biraz önce büyük bir patlama yaşadım. işyerinde vekaleten yöneticim olan şahıs genel olarak çok iyi ama bastırılmış duygularından dolayı inanılmaz bir sinire sahiptir.. benimde kimseye eyvallahım yok ama 2 senedir bu işyerindeyim daha kimseye ne sesimi yükselttim nede gittim şikayet ettim.
kendim halletmeyi secerim bu durumlarda .
biraz önce kendisi telefonda konuşuyordu önemli birşey sorucaktım 1 sn dedim diye odadaki onca erkeğin yanında bana bağırdı.. ben kendimi çok iyi biliyorum ne ısrar ettim ne bişey. kendimden bu konuda çok eminim. bana bağırınca bende i.k ya gidip durumu anlattım yeter artık bu böyle olmaz dedim. arkamdan geldi.
bana çok ısrarcısın beni dürttüm durdun diye bi dünya laf söyledi.sürekli aynı hareketleri yapıyosun dedi.ama yok öyle bişey.
bende bi bağırdım sakın bana bidaha sesini yükseltme dedim. çocuk yok senin karşında burası işyeri dedim. eğer bi daha bana sesini yükseltirsen karşında bu kadar kibar olmam dedim. bu erkeksi tavırlarından bıktım beni taciz edip durma dedim . yeter sabrettim yeteri kadar seni uyarıyorum bu konuda dedim. özür diledi ama zoraki..
şuan çok gerginim. i.k dakilerede ben eleştiriye açığım varmı gördüğünüz bi hatam dedim. yok dediler ama bak sürekli yapıyomuşsun herkesin bi sinirlendiği yer var dikkat et sen dediler. bende o bana sürekli bunu bunu yapıyo desen inancakmısınız dedim. görmediğiniz şeylere inanmayın dedim. gözlemleyin biraz dedim.
çok gerginim çok. karısı var sandı karşısında herhalde..
Cok can SIKICI. Mahsuru yoksa tam olarak ne üzerine calisan bi sirkettesiniz merak ettim?