işini iyi yapan biri beyefendi ama iletişim sıfır ya yok.. bende sabırlıyımdır biliyorum kendimi ama sinirlenince karşımda isterde ceo olsun hakaret etmeden yaparım yuvasını. töbe töbe valla delirtti beni. yok ben eşime sesini yükselttirmiyorum salak gördü sanki beni ses yükseltiyo adam. erkeklerin bu tavırları beni deli ediyo valla bak..İ.K çok profesyonelmiş tebrik ederim. Manavda elma armut seçerken mi bulmuşlar o elemanları merak ettim.
Boşver sinirlenme, ağzının payını vermişsin.
adam genel görüntüsünde çok kibar işini iyi yapıyor. çalışkan ama çok inat sabit fikirli. inan geçen bi poster asılıcak şirkete bak oraya asma güzel durmaz dedim diye nasıl gerildi adam sen kendi işine bak dedi. yuhh dedim içimden sineye çektim sallamadım yani. güldüm geçtim. bunun gibi bi çok şey.. adamın hakikaten bastırılmış duyguları var . karşısındaki erkek kaldırabilir belki bunları ama bayana yapılmaz böyleBu insan kaynakları nasıl oluyor yahu koskoca şirketiz insan kaynakları departmanımız yok.Kusura bakmayın konunuzun dışına çıktım ama çıkışınız gayet iyi olmuş bundan sonra size karşı davranışlarında daha temkinli olur en azından. Böyle bastırılmış kişilikler gücü yettiğine yada yeteceğini düşündüğüne sesini çıkartabiliyor çünkü
adam genel görüntüsünde çok kibar işini iyi yapıyor. çalışkan ama çok inat sabit fikirli. inan geçen bi poster asılıcak şirkete bak oraya asma güzel durmaz dedim diye nasıl gerildi adam sen kendi işine bak dedi. yuhh dedim içimden sineye çektim sallamadım yani. güldüm geçtim. bunun gibi bi çok şey.. adamın hakikaten bastırılmış duyguları var . karşısındaki erkek kaldırabilir belki bunları ama bayana yapılmaz böyle
tabiki yapılmaz ama iş yerlerinde bu tarz durum ve davranışlar yoğunluktan ve işin aciliyetinden dolayı olan şeyler.. her canımız sıkıldığında bağırırsak nasıl çalışır insan..Arkadasim haklı olabilirsin ama bence ne olursa olsun telefonda konuşan birisine gidip de bi sn denmez ki. Onemliyse yanına gidip beklersin seni gorur ve o ara verir konuşmasına. Ara vermezse de onun sorunudur. O hayvanın tavrı tepkisi tabiki çok yanlış ama seninkide doğru değil.
aynen bahsetmek istediğim tamda bu.. kadın erkek olarak ayrım olmamalı iş yerlerinde.. adam afedersin öküz gibi bağırıyor dinlemiyor bile karşısındaki öyle bir ego varki dönüp kendine bile bakmaktan aciz.. yazık karısına valla .. cidden üzüldüm kadın için böyle insanla ömür mü geçer be.. valla abartmıyorum kızlar bi görseniz tepkilerini şaşar kalırdınız.. iyi sabırlıymışım dedim kendi kendime.. benim yerimde erkek olsa ki erkeğe yapamaz eminim valla yerdi dayağı :)Cok dogru ve yerinde tepkiler vermissiniz, tebrik ederim.
Isyerinde kadin-erkek olmamali, profesyonelce calismanin 1 numarali kurali kafada kadin/erkek ayrimi yapmamak , ama sizin adam garip bir kafada yasiyor, haddini super bildirmissiniz.
ben hem bölge müdür asistanlığı yapıyorum hemde başka bir bölüme destek veriyorum bu şahısta o bölümde yönetici. ben kolay kolay etkilenmem stresten olumsuz eleştirilerden ama iş kişilik ve saygı kısmını aşınca valla karşımda ceo olsa yemez..Valla o durum bizzat asistanlığını yaptığım patronumda da var. 2 dk önce espiriler yaparken bir anda olmadık şey için bağırabiliyor. Başlarda zoruma gidiyordu ama artık alıştım sanırım umursamıyorum
adam genel görüntüsünde çok kibar işini iyi yapıyor. çalışkan ama çok inat sabit fikirli. inan geçen bi poster asılıcak şirkete bak oraya asma güzel durmaz dedim diye nasıl gerildi adam sen kendi işine bak dedi. yuhh dedim içimden sineye çektim sallamadım yani. güldüm geçtim. bunun gibi bi çok şey.. adamın hakikaten bastırılmış duyguları var . karşısındaki erkek kaldırabilir belki bunları ama bayana yapılmaz böyle
aslında ne biliyormusunuz. böyle langır lungur davranan kişilere ; ama o onun yapısı değip onu öyle kabul etmek lazım değip göz yumuyorlar..kesin o kişi bol torpil ürünü ki ona da arka çıkan oluyor.
kişi yöneticide olsa her ne olursa olsun departmanındaki farklı görüş ve fikirlere açık olmalı eğer aynı işe yapıyorsak fikirler paylaşılmalı. ama uygularsın ama uygulamazsın artık o onun tercihi.Sizin yöneticinizmiş değil mi? Vekaleten de olsa.
Ona gereken saygıyı göstermediğiniz izlenimine kapıldım ben.
Şöyle bir şey var ki eğer üstünüz ya da öneri verdiğiniz konunun sorumlusu size sormadıysa onun yaptığı işle ilgili fikrinizi söylemeniz onun işine saygısızlıktır. Ha ama size sorarlar fikrinizi o zaman cevap verirsiniz aksini düşünüyor olsanız dahi.kişi yöneticide olsa her ne olursa olsun departmanındaki farklı görüş ve fikirlere açık olmalı eğer aynı işe yapıyorsak fikirler paylaşılmalı. ama uygularsın ama uygulamazsın artık o onun tercihi.