bu kadar koşarak kendisini rezil etti,bir kadına bu kadar düşmek yakışmaz”vs.gibi.detayları bilmiyorum,artık ne oldu ne gitti bilmiyorum, burak kendini geri çekmiş.Yani iş yerinde olan ıs yerinde burada olan burada kalır gibi bisey demek istemişler bence
Özlemle farklı bir arkadaşlık olup özlem bunu ıs yerinde de farklı tavırlar sergilemis olabilir buda bundan rahatsız olmuş kezban dediğine göre ben öyle düşünüyorum sen ne düşünüyorsun evet arkadaş olmuşsunuz ama ıs yerinde farklı ve mekanlarda farklı yani bu durum mekana gore değişiklik gösterecek ıs arkadaşlarının yaninda otokontrolunu bırakmaması onun sirkettekilerle arasına bır tik mesafe koyduğunu gösteriyor
Fake'ten değil de normalden takip etsen şimdi belkiye kaç senelik birlikteydiniz. Her neyse, şimdiden sonra ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Burak bey bildiğiniz kendini beğenmiş bir tip ve sizi resmen deniyor özlem dediğiniz arkadaşınız gibi mi hareket edeceksiniz diye ölçüyorlar
eve kadar gitmeniz doğru olmamış ne kadar ilgili duysanızda biraz uzak durmalısınız
ben olsam böyle bi tipten uzak dururum
Bir de sevdik biz seni demis. Allah razi olsun ya. Ay cok sinirlendim kardesim kusura bakma. Ayni yastayiz bence daha iyilerini hak ediyorsunuz.
Tabi burada uzamasın diye özet yazınca bazı şeyler net aktarılamıyor.Geçtğimiz aylarda başka birinden şöyle bir şey duydum ben;”Özlem burağın arkasından bu kadar koşarak kendisini rezil etti,bir kadına bu kadar düşmek yakışmaz”vs.gibi.detayları bilmiyorum,artık ne oldu ne gitti bilmiyorum, burak kendini geri çekmiş.
O gece
Ya birde demiyorlar mi sana konum sahibi olmak istiyorsan herkesle iyi gecineceksinTabi burada uzamasın diye özet yazınca bazı şeyler net aktarılamıyor.Geçtğimiz aylarda başka birinden şöyle bir şey duydum ben;”Özlem burağın arkasından bu kadar koşarak kendisini rezil etti,bir kadına bu kadar düşmek yakışmaz”vs.gibi.detayları bilmiyorum,artık ne oldu ne gitti bilmiyorum, burak kendini geri çekmiş.
O gece de özlem bana o gezide bir mesaj attı,ben direk mesafe koydum dedi.Rahatsız oldugunu ima ederek,kezban dedi ama bunun arkasında bi sürü olay var benim anladığım.
Doğru anlamışsın,işyerinde olabildiğine mesafeli olmak istiyor zaten yönetici olarak
Bak bende eve gitmeni doğru bulmayanlardanım neden diyeceksin çünkü senin anlattığın kadarıyla bu insanlar burda ki bir çok kadına güven vermedi yani senin güvensiz bir ortama gittiğin düşünüldü bazı kadınlarca.yani ben ve birçok kadın nasıl o eve gidersin nasıl içki içersin hesabını sormak değildi amacımız senin anlattıklarınla o insanların güvenilir olmadığı düşünüldü sadece.İstediği kadar denesin yani benim de kendime göre yöntemlerim var, belki ben de onu deniyorumdur.
Eve gitmek çok abartıldığını düşünüyorum,evde bildiğiniz işyerinde gibi mesafeli ve sakin bir duruş sergiledim geyik döndü ama ortamın kalitesi düşmedi.
Bilmiyorum ben üniversiteden beri böyle büyük kızlı erkekli gruplarla bira eşliğinde geyikli muhabbetli ortamlara alışkın olduğum için bana normal geliyor.Karşımdakiler bunu yanlış anlarda bu da onların ortadoğululuğu yani,sallamam.Samimi bulmasam gitmezdim ama kesinliklr
geçen ki Ahmet ile Mehmet konusuna dönüşmüş